Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált szülők 19 éves lánya,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált szülők 19 éves lánya, nyarat hogyan? 2 hét az apánál kevés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

19 éves lány vagyok, a szüleim 5 éve váltak el. Mióta betöltöttem a 18-at, apukám (függetlenül attól, hogy nappali tagozaton tanulok még) nem ad gyerektartást (édesanyám nem pereli, mert nem akarja, hogy rajtam csattanjon az egész). Innentől kezdve viszont én sem érzem magamra nézve kötelezőnek, hogy minden szünetem felét nála töltsem. Az idei nyárból 2 hetet terveztem, ami apám szerint kevés, anyám szerint sok, ezért vagyok kíváncsi a ti véleményetekre is, jó lenne valami körképet látni.

Szülők és gyerekek is írjatok, légyszi!

Köszönöm!

2011. jún. 20. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
mivel 19 vagy, azt csinálsz amit akarsz, ha nem akarsz vele lenni, akkor ne legyél.
2011. jún. 20. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen felnőtt vagy, ezt azért döntsd el magadtól. Annyit legyél ott amennyi neked jó. Ne hagyd magad befolyásolni, nem vagy már kisgyerek, akinek kötelező apucival lenni. Amúgy én nem biztos, hogy mennék. Ő nem ad gyerektartást én meg nem nyaralok ott, ez így fair szerintem.

21/L

2011. jún. 20. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed. Ha menni akarsz menj, ha nem, akkor nem.
2011. jún. 20. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálnám, hogy hetente egyszer meglátogatom és nem aludnék ott. Ahogy kiveszem a szavaidból, nem vagytok túl jó viszonyban.
2011. jún. 20. 16:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne az legyen az elsődleges szempont,hogy ad e pénzt (bár nem tudom miért nem ad,ez azért lényeges),hanem hogy akarsz e menni. Felnőtt vagy,akkor mész amikor akarsz nem kötelező már,és nem is a szüleid döntik el.
2011. jún. 20. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:

elég hülyén hangzik,olyan mintha eddig is csak azért lettél volna nála mert fizetett.

19 éves vagy odamész és azt csinálsz amit akarsz.

ha egyáltalán nem akarsz odamenni,akkor ne menj.

2011. jún. 20. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagykorúságoddal megszűnt az ugynevezett láthatás. Ha akarsz mégy, ha nem, nem.

Azt esetleg egyikőtök sem tudja, hogy 18 után nem az anyukádnak, hanem neked kellene édesapádat perelni a gyerektartásért, ami mindaddig jár, mint írod, amíg nappalin tanulsz. Gondolom, ezt sem akarod.

Hát vagy elfogadod a helyzetet, vagy perelsz.

2011. jún. 20. 17:48
 8/10 anonim válasza:
19 vagy akkor döntsd el te de attól függetlenül hogy nem fizet gyerektartást attól még szerethet téged !!!!! nem attól függ hogy fizet vagy nem !!! Ennyi erre nem gondoltál mert mindenkinek megvan a maga baja amit fizetni kell!!!! nem csak anyukádnak jönnek a számlák ugyan úgy másnak is !
2011. jún. 21. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
2O éves vagyok, apám most hagyott el minket. Tuti, hogy rá se fogok nézni. Ebből gondolom érted az én válaszomat is. Mondjuk attól is függ, miért váltak el.
2011. jún. 21. 20:28
 10/10 anonim ***** válasza:
19 éves felnőtt nő vagy (legalábbis kéne lenned....). Azt csinálsz amit akarsz. Csakis önmagadért felelsz, most már anyukád sem a gyámod (nem is írhat alá helyetted semmit). Láthatás is megszűnt.
2011. jún. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!