Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom már elvált és van 2 lánya .19
vagyok ő 38 .
Na az utolsó mondatodban benne is van minden.
"És hogy én nem"-de tőled meg nem is akar, megmondta, nem?
Keressél valakit, aki nem csak pótléknak tekint. És tisztel mellé.
2014. szept. 11. 21:58
Menekülj. Én is belementem egyszer kapcsolatba gyerekes, elvált férfival. A gyereknek persze minden meg volt engedve, egy elkényeztetett szörnyeteg lett belőle, aki dróton rángatta az apját. Anyuci detto, soha semmi nem volt neki elég. A párom fizette az exneje külföldi luxusnyaralását, mi meg a Balatonra is alig jutottunk el, stb.
Ki is rúgtam a pasit, és egy életre megtanultam, hogy sosem szabad olyannal kezdeni, akinek gyereke van. Egyes nők a gyereket eszközként használják arra, hogy egy életen át ugráltathassák a gyerek apját.
Mégegyszer mondom: menekülj.
2014. szept. 11. 22:00
Keress magadnak gy olyan férfit, akinek te vagy a Nő.Ennek a pasinak minden vagy, csak nő nem.
2014. szept. 11. 22:00
Jézus, nagyon buta vagy, ha vele maradsz. :/
2014. szept. 11. 22:08
19 évesen nem látod be és nem érzed, hogy mennyire nem jó irányba halad az életed?
A veled egy korúak még buliba járnak gondtalanul élnek.Te meg?
Egy kétszer annyi idős elvált 2 gyerekes családapa életét éled? Boldog vagy ebben a mostoha szerepben? Változni fog, aki most szar szemétnek tart téged, az exe nevén mutat be? Jól érzed magad, amikor az exel példálózik neked? Oltárhoz akar majd néhány év múlva vezetni, ha már az első évben ennyire tart téged?
Addig szállj ki, amíg tudsz! Amíg jól meg nem döbögtet, mint egy gyereket.
A fiatal évedet pazarlod el nem mást, a legszebb 20 as éveidet. Önszántadból teszed?
2014. szept. 11. 22:09
Holnap szakíts vele. Ez az egyetlen megoldás. Cserélj számot, ha mailt küld, olvasatlanul töröld. Ezzel kiküszöbölheted, hogy megdumáljon. Figyelj, egyértelmű abbol amit írsz, hogy a komoly hátrányai ellenére, még csak nem is tisztel. Ez a legnagyobb baj. Tisztelet nélkül, pedig szeretet sincs, nemhogy szerelem. Tudod mi van? Jó veled dugni, mert jó feszes, fiatal tested van. Nyilván jobb mint a 2x szült 30-as exnek. Nem ismerlek, de ettől biztos többet érdemelsz.
2014. szept. 11. 22:14
Őt hagyd ott és keress hozzád illő partnert.
2014. szept. 11. 22:16
Holnap szakíts vele. Ez az egyetlen megoldás. Cserélj számot, ha mailt küld, olvasatlanul töröld. Ezzel kiküszöbölheted, hogy megdumáljon. Figyelj, egyértelmű abbol amit írsz, hogy a komoly hátrányai ellenére, még csak nem is tisztel. Ez a legnagyobb baj. Tisztelet nélkül, pedig szeretet sincs, nemhogy szerelem. Tudod mi van? Jó veled dugni, mert jó feszes, fiatal tested van. Nyilván jobb mint a 2x szült 30-as exnek. Nem ismerlek, de ettől biztos többet érdemelsz.
2014. szept. 11. 22:29
19 évesen miért pazarolod az életed egy olyan emberre, akinek már mással van családja, ráadásként apád lehetne?
2014. szept. 11. 22:30
Tudod, mikor valaki azt mondja, hogy egy ilyen kapcsolat nem feltétlen jó ötlet, akkor egyrészt nem az a megfelelő válasz, hogy "de én tudom, ő szeret, és különben is mindenki hülye, csak én vagyok helikopter!", másrészt pedig, lehet, hogy az ilyen illető jót akar az olyan illetőknek, mint amilyen te is vagy, és nem csupán hobbiból b*szogatják az embereket azzal, hogy nem kellene a szüleik korabeli partnerrel lenni, mert egyszerűen összeegyeztethetetlen a két életszakasz. És ezzel a magyarázattal csak az a baj, hogy, aki olyan buta, hogy ilyen korkülönbséges kapcsolatba belemenjen, annak általában ahhoz sincsen meg a kellő intelligenciája (esetedben még a helyesírása se), hogy felfogja ezeket a tanácsokat.
2014. szept. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések: