Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En vagyok bunkó vagy a férjem ezeketlen Paraszt .
Elválás lesz ebből?
az én férjem is külföldi, természetesen nem ünneplik a névnapokat..azt se tudják mikor, milyen névnap van, ugyhogy én ebböl nem csináltam problémát.. egyszer megkérdezte, hogy miért kapok annyi sms-t és üzenetet..mondtam neki, hogy a névnapom van. jah, oké. enny. nem vártam semmi "meglepit", mert számomra egyértelmü, hogy csak a magyarok ünneplik a névnapokat, más országokban nincs ez és mivel én a férjem országában élek, ezért tök alap, hogy teszek a névnapra..
2014. szept. 9. 20:44
Az azért elég rossz duma, hogy ő nem tudta, mikor van a névnapod, azért nem ajándékozott meg, viszont számon kéri rajtad, te miért hagytad ki az övét. Az internet szerintem a világon mindenhol elérhető, 5 év alatt lett volna rá ideje, ha már megkérdezni nincs kedve. Ha meg nem tart névnapot, szólhatott volna, hogy te se tedd, egészséges lelkületű ember nem szeret csak kapni, hanem vagy viszonozza, vagy inkább nem is kéri. A férjed mindent megkapott eddig, és már természetesnek veszi, te pedig mindenről lemondtál önként. Minden egyes apróságért, ami egy normális kapcsolatban alanyi jogon megilletne téged, vitákat kellene generálnod, és harcot vívni a határok elmozdításáért. Ő önként nem fog lemondani a kényelemről, és a ti kapcsolatotokban szerintem nem is magától értetődő, mit vársz tőle, mert korábban soha nem vártál semmit. Ha a szerelmet már elmosták a sérelmek, nincs értelme tovább szenvedni ebben a kapcsolatban. Ha leülsz vele, elmondod neki, mit szeretnél, és annak ellenére semmiféle igyekezetet nem mutat a változásra, hagy a fenébe.
2014. szept. 9. 22:52
Ha az ő országukban nincs is névnap, akkor honnan tudod, hogy neki mikor van a névnapja?
Amúgy én is azzal a hozzászólóval értek egyet, aki szerint gyerekesek vagytok.
2014. szept. 10. 11:00
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindegyikben tálalok v.mi hasznosat . A névnap ill. születés napot azért emeltem ki , mivel úgy gondoltam hogy ez talán rá világit arra hogy mekkora bunkó (szerintem ebben az ) . Nem érdekel ez a fele / hisz 5 évig Sem izgatott , az érdekelne hogy ha eddig fajul egy kapcsolat hogy sokat vitatkozunk ( sémiségeken is ) van meg vissza út , vagy ez mar az az állapot amikor ki nőttük egymást ? , - es tovább kell lepni ?Kinek menyire viselte meg a kapcsolatát egy gyerek érkezése ? ( nekünk azóta lett más az életünk , imádja es imádom a gyerekünk de mi egyre távolabb kerültünk egymástól ) Nektek Hogy sikerült át vészelni ? Ha sikerült ! Ahogy v.ki itt írta sok sok apró serelem van bennem is es benne is , lesz ez meg másképp vagy egyszerűen meg változtunk es ennyi ...?
El kell döntenetek, neked is meg neki is, hogy akartok-e együtt maradni, hogy érdemes-e egymásért harcolni, valamiről lemondani. Ha igen, akkor az ilyen felszínes apróságokon nem szabad fennakadni. Miért nem beszélitek meg, hogyan kezeljétek a névnapokat? Onnantól mindketten ahhoz tartjátok majd magatokat egységesen és akkor nem lesz vita.
Ha pedig eltávolodtatok egymástól a gyerekek születése óta, az azért van, mert már csak apaként és anyaként éltek és cselekedtek. Férfi és nő is vagytok, az együttlétekre is kell szánni időt, kettesben is kell élményt szereznetek ami táplálja a szerelmet, máskülönben persze hogy eltávolodtok.
2014. szept. 12. 11:21
De jo lenne ez lenne a legnagyobb problemam...
2014. szept. 12. 12:43
Kapcsolódó kérdések: