Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerntetek korai lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerntetek korai lenne az elválás? Van egy kislányunk.

Figyelt kérdés
Párommal két hónapja jártunk együtt amikor terhes lettem, kislányunk négy hónapos. Már nem szeretem a páromat, fél éve le sem fekszem vele. Nem tudom mit tegyek, hagyjam el a páromat? De mi lesz velem és a babával? Szüleim sajnos már meghaltak, rokonaimra nem számíthatok. Most jelenleg albérletben lakunk hárman. Mit tanácsoltok?
2014. máj. 26. 18:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Szülj érdekből még 3 gyereket.
2014. máj. 26. 18:41
 2/23 A kérdező kommentje:
Milyen érdekböl? Te sem tudsz jobbat írni?
2014. máj. 26. 18:43
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Ezt jol elrontottad, hogy teherbe estel egy alkalmi kapcsolatbol. A gyereknek normalis csalad kell az egeszseges novekedeshez, apa, anya.

Mi lenne, ha inkabb megjavitanad a kapcsolatot? Nem irsz semmit a ferfirol, miert szerettel ki belole ilyen gyorsan?

2014. máj. 26. 18:44
 4/23 A kérdező kommentje:
Talán soha nem is szerettem. Eddig is csak a terhességem miatt voltam vele.
2014. máj. 26. 18:47
 5/23 Bence_ ***** válasza:
100%

Lassan másfél éve éltek együtt.

"Párodnak" milyen lehet egy olyan nővel aki fél éve rá sem néz? Szerinted ő boldog?

2014. máj. 26. 18:49
 6/23 A kérdező kommentje:
Elmondása szerint ő szeret engem. Az én számomra ő nem vonzó, nem tudom szeretni. Csak élünk egymás mellett.
2014. máj. 26. 18:52
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Másoktól vársz megoldást a saját helyzetedre? Miért kellene a rokonaidra számítani pl? Miért alakult így az életetek? Miért nem szereted? Miért vállaltatok gyereket erre? Mihez tudnál kezdeni, ha elhagynád? Millió megválaszolatlan kérdés van, amire csak te tudod a választ.
2014. máj. 26. 19:00
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhagynád, el tudnád tartani? Tudnál neki pelenkát, ruhákat venni? Ha beteg, gyógyszert venni?

Ha nem, akkor mihez akarsz kezdeni? Anyaotthonba mész?

9/23 anonim ***** válasza:
85%
De gyereket szültél annak akit nem szeretsz kérdező! Erre sajnos nem tudok mit mondani. Ráadásul kiszolgáltatott is vagy. Utólag nem lehet mindent helyrehozni! Néha nem árt előre gondolkodni. Te ezt nem tetted.
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Élj mellette tovább,addig keress valakit nyíltan.De ne azlrt,mert lakása van meg pénze,hanem szeretetből!
2014. máj. 26. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!