Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerntetek korai lenne az elválás? Van egy kislányunk.
Mesélj róla,miért nem hiszed azt hogy tudnád szeretni,hiszen
valahogy csak összehoztatok egy babyt.:-)
Emberileg nem szereted vagy testileg nem találod vonzónak?
Szerintem koncentrálj most a kisbabátokra és az anyaság örömeire.A kisbabáról közösen döntöttetek,mármint hogy megszülöd?Mi változott azóta?
lehet nyers leszek de ez a véleményem.
az hogy te szerlemes vagy vagy sem az most kicsit sem számit.felnőtt ember vagy hoztál egy olyan döntést hogy ágybabujsz egy olyan emberrel akihez nem vonzodsz,nyilván ilyenkor megvan az esály hogy gyereked lesz.ez meg is történt.igy jártál,hoztál egy rossz döntést nehogymár a lányod igya meg a levét aki nem tehet semmiröl...ha a párod szépen bánik veletek szereti a kislányt akkor tessék türni egy kicsit,legalább addig mig annyira nem szeded ossze magad hogy normálisan tudd nevelni a lányod akár egyedól is.
Én tudom, én tudom! Tanító néni, hadd én mondjam meg a választ!!!! Én, én, én, én!!!!
Áh, köszönöm.
Szóval az van, hogy a néni ott él az apa mellett, amíg az apa rá nem jön, hogy felelsleges időt, energiát pazarolni a nénire, mert úgysem szereti.
A néni pedig addig minden nap elmond egy imát a jó Istennek, hogy volt olyan hülye a bácsi, hogy családosdit játszik a nénivel. A néni pedig igyekszik tisztességesen felnevelni a kicsit és reménykedni benne nagyon, hogy a kicsi nem örökölte az eszét, mert ha igen, akkor szegényt küldhetjük a Taigetoszra!
Kedves néni! Szerintem tessék örülni, hogy van egyáltalán valaki maga mellett. Szerelem ide-szerelem oda, egy ember törődik magával: a kedves párja. Ha ezt a nagyon nagyon keveset sem tudja értékelni, akkor kedves néni maga menthetetlen!
Egy anyaotthonban fogja végezni.
"Milyen érdekböl? Te sem tudsz jobbat írni?"
-->
"Nem tudnék hová menni, csak gyedet kapok. Az biztos, hogy nem szeretnék egyedül élni."
"A legrosszabb, hogy nincs hová mennünk a kicsivel."
Ezek után nem tudom, hogy csak nekünk hazudsz vagy magadnak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!