Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerntetek korai lenne az elválás? Van egy kislányunk.
Figyelt kérdés
Párommal két hónapja jártunk együtt amikor terhes lettem, kislányunk négy hónapos. Már nem szeretem a páromat, fél éve le sem fekszem vele. Nem tudom mit tegyek, hagyjam el a páromat? De mi lesz velem és a babával? Szüleim sajnos már meghaltak, rokonaimra nem számíthatok. Most jelenleg albérletben lakunk hárman. Mit tanácsoltok?2014. máj. 26. 18:36
22/23 anonim válasza:
anyám!
mi a sz-rnak pottyantottál egy ilyen rövidke kapcsolatra gyereket???
MI lesz veled? gondolom érzelmileg nem fog megviselni, hisz nem is szereted (bár kérdés, hogy minek fexel le olyannal, aki ennyire taszít)
Feltételezem az anyagiak miatt aggódsz inkább!
Arra két megoldás van:
1 vagy elmész a gyerekkel és keményen dolgozol, hogy megéljetek
2. maradsz a pároddal és tűröd ezt a helyzetet, hogy éhen ne haljatok
23/23 anonim válasza:
Basszus, ennyi baromságot, amit itt összehordtak eddig... Ha ő az apja, akkor kell utána gyerektartást fizetnie (igaz, nem tudom mennyit lehet elérni, de ha normális a kapcsolatotok, talán vele is meg tudod beszélni, hogy többel szálljon be, mint muszáj lenne - nyilván nem akar rosszat a saját gyerekének). Ne maradj vele "muszájból" azzal mindhármótoknak csak ártasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!