Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak az anyagiak fontosak a mai párkapcsolatokban? Ez miatt hagyott el a párom, magam alatt vagyok?
Kérdésem előzménye ide van kiírva.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Több évet voltunk együtt, volt egy régi opel kadettem, de el kellett adnom.Azóta csak tömegközlekedéssel jártunk, de ez neki nem tetszett, mert kényelemhez volt szokva.
Albérletben laktunk, de mindig ezért is ment a veszekedés, hogy mikor lesz már saját lakásunk, vagy házunk.
Nagyon kiborultam, mert már terveztük az eljegyzést, de őneki az volt a fontos, hogy a pasijának legyen autója, és saját háza, vagy lakása, és olyat keresett.amikor elém állt, és elmondta hogy ott hagy az albérletben, semmi bánatot nem láttam a szemében.
Gondolom van itt pár elvált nő is, legyetek kedvesek elárulni, ez női szemmel miért van így.
Kérném hogy ne írjatok csúnya válaszokat, így is elég rossz most.
Teljesen tökmindegy, mert a párod így is úgy is elhagyott volna.
Manapság már az a trendi, hogy folyamatosan elhagyjuk a párunkat.
Ilyenek a nők. Amelyik nem ilyen az azért nem ilyen mert nem engedheti meg magának. Ami szerintem nem sokkal jobb.
27/F
Nem az anyagiak, inkább az anyagi biztonság. Legyen állása, ne a híd alatt lakjon.
Az én férjemnek még jogosítványa sincs, és saját lakása sem. Béreljük azt, ahol lakunk.
A te volt barátnőd ilyen, hogy neki a saját dolgok a fontosak. Van ilyen. Majd találsz egy jobbat.
mindig is voltak es lesznek ilyen nok...
Pl az en volegenyemmel nem vitazunk ilyeneken max nagyon neha.. de en ugyanugy szeretem ha van penze ha nincs. forditva is igaz.. pont olyan not fogtal ki..... inkabb orulne hogy van teto a feje folott.....
de kérdem én?
milyen alapokat várt el?
neki sem volt semmi tulajdona.
a minimálbéréből ugyan mit tudott volna venni?
ezért háborít fel ez a helyzet, hogy a lányok elvárják!
de ők mit tesznek érte?
ezért szeretném ha nők is írnának és ezt megválaszolnák, mert sajnos nem értem.
hogy miért a férfinek kell mindent megvenni?a nők miért nem tudnak lakást vagy kocsit venni?
vagy ez miért elvárás egy olyan részéről, mint pl a volt párom, aki minimálbért keresett.
szóval ő sem volt gazdag.
előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!