Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg csak az anyagiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak az anyagiak fontosak a mai párkapcsolatokban? Ez miatt hagyott el a párom, magam alatt vagyok?

Figyelt kérdés

Kérdésem előzménye ide van kiírva.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Több évet voltunk együtt, volt egy régi opel kadettem, de el kellett adnom.Azóta csak tömegközlekedéssel jártunk, de ez neki nem tetszett, mert kényelemhez volt szokva.

Albérletben laktunk, de mindig ezért is ment a veszekedés, hogy mikor lesz már saját lakásunk, vagy házunk.

Nagyon kiborultam, mert már terveztük az eljegyzést, de őneki az volt a fontos, hogy a pasijának legyen autója, és saját háza, vagy lakása, és olyat keresett.amikor elém állt, és elmondta hogy ott hagy az albérletben, semmi bánatot nem láttam a szemében.

Gondolom van itt pár elvált nő is, legyetek kedvesek elárulni, ez női szemmel miért van így.

Kérném hogy ne írjatok csúnya válaszokat, így is elég rossz most.

2014. ápr. 15. 13:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%

Ne sajnáld hogy elhagyott, örülj inkább hogy ilyen nőtől megszabadultál időben.

Én is nő vagyok, és látom mennyi ilyen van, körülöttem is, mikor kérdezgetnek, hogy van-e a páromnak autója, lakása, és közlöm hogy nincs egyik sem, akkor már nem értik miért is vagyok akkor vele... ez gáz. Én azért vagyok a párommal mert szeretem, akkor is ha épp semmije nincs.

2014. ápr. 15. 13:26
 12/31 anonim ***** válasza:
89%

"talán az a baj, hogy ilyen a mai világ"

És amikor a faterok lejattoltak, és az esküvő egy biznisz tranzakció volt? Ez nem a mai világ, csak sokan szeretik a múltat romantikusan elképzelni.

2014. ápr. 15. 13:31
 13/31 anonim ***** válasza:
97%
Nem az nem teszi meg ezt, aki nem teheti meg, ez rosszindulatú általánosítás! Én simán megtehetném, mert minden haverja a férjemet irigyli, hogy ilyen jó nő a felesége. Örülök ennek, de önmagában ezt nem tartom értéknek, sőt, néha kifejezetten hátrány. Kaptam ajánlatot bőven pénzes pasitól, de hülye nem vagyok! A férjemmel a nulláról indultunk, és együtt küzdöttük fel magunkat. Jó a kapcsolatunk, szeretem őt és a gyerekeinket, és nem hagynám el őt anyagi érdekek miatt, minthogy nem is tettem, mikor még csórók voltunk. Mindig mindenben kivettem a részem, dolgoztam és dolgozom. Ő az előző házasságában tíz év alatt csak lecsúszott, velem együtt meg sok mindent elért. Úgyhogy sok múlik a nőn. A pasi sikere a nőn is múlik! Úgyhogy jól is jártál, majd találsz olyat, aki szeret és veled együtt tolja a szekeret! Mert ő nem szeretett sajnos, szerintem!
2014. ápr. 15. 13:37
 14/31 anonim ***** válasza:
59%
Ha még egyszer férjhez mennék, csakis pénzes pasihoz mennék, nem egy olyanhoz,akinek semmilye nem volt, agyonspóroltam mindent az életemben, semmi sem jutott, és most már lassan az van, hogy én mehetek és kezdjek mindent a0.-ról.
2014. ápr. 15. 13:43
 15/31 anonim ***** válasza:
64%
Egy nőnek biztonság kell. És a férfinak kell megteremtenie azt ami a biztonsághoz kell. De persze a nőnek is kell dolgozni, de mellette neki ott van a háztatás, a gyerek ha lesz, ami 24 órás munka. Ezt pénzben nem lehet mérni, házat nem lehet belőle venni. Egy nőnek kevesebb lehetősége van sok pénzt keresni mint egy férfinek. Ha már gyermek van szinte semmi. Ha egy nő ezeket tudja, vagy ösztönösen ezt érzi, nem fog egy szegényebb férfi mellett maradni, mert nézni kell azt is, mi lesz ha gyerek lesz. Mert az esetek nagy részében ez az éltcél.
2014. ápr. 15. 13:44
 16/31 anonim ***** válasza:
97%

Ezen nincs mit csodálkozni! Az állatvilágban is azoké a hímeké a nőstény, akik erősebbek, szebbek, nagyobbak és jobbak.

De azért lássuk be, hogy nem lehet rögtön le pénzéhes k**vázni, mert akkor már az elején sem állt volna szóba veled, mert nem túl nagy perspektíva egy több éves Opel és egy albérlet.

Szerintem az volt a baja, hogy a fejlődés helyett, inkább visszafelé mentetek..

2014. ápr. 15. 14:04
 17/31 anonim ***** válasza:
98%

Nőként válaszolnék a kérdésedre. Két exem is azért lett ex, mert nem haladtak előre az életben, csak ment a nagy légvár építés. Közben összeraktam egy saját lakást, autót, vettem nekik a ruhát, etettem őket, ápolgattam a lelküket mert hát ugye manapság milyen nehéz... Nőként én megoldottam, van mindenem, viszont egy pasi most már marhára nem hiányzik, mert sokan csak topognak egy helyben, ha többet kellene melózni akkor már nem bírják, fáradtak, meg nehogy már bármilyen munkát elvállaljanak.... stb.

Szóval lehet, hogy félrelövök, de ha a nyöszörgők táborát szaporítod, akkor nem lehetsz annyira vonzó, hogy egy jobb nő (nem külsőre értem elsősorban) kitartson melletted.

2014. ápr. 15. 14:12
 18/31 anonim ***** válasza:
72%

Azért az durva általánosítás, hogy csak az anyagiak fontosak. De valljuk be: igenis fontosak. A nullára nem lehet tervezni, abból nem lehet közös életet építeni. Kell ambíció, tenni akarás, és hajtani kell, hogy valamit elérjen az ember. Én sose vártam el senkitől többet, mint magamtól. Az ember ösztönösen előre akar haladni, nem visszafele, és ha ebben nem talál partner, az gáz. Mint ahogy az is, ha mindent a másiktól várt. Meg kell lennie az egyensúlynak, és akárki akármit mond, biológiai okokból még mindig a férfinak kellene lennie a családfenntartónak, akire lehet számítani, a nőnek elsősorban más feladatai vannak a családban. nekem is van nem egy ismerősöm, aki előszeretettel ráfogja a volt nőjére, hogy azért hagyta el, mert nem volt elég pénzes, holott ha magába nézett volna, akkor rájött volna, hogy ezek a lányok csak nem akarták magukat bebetonozni egy olyan kapcsolatba, ahol a pasi egy kényelmes lúzer, elvan a posványban, majd lesz valahogy stb. állapotban, hibás mindenki, a világ, a gazdasági válság, a szomszéd tehene is abban, hogy ott tart ahol, de őőőő nem. Az ilyenre nem lehet felnézni, egy ilyen lenne a család bástyája??? Főleg, ha kaphat jobbat...

AAz meg nagy igazság: a legtöbb pasi előszeretettel akar maga mellé klasszisokkal jobb nőt, mint amilyen ő maga...az ilyennek persze, hogy nem lesz jó vége. Szóval az éremnek két oldala van, nem mindig a nő a hibás. Mellesleg ha veled volt évekig, nem lehet ráfogni, hogy egy pénzéhes ribi lett volna, hiszen akkor össze se állt volna veled a "hatalmas" paramétereidet látva (albi+régi autó).

2014. ápr. 15. 14:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Az én vőlegényemnek sem volt semmije, amikor összejöttünk, de azóta is dolgozunk és szépen haladunk az életünkkel.

Nem gazdag, de mindenünk megvan. Nem várok el tőle lehetetlent. Egyetem mellett már dolgoztam, ahogy ő is, és amikor elvesztetttem a munkahelyemet, egy hónapon belül találtam újat.

Szerintem együtt kell építeni az életet, de ez csak olyan emberrel lehetséges, aki partner benne.

2014. ápr. 15. 14:17
 20/31 anonim ***** válasza:
68%

A férfiak szeretnek magukra a teremtés koronájaként tekinteni, akire a nő nézzen fel, akit tiszteljen, akiben már csak a neme miatt is a dominanciát lássa. Ehhez ha tetszik ha nem, hozzá tartozik az anyagi biztonság, a többé-kevésbé jómód megteremtése. Már csak azért is, mert férfiként sokkal könnyebb érvényesülni a világban, és ha nem tud mit felmutatni egy bizonyos kor fölött, az nagyon sok mindent elmond az illetőről. Folyton arról győzködik itt egymást a férfiak, hogy az ő farkuk a világ tengelye, hát akkor tessék valamit letenni az asztalra, nem csak elvárni, hogy az ölükbe pottyannak a jó csajok akik közül kedvükre válogathatnak.

És igen, a nyomorgás megkeserít bármilyen szerelmet. Nem nagy elvárás az, hogy állj meg a lábadon és legyen meg a minimum. Vagy ilyenkor már nem élnek a klasszikus nemi szerepek?

2014. ápr. 15. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!