Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En vagyok bunkó vagy a férjem ezeketlen Paraszt . Elválás lesz ebből?
"En vagyok bunkó vagy a férjem ezeketlen Paraszt"
Ha egy felesleg nyilvánosan "parasztnak nevezi a saját férjét, az valóban egy nagy "bunkó" !!
Ha így igaz minden, ahogy le van írva, itt valóban a férj a "bunkó". Viszont én azt sem értem, ha az ő kultúrájában nem volt divat a névnapi meglepi, ha nem gyakorolta ezt a szokást és még akkor sem vette a lapot, amikor te először megajándékoztad ezalkalommal és nem viszonozta a gesztust a te köv. névnapodon, akkor minek is kellett az egészet erőltetni?
Én biztos már a következő névnapján sem köszöntöttem volna fel. Nem bosszúból, hanem azért, mert úgy vettem volna, hogy nyilván nem szereti az ilyen ünnepeket. Nem hogy öt éven keresztül csak az ő névnapját tartsuk. Tudod, lehet, ennyi év után már teljesen természetesnek vette, hogy te nem igényled a névnapod megtartását, de az övét tartjátok.
Szerintem nem lesz jobb ez, de csak azért, mert benned rengeteg a sérelem és mindig visszanyúlsz a tűzbe, hogy erőt vegyél magadnak rajta, de mindig jobban és jobban éget meg. Ő meg gondolom büszke és a felét nem is érti, hogy mi a bajod tulajdonképpen. Nem érti, mert nem.
Vagy azt mondod, hogy oké, ezek nem fontosak (de neked nyilván hogy igenis fontosak, neki meg nem) vagy azt mondod, hogy nem akarod ezt még mélyebbre vinni, de lehet megváltozik a véleményed és akkor meg fogod bánni a döntésedet.
Nem egyszerű a helyzeted, de azért nem, mert ismétlen, nagyon nagyon sok a sérelem és ez mindenben, már bármiben visszaüt.
Az én véleményem az, hogy ha van ami még jó és jobb mint bárki mással lehetett előtte, vagy utána, akkor próbáld meg ezeket elengedni és a francba is, ő ilyen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!