Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha elválnak a szüleim? Én nem akarom!?
Figyelt kérdés
Apu azt mondta hogy már a gyerekei sem érdeklik őt. :"(2014. szept. 8. 17:02
1/6 anonim válasza:
Az apukád férfi. A kapcsolatban a nő pedig az édesanyád. Ők ketten tehetnek a kapcsolatukért, te semmit nem tehetsz. A gyerekei biztosan érdeklik őt, csak talán úgy fogalmazott, hogy csak és kizárólag a gyerekek miatt nem marad a kapcsolatban. És igaza is van. Egy házasság két emberről szól. Ők nem szeretik egymást. Te leélnéd az életed egy olyan ember mellett, akit nem szeretsz, csak azért, mert egy harmadik félnek úgy lenne kényelmesebb?
2/6 anonim válasza:
Egész biztosan nem gondolta komolyan, hogy a gyerekei sem érdeklik. Inkább elkeseredésében mondhatta. A válás nehéz dolog, de ha nem működik már a házasság a legjobb akarattal sem, akkor csak ez a megoldás marad. Ettől ti még a szeretett gyerekei maradtok.
3/6 anonim válasza:
nem kell aggódnod. a válás bár rossz dolog de nem a legrosszabb. attól ugyanúgy fognak mindketten szeretni téged. annyi lesz a különbség hogy nem együtt fogtok élni. az apukád pedig biztos nem szószerint értette
4/6 anonim válasza:
Sajnos az élet kegyetlen tud lenni néha, de te már semmit nem tehetsz. Apukád valószínűleg ideges, azért beszél ilyeneket. Az is lényeges milyen volt eddig a kapcsolatod vele.
5/6 ZolaZotya válasza:
ez az a dolog amibe nem tudsz nagyon beleszólni, kettejüknek kell megoldani, vagy ha nem hát ez van...
6/6 anonim válasza:
Kb. 6 évvel ezelőtt én is ezt mondtam, meg megijedtem. De mostmár azt várom igazából, hogy mikor szánja rá magát anya. Sokkal jobb életünk lehetett volna, ha már kiskoromban elválnak. Anyukám valószínűleg nem lenne önbizalomhiányos, depressziós és nem fenyegetőzne öngyilkossággal...Jelenleg is mennek a balhék, én azt gondolom, hogy anya megérdemelne egy olyan férfit, aki tiszteli és szereti, nem pedig csak ócsárolja és házsártos diktátort játszik a családban. Gondolj erre, hogy elsősorban a szüleidnek is valószínűleg boldogabb élete lesz, ebből következik, hogy te is kiegyensúlyozottabb lehetsz, mivel nem kell azt látnod, hogy szenvednek egymás miatt. Kitartás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!