Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnak a szüleim. Hogyan dolgozzam ezt fel?
Ha ez igaz volna, és valóban nagyon megrázta volna a lelked, beszélni nem tudnál a dologról, nem hogy kérdést ki irni róla.
Okosabb légy legközelebb:)
El kell tudnod fogadni az ő döntésüket. Mivel az az ő kapcsolatuk, ők tudják, hogy szeretnék-e folytatni vagy sem. És most úgy néz ki, hogy nem. Amúgy meg lehet hogy voltak problémák, dolgok, amik idáig vezettek, csak veled nem osztották meg, vagy az életüket ilyen módon nem előtted élték, de attól már nem voltak jól meg.
És amit szem előtt kell tartanod, hogy ők ezután is ugyanúgy a szüleid lesznek és szeretnek téged, foglalkoznak majd veled, csak ők ketten már nem szeretnének együtt lenni.
Ami meg jó is, mert ha valami nem megy, akkor azt nem lehet erőltetni.
Meg nem vagy már kislány, hogy ezt ne tudd megérteni vagy elfogadni.
Én 19 éves voltam, mikor elváltak a szüleim, de igazából én örültem neki, mert anyukám sokáig nem merte ezt a lépést megtenni és inkább együtt élt hosszú évekig egy alkoholista, agresszív emberrel (apámmal), mert nem mert lépni. És ennek köszönhetően jó magamat is sok lelki sérülés ért. Utána anyukám sokkal nyugodtabb lett, nem volt rettegés, semmi. És felépítette ugyanúgy az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!