Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy segithetnek a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segithetnek a volt ferjemnek?

Figyelt kérdés

5 eve valtunk el es azota kezd tonkre menni. Megcsalt, hazudott es elhagyott. A baratnoje ket ev utan elhagyta, nem ment ugy a szeker (a marhat vagyis engem kidobot es a valallkozas az o neven volt ok vittek tovabb). De ok csak a penzt elkolteni tudtak megkeressni nem. Az elejen havi 90ezer ft gyerektartasban egyezztunk meg ami par honap mulva 50 majd 30 lett. Jelenleg 13ezer ft ot vonnak a fizetesebol, mert az uzlet csodbe ment es most alkalmazzott valahol.

Nincs egy rendes cipoje es hetvegen jott a gyerekekhez vizes volt a zoknija is. Sovany, minden penze elmegy a

2014. szept. 1. 13:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20 De igen, mert az a gyerek aki a világon a mindent jelenti neked, nem született volna meg, ha ő nincs és ezért egész életedben felelős vagy érte.

Persze vannak olyan üres emberek, akik csak a saját sérelmeikre tudnak tekinteni, aztán ha adni kell úgy viselkednek mint ha a világ szívfájdalma lenne rajtuk, csak adni ne kelljen.

De kérdem én: ha te lennél a pasi helyébe, akkor is ekkora nagy lenne a szád?:DD

Tudod nem a TV-be kell az sms-eket pötyögni ha adományozásról van szó és egy elesettebb embert látsz, és vered a melled, hogy te gondolsz a szegényekre,meg alapitványozni stb. hanem a környezetedben lévő embereket kellene észrevenned. Kinyitod a szemed és látsz.

Te hibátlan ember vagy, sosem hibázol? Szerintem van bőven mit söprögetni a saját házad tájékán, de azt ugyan olyan bátran nagy szájjal kell ám tenned, mint ahogy most nekem előadtad magad.

2014. szept. 2. 10:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Az ember igen legyen igen a nem pedig nem.

Megbocajtas leteik megalkuvas nem.

Meg az egyhaz is egyetert azzal hogy a hazassagtores eseten nem kell hogy tovabb folytast a hazassagot.

ps;nem ismersz es anonimen sertegetsz ez nemes lelekre vall.

Nagy szam van? lehet de van onbecsulesem es nem 19 eves vagyok

2014. szept. 2. 11:12
 23/25 anonim ***** válasza:

Hozzafuzeskeppen az en eletem rendben van.

Es ha hiszed ha nem vegzek jotekonykodast heti szinten ingyen munkammal tamogatom a raszorulokat.

2014. szept. 2. 11:14
 24/25 anonim ***** válasza:

23 Ember a saját gyereked apját lépnéd át, kapj már a fejedhez az "önbecsüléseddel".Azt sem tudoid mi az igazi önbecsülés.

Nem azt mondtam, hogy engedje a pasit az ágyába.Hanem csak annyit, hogy a bajban lévő embernek nyujtsa a kezét, főleg egy olyannak, akitől egy gyermek származott.

2014. szept. 2. 11:20
 25/25 anonim ***** válasza:
3 Milyen "jótékonység az, amikor a saját könyezetedben előbbre való a saját sérelmed, mint az, hogy segítsd azt aki rászorul?
2014. szept. 2. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!