Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segithetnek a volt ferjemnek?
5 eve valtunk el es azota kezd tonkre menni. Megcsalt, hazudott es elhagyott. A baratnoje ket ev utan elhagyta, nem ment ugy a szeker (a marhat vagyis engem kidobot es a valallkozas az o neven volt ok vittek tovabb). De ok csak a penzt elkolteni tudtak megkeressni nem. Az elejen havi 90ezer ft gyerektartasban egyezztunk meg ami par honap mulva 50 majd 30 lett. Jelenleg 13ezer ft ot vonnak a fizetesebol, mert az uzlet csodbe ment es most alkalmazzott valahol.
Nincs egy rendes cipoje es hetvegen jott a gyerekekhez vizes volt a zoknija is. Sovany, minden penze elmegy a
20 De igen, mert az a gyerek aki a világon a mindent jelenti neked, nem született volna meg, ha ő nincs és ezért egész életedben felelős vagy érte.
Persze vannak olyan üres emberek, akik csak a saját sérelmeikre tudnak tekinteni, aztán ha adni kell úgy viselkednek mint ha a világ szívfájdalma lenne rajtuk, csak adni ne kelljen.
De kérdem én: ha te lennél a pasi helyébe, akkor is ekkora nagy lenne a szád?:DD
Tudod nem a TV-be kell az sms-eket pötyögni ha adományozásról van szó és egy elesettebb embert látsz, és vered a melled, hogy te gondolsz a szegényekre,meg alapitványozni stb. hanem a környezetedben lévő embereket kellene észrevenned. Kinyitod a szemed és látsz.
Te hibátlan ember vagy, sosem hibázol? Szerintem van bőven mit söprögetni a saját házad tájékán, de azt ugyan olyan bátran nagy szájjal kell ám tenned, mint ahogy most nekem előadtad magad.
Az ember igen legyen igen a nem pedig nem.
Megbocajtas leteik megalkuvas nem.
Meg az egyhaz is egyetert azzal hogy a hazassagtores eseten nem kell hogy tovabb folytast a hazassagot.
ps;nem ismersz es anonimen sertegetsz ez nemes lelekre vall.
Nagy szam van? lehet de van onbecsulesem es nem 19 eves vagyok
Hozzafuzeskeppen az en eletem rendben van.
Es ha hiszed ha nem vegzek jotekonykodast heti szinten ingyen munkammal tamogatom a raszorulokat.
23 Ember a saját gyereked apját lépnéd át, kapj már a fejedhez az "önbecsüléseddel".Azt sem tudoid mi az igazi önbecsülés.
Nem azt mondtam, hogy engedje a pasit az ágyába.Hanem csak annyit, hogy a bajban lévő embernek nyujtsa a kezét, főleg egy olyannak, akitől egy gyermek származott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!