Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektem mi a véleményetek, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.

Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.

Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.

2014. jún. 17. 14:37
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
94%
Hát, érdekes felfogása van anyukádnak, ne haragudj. Én valószínűleg az elsőt sem bocsátottam volna meg, ezt meg már főleg nem.
2014. jún. 17. 14:41
 2/48 anonim ***** válasza:
94%
Apróságnak azt nevezem, ha tudja, hogy 2 cukorral iszod a kávét, és véletlenül 3 szemet tesz bele. A megcsalás nem apróság, hanem egy jel, hogy valami nem jól működik már.
2014. jún. 17. 14:41
 3/48 anonim ***** válasza:
97%

Ezt a gyereketek fogja garantáltan 100%-ig megszívni.

Túl azon, hogy a férjed volt se**gfej, hogy megcsalt, és joga lesz a gyerekednek felnőtt korában megtudni, hogy nem az anyja, hanem - ez esetben - az apja volt egy önző gyökér, aki 5 perc hiúságért kockára tette a gyerekének a példakép, apakép, család és sorolhatnám mi minden nélkül való "felnövést."

2014. jún. 17. 14:42
 4/48 anonim ***** válasza:
94%
Anyukád nyugodtan menjen hozzá feleségül, miután elváltatok, és akkor tuti családban marad ez a remek ember, a félrelépései felett meg hunyjon szemet ő... Már bocsánat.
2014. jún. 17. 14:42
 5/48 Bence_ ***** válasza:
91%

Anyukád tanácsaival boldogítsa saját magát.

Ami neki apróság az neked nem az.

Félre lépés nem apróság. Ott nagy bajok vannak.

Ha neked így jó, lépd ezt.

Miért nőne fel apa nélkül?

Válás folyamán apukát hamvasztják? (vicc)

2014. jún. 17. 14:44
 6/48 anonim ***** válasza:
91%

ja bocs, persze bocsáss meg, szegény férjed

te meg.. hát igen, ott volt benned a gyereke, gondolom baromi jól viselted a terhesség végét, és még utána 6 hétig tilos is a szex...férjed egy görény!!!!

anyád meg...

2014. jún. 17. 14:45
 7/48 anonim ***** válasza:
97%
Te is csak egyszer élsz, és még lehetsz egy férfi mellett boldog, nem egy ilyen egyed mellett, aki a saját hímtagjával egyenlő. Mégis mit képzel, hogy majd állandóan félremászkál, te meg majd szépen, mosolyogva eltűröd? Gyerek ide vagy oda, ezt nem lehet és nem is kell elviselni. A család azért család, mert mindenki boldog, nem azért, mert van valaki, aki bármit megtehet, a többiek meg készségesen a szőnyeg alá seprik. És amúgy mit mondott neked, hogy miért csinálta?
2014. jún. 17. 14:47
 8/48 anonim ***** válasza:
87%

Minek neked ellenség, ha ilyen rokonaid vannak? Kérdezhetnénk, hiszen ez anyudtól nagyon nem korrekt.

Már az első alkalommal tudnod kellett volna, hogy nem lehet a szexmentességre ráhúzni a férjed hűtlenségét. Más pároknál sincs szülés előtt pár hétig, és szülés után min. 6 hétig szex. Ilyen alapon minden születendő baba apukája félremenne.

Én amondó vagyok, hogy nem a Te hibád, és jól tetted hogy nem hagytad tovább ezt a méltatlan helyzetet. Majd találsz valakit, aki fog annyira szeretni, hogy ne csaljon meg.

2014. jún. 17. 14:47
 9/48 anonim ***** válasza:
90%
Annyira, de annyira tipikusan áldozathibáztatás. Nem, nem, ezredszerre sem te vagy a hibás, hanem a férjed, amiért félrekamatyolt. Pont.
2014. jún. 17. 14:49
 10/48 anonim ***** válasza:
9%

Én most nagyon le leszek pontozva, de...

"tudtommal minden rendben köztün", akkor miért akarsz elválni? Ezek szerint te egy pillanatig sem érezted, hogy kevesebbet kapnál a párodból, odafigyelő férj és apa volt, voltak közös programjaitok, tudtok nagyokat beszélgetni, nevetni? Mert ha mindez megvan, akkor nincs értelme mindezt eldobni egy alkalmi du.ás miatt. Ha meg a megcsaláson kívül sem működött minden, akkor ne csak arra fogd a vállást.

2014. jún. 17. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!