Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elromlott a házasságunk kb 2 éve van két kicsi gyerekünk nem tudom mit tegyek mert a hugommal csalt meg. Mi legyen?
Atyaég, mi az, h nem tudod, h mit tegyél? A holdig rúgnám fel mind a kettőt.
Ne legyél balek, és ne sajnáltasd magad. Én nem vagyok válás párti, alapból azt mondom, egy megcsalást is túl lehet élni, de ez túlmegy minden határon.
Hát ha csak egyszer tette meg... Lehet veled is gond van ha hanyagolod őt... Beszéljétek meg először...
Én is majdnem lefeküdtem a volt feleségem húgával, de inkább elváltam az gerincesebb megoldás.
A döntéshez több dolgot kell mérlegelni, amiket nem írtál meg. A gyerekek érdekében mielőtt szót fogadsz az egyik hasznos válaszolónak és vasvillával nekimész mindenkinek- talán nem ártana végiggondolni, hogy hogyan tovább érzelmileg, anyagilag.
Hozzám ebben az esetben közelebb állna a válás, mint a megbocsátás, de hangsúlyozom, ez én vagyok.
Első felindulásból, dühből NE hozz döntést és a verekedés, megtorlás, bosszú NEM hozza helyre a dolgokat.
Gondold végig magadban, vagy írd össze, hogy miből, hol, hogyan tudnál új életet kezdeni a 2 gyermekeddel együtt, ha így döntenél.
Kire számíthatnál, mennyiből tudnád kihozni az alapvető költségeket (rezsi, étkezés, esetleges lakbér, ha mennetek kell, gyerekek bölcsije-ovija vagy pelenkája, gyógyszere, ha még kicsik). Majd vedd számba, hogy ehhez mennyi fix bevételed lenne (kezdetben egyedül, később kalkulálhatsz a férj által fizetett tartásdíjjal stb.)
Nagyon sajnálom a helyzetedet, de jusson eszedbe minden döntésedben, hogy nő is vagy, de ANYA is- dönts megfontoltan, a körülményeket alaposan mérlegelve és még ebben a szennyes történetben is méltósággal, a lehető legtöbb nyugalommal.
Nem törhetsz össze, a kicsiknek a lehető legnyugodtabb, legszeretőbb anyára van szükségük most is.
Minden jót: egy édesanya
A 6-os válaszoló nagyon korrekt, fogadd meg a tanácsát. Ritka az ilyen értelmes és segítő hozzászólás, de ez nagyon rendben van.
A hugoddal milyen a kapcsolatod? Neki megbocsátottál? Kérte egyáltalán a bocsánatodat, megbánta a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!