Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektem mi a véleményetek, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.

Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.

Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.

2014. jún. 17. 14:37
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Igen, már annak idején sem éreztem helyesnek, de meggyőztem magam.

Elég sok helyen olvasom neten is (itt is) hogy ha egy nőt megcsalnak, akkor az ő hibája, miért nem elégítette ki a férfit. Szóval úgy voltam vele, hogy az én hibám hogy nem volt szex, ha többet nem lesz ilyen, akkor többet nem csal meg.

Meg hogy csak a hormonok miatt túlzom el a dolgot.

2014. jún. 17. 14:50
 12/48 anonim ***** válasza:
87%
10-es: persze, ha vicces a pasi, akkor nem baj ha néhanapján másba dugja a péniszét!
2014. jún. 17. 14:50
 13/48 anonim ***** válasza:
20%

Ha szereted a parod es amugy jo vele egyutt elni, akkor nem az ordogtol valo dolog az ilyesmit elnezni neki, ebben teljesen igaa van anyukadnak.

Ha te nem vagy az a tipus aki ezt problema nelkul le tudja nyelni akkor meg valas.

A fiad erdekeben azert arra figyelj, hogy a jo viszony maradjon meg, lathassa barmikor az apjat, es a gyerek elott ne pocskondiazd soha! Akkor nem serul nagyon a gyerek.

2014. jún. 17. 14:51
 14/48 A kérdező kommentje:

Igen, más téren rendben vagyunk.

De nem akarok úgy élni, hogy állandóan azon gondolkozok mikor csal meg, milyen betegséget hoz haza, mikor hazudik a szemembe túlóráról, haveri sörözésről. Az meg, hogy minden percéről elszámoltatom, szintén nem működik hosszú távon.

2014. jún. 17. 14:53
 15/48 anonim ***** válasza:
10%
A legfontosabb dolgot nem részletezted: milyen a kapcsolatotok érzelmileg? Írtad, hogy szerinted minden rendben volt, ez miben nyilvánult meg? Volt romantika, szeretgetés, stb.? Ha mindez rendben van/volt, akkor szerintem nem érdemes eldobni a kapcsolatot abban az esetben, ha a megcsalás csak testi volt, és nem lelki. Közönségesen fogalmazva, ha a megcsalás csak testi volt, akkor ez a férjed részéről csak egy "ürítés" volt, aminek a házasságotokra nézve nincsen jelentősége.
2014. jún. 17. 14:55
 16/48 anonim ***** válasza:
86%
Nem nézném el még egyszer. Tudta már az első megcsalás után, hogy rezgett a léc (fontolgattad a válást) ő mégis megtette mégegyszer. Tudta hogy mi lesz a tette következménye, legyen felnőtt és vállalja. A fiúnak nem lesz semmi baja, ha nem abban a nő fel, hogy azt látja, hogy a férfi bármikor félrekufircolhat úgysincs következménye. Gondolom eltiltani nem akarod a gyereket, a férjeden múlik mennyit fogja látogatni és mennyire lesz jó apja.
2014. jún. 17. 14:56
 17/48 anonim ***** válasza:
10%

Gondoltam, de nem baj :-)

12-es, azért ismerek olyan házasságot, ahol sosem csalták meg egymást, de hosszú évek óta nincs közös program, téma, egymásra figyelés.

Akkor inkább az esetenkénti megcsalást választanám...

2014. jún. 17. 14:57
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: Csak akkor van értelme megbocsátani, ha tényleg meg tudsz benne bízni, és nem hozod fel állandóan a témát, nem számoltatod el az idejével, és nem tör ki belőled a dolog többet. Én erre tuti nem lennék képes. De azt még mindig nem írtad le, hogy a férjed mit mondott, nem mindegy, hogy áll hozzá!
2014. jún. 17. 14:59
 19/48 anonim ***** válasza:
5%
a férjednek nem vagy elég szexuálisan, sose voltál különben nem csalna meg, ha egy férfi megkapja amit akar esze ágában sincs félre nézni sem! Valószínűleg a gyerek miatt van veled, és mert kedvel, örülj hogy veled van így is, értékeld és ha szereted tedd szét a lábad jobban és rendszeresebben! Bocs de ez az igazság! Amúgy meg, vele beszéld meg ne itt :D
2014. jún. 17. 15:01
 20/48 A kérdező kommentje:

Azt mondta, kell neki az izgalom, a "hódítás". A szex csak hab a tortán.

"csak szex", igen; meg előtte pár randi, amivel kapcsolatban nekem hazudik, amivel időt vesz el tőlem és a gyerekünktől.

Most pl egy családi programot mondott le, hogy randizni tudjon ezzel a nővel. Persze nekem azt hazudta, hogy a munkahelyére kell bemennie.

2014. jún. 17. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!