Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?
A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.
Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.
Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.
Igen, már annak idején sem éreztem helyesnek, de meggyőztem magam.
Elég sok helyen olvasom neten is (itt is) hogy ha egy nőt megcsalnak, akkor az ő hibája, miért nem elégítette ki a férfit. Szóval úgy voltam vele, hogy az én hibám hogy nem volt szex, ha többet nem lesz ilyen, akkor többet nem csal meg.
Meg hogy csak a hormonok miatt túlzom el a dolgot.
Ha szereted a parod es amugy jo vele egyutt elni, akkor nem az ordogtol valo dolog az ilyesmit elnezni neki, ebben teljesen igaa van anyukadnak.
Ha te nem vagy az a tipus aki ezt problema nelkul le tudja nyelni akkor meg valas.
A fiad erdekeben azert arra figyelj, hogy a jo viszony maradjon meg, lathassa barmikor az apjat, es a gyerek elott ne pocskondiazd soha! Akkor nem serul nagyon a gyerek.
Igen, más téren rendben vagyunk.
De nem akarok úgy élni, hogy állandóan azon gondolkozok mikor csal meg, milyen betegséget hoz haza, mikor hazudik a szemembe túlóráról, haveri sörözésről. Az meg, hogy minden percéről elszámoltatom, szintén nem működik hosszú távon.
Gondoltam, de nem baj :-)
12-es, azért ismerek olyan házasságot, ahol sosem csalták meg egymást, de hosszú évek óta nincs közös program, téma, egymásra figyelés.
Akkor inkább az esetenkénti megcsalást választanám...
Azt mondta, kell neki az izgalom, a "hódítás". A szex csak hab a tortán.
"csak szex", igen; meg előtte pár randi, amivel kapcsolatban nekem hazudik, amivel időt vesz el tőlem és a gyerekünktől.
Most pl egy családi programot mondott le, hogy randizni tudjon ezzel a nővel. Persze nekem azt hazudta, hogy a munkahelyére kell bemennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!