Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nektem mi a véleményetek, meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?

Figyelt kérdés

A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.

Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.

Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.

2014. jún. 17. 14:37
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Ha nem vagyok neki elég, akkor vagy nyissa ki a száját, vagy keressen mást egy idő után. Ne házasság meg gyerek után jusson eszébe, hogy ő tebbet vagy máshogy akar szexelni.
2014. jún. 17. 15:07
 22/48 anonim ***** válasza:
87%
"örülj hogy veled van így is" Mivan??? Aztak***@... Szerintem meg pont, hogy a férj örüljön annak, hogy még 3 évig húzta mellette az asszony. Szerintem pedig a kérdező majd fog olyan embernek is örülni még, aki nem k***ogat félre, úgy, mint akinek joga is van hozzá.
2014. jún. 17. 15:07
 23/48 anonim ***** válasza:
87%

Aztaaaa, és ez csak most, feleség és gyerek után jutott eszébe? Akkor minek kellettél neki?

Minek kellett a gyerek, Jesszusom... És amúgy ő akar válni?

2014. jún. 17. 15:09
 24/48 anonim ***** válasza:
93%

Vannak ilyen tipusu ferfiak, akiknek egyszeruen nem eleg egy no. Amikor mar megkaptak mindent, akkor nem eleg erdekes, nem eleg izgalmas, hajtja oket az oszton, a vadaszat izgalma, es ezen az sem segit ha az asszony otthon minden nap elintezi oket, a dolog nem errol szol. Nyilvan aki tudja magarol hogy ilyen annak nem kellene csalad, de ha megis gyereket szeretne akkor mit csinaljon?

Ez a dolog csak es kizarolag akkor mukodhet, ha a hazassagotok kvazi nyitott hazassagkent mukodik, azaz ha nem jon haza a ferjed akkor nem firtatod hol volt es mit csinalt, nem vagod a fejehez hogy mar megint nozott es felrekufircolt. A kerdes az hogy neked ebben mi lenne a jo, szerintem semmi, es lathatoan nem is birod magad ebben a szerepben elkepzelni, ugyhogy a valas jo otlet.

38F

2014. jún. 17. 15:15
 25/48 anonim ***** válasza:
52%
24-es: Kitalálom, férfi, bocs, pasika vagy, és most szöktél el az elmegyógyból.
2014. jún. 17. 15:15
 26/48 A kérdező kommentje:
"Felcsináltatják magukat" - te nem vagy komplett. 3 éve voltunk házasok, amikor teherbe estem és 5 éve éltünk együtt. Már túlvoltunk mindenféle vizsgálaton, épp a lombik jött volna amikor végre sikerült. Szerinted végigcsinálta volna ezt, ha nem szeret és nem velem akar gyereket?
2014. jún. 17. 15:16
 27/48 anonim ***** válasza:
9%
26oska nő vagyok, te meg most éled a nyomorult életed a kanapén és itt okoskodsz :D!
2014. jún. 17. 15:16
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
25-ös: De ezt mondjuk illene előre megbeszélni, bár lehet, hogy sokan azért tartják a k***@ természetüket titokban, mert nagyon jól tudják, hogy akkor alapból esélyük se lenne a nők többségénél.
2014. jún. 17. 15:17
 29/48 anonim ***** válasza:
65%
Akkor még rosszabb vagy 24-es, egy igazi áruló vagy, és nem normális. Inkább neked kéne itt égned, nem gondolod?
2014. jún. 17. 15:18
 30/48 anonim ***** válasza:
0%
kedves kérdező, tudod hány nő csináltatja fel magát több éves kapcsolatban??? eleve a lombik program... ami nem megy nem kell erőltetni, egy barátom ugyanígy volt évekig próbálkoztak a kapcsolatuk is ráment aztán jött egy lány fél éven belül terhes lett ez 12 éve volt és ma is boldogok együtt! ha gyereket akartál most kussoljál főleg ha az első után vele maradtál, vagy mit vártál? aki egyszer megcsal utána is megfog és mindegy milyen nemű! álszent hülye társaság vagytok nagyon amúgy meg!
2014. jún. 17. 15:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!