Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?
A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.
Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.
Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.
Aztaaaa, és ez csak most, feleség és gyerek után jutott eszébe? Akkor minek kellettél neki?
Minek kellett a gyerek, Jesszusom... És amúgy ő akar válni?
Vannak ilyen tipusu ferfiak, akiknek egyszeruen nem eleg egy no. Amikor mar megkaptak mindent, akkor nem eleg erdekes, nem eleg izgalmas, hajtja oket az oszton, a vadaszat izgalma, es ezen az sem segit ha az asszony otthon minden nap elintezi oket, a dolog nem errol szol. Nyilvan aki tudja magarol hogy ilyen annak nem kellene csalad, de ha megis gyereket szeretne akkor mit csinaljon?
Ez a dolog csak es kizarolag akkor mukodhet, ha a hazassagotok kvazi nyitott hazassagkent mukodik, azaz ha nem jon haza a ferjed akkor nem firtatod hol volt es mit csinalt, nem vagod a fejehez hogy mar megint nozott es felrekufircolt. A kerdes az hogy neked ebben mi lenne a jo, szerintem semmi, es lathatoan nem is birod magad ebben a szerepben elkepzelni, ugyhogy a valas jo otlet.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!