Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektem mi a véleményetek, meg kellene bocsátanom a férjemnek? Ténlyeg az én hibám, hogy apa nélkül nő fel a gyerekünk?
Figyelt kérdés
A férjem megcsalt nem sokkal a fiunk születése után. Már akkor szakítani akartam, de (főleg anyukám tanácsára) úgy gondoltam, egy alkalom belefér, tényleg nem voltunk együtt szexuálisan, biztos csak emiatt tette, többet nem fogja. 1 éves volt a fiunk, amikor szóba került, hogy legyen kistesó - én az előzmények miatt teljesen elzárkóztam. Tudom, hogy nem szép dolog, de tudat alatt összeforrt bennem a szülés utáni szexmnetesség és a megcsalás, és emiatt nem akartam több gyereket.
Most 3 éves a fiunk, tudtommal minden rendben köztünk, mégis újra félremnet. Ezt már nem bocsátottam meg, beadtam a válást.
Anyukám szerint ez nagy hiba, az ilyen apróságok felet szemet kéne hunynom, gondoljak a fiunkra.
2014. jún. 17. 14:37
41/48 anonim válasza:
40-es: Csak úgy vadászik a minuszokra.
42/48 anonim válasza:
Én nem védem a nőstényördögöt, de abban igaza van hogy ha egyszer megcsalták és elnézte most miért nem nézi el,hisz gondolom akkor is a gyereke miatt maradt ott, nem? Egyébként ha elválsz attól még lehet a gyereknek normálisan az apja és nem kell elviselned a megalázását!
43/48 A kérdező kommentje:
Először azért néztem el, mert úgy gondoltam, megáll az érvelése: nem volt szex, neki igénye volt rá. Persze most belegondolva ez hülyeség, de akkor így láttam.
2014. jún. 17. 16:05
44/48 anonim válasza:
Hát ezt te érzed, ha nem szereted válj el, ha igen ne, de benne van hogy máskor is megteszi, ha tudsz ezzel a gondolattal vele élni, ne rúgd fel ha amúgy boldog vagy vele, de ha nem , jobb külön mert csak megrontja az egészet. Sok sikert.
45/48 anonim válasza:
Sosem voltam képes megérteni azokat, akik a gyerekre hivatkozva képesek egy nem működő kapcsolatban maradni. Kérdem én: mennyivel jobb egy gyereknek azt látni, hogy a szüleik nem szeretik egymást és nincs közöttük normális kapcsolat se fizikailag, se lelkileg? Mennyivel jobb példa ez, mint egy válás? Ezzel csak azt érjük el, hogy egy torz kép fog kialakulni a gyerekben a házasságról és a családról.
46/48 anonim válasza:
én házasságpárti vagyok,de most azt mondom,hogy jól teszed ha elválsz. a gyereknek ő nem jó példakép,neked pedig nem jó társ. a férjednek nem való a házasság. hazug és csalfa. itt nem arról van szó h egy fülledt éjjelen elvesztette a fejét.. itt az van ,h ő keresi a lehetőségeket,hódítani akar. ne tűrd.
47/48 anonim válasza:
a gyereknek nagyobb trauma úgy felnőni h "csak miattad maradtunk együtt" és közben nap mint nap látja a veszekedéseket,boldogtalanságot. 3 éves,meg fogja érteni: kicsim,anya és apa nagyon szeret téged,és egymást is,de már nem akarnak együtt élni. de te bármikor lehetsz anyával vagy apával de már nem fogunk együtt lakni. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!