Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy segithetnek a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy segithetnek a volt ferjemnek?

Figyelt kérdés

5 eve valtunk el es azota kezd tonkre menni. Megcsalt, hazudott es elhagyott. A baratnoje ket ev utan elhagyta, nem ment ugy a szeker (a marhat vagyis engem kidobot es a valallkozas az o neven volt ok vittek tovabb). De ok csak a penzt elkolteni tudtak megkeressni nem. Az elejen havi 90ezer ft gyerektartasban egyezztunk meg ami par honap mulva 50 majd 30 lett. Jelenleg 13ezer ft ot vonnak a fizetesebol, mert az uzlet csodbe ment es most alkalmazzott valahol.

Nincs egy rendes cipoje es hetvegen jott a gyerekekhez vizes volt a zoknija is. Sovany, minden penze elmegy a

2014. szept. 1. 13:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van.
2014. szept. 1. 14:37
 12/25 anonim ***** válasza:

szerintem te meg szereted barmit is tett veled viszon szolok ha segitesz neki akkor ha talpra all ujra megy majd a csajok utan hiszen mar egyszer megtette.

Most persze banja de csak azert mert tonkrement.

Gondolkodj el ezen //ha menne a szekere akkor is segitenel neki o segitene neked :;?'

2014. szept. 1. 19:23
 13/25 anonim ***** válasza:

*ha menne a szekere akkor is segitenel neki o segitene neked

Lehet, hogy nem segítene, lehet, hogy magára hagyná,az is lehet, hogy nem, hanem rendesebb lenne mint bármikor, bárkivel szemben egész életében(erre majd a jövő ami választ ad) de a kérdező akkor is eltudja mondani magáról, hogy nem hagyta szarba a gyereke apját, sem egy embert akit szeretett.

2014. szept. 1. 19:34
 14/25 anonim ***** válasza:

*ha talpra all ujra megy majd a csajok utan

Menjen.

2014. szept. 1. 19:40
 15/25 anonim ***** válasza:
benzinre van pénz de a gyerekre csak 13 ezret fizet ne légy már ilyen naiv
2014. szept. 1. 19:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Khm, miért is jutott ide?
2014. szept. 1. 20:45
 17/25 anonim ***** válasza:

A gyerekeim apja nem ,,szent pozicio, felnottt ember sajat sorsat igazgatta.

Nem jar neki tisztelet csak azert mert az o gyereke.

Es a gyerek apja siman otthagyta a feleseget gyeremeke edesannyat es csajozot ezert kene tisztelni?

2014. szept. 1. 21:57
 18/25 anonim ***** válasza:
17 Nem magyarázgatok neked, mert aki eljutott olyan érzelmi sivárságra, mint ahogy te úgy sem értené.
2014. szept. 1. 22:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Erzelmi sivar ?

Talan az aki liheg egy olyan ferfi utan aki eskut szegett becsapot elhagyott ferekurt massal elt vallalkozast is elvette.

Na az eskuszegestol kezdve nekem az ilyen nem kell es se jogilag se anyagilag se erzelmileg nem vagyok koteles semmire vele szemben.

Persze beszelo viszonyban vagyunk megbocsajtottam neki de a kapcsolat lezarva.

2014. szept. 2. 10:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Es ez nem erzelmi sivarsag hanem tartas gerinc az emberben.

Onbecsules

2014. szept. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!