Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem vihetem magammal a babám?
Pàrommal lassan 5 éve vagyunk együtt 10 hós a kislànyunk . Iszonyatosan megromlott köztünk a kapcsolat . El akarom hagyni de nem engedi hogy a babàt elvigyem.. Jogilag tényleg nem viheted magammal ? Mind a hàrman egy lakcíme vagyunk bejelentve . Nagymama hoz szeretnénk költözni . Anyagi háttér jo mármint nagyimnak. Nekem nincs keresetem. Pàrom van gyeden. Nekem csak a családi pótlék jár .
Kérem az írjon aki ért hozzà, negatív hozzászólást nem kerek igy is ki vagyok :(
Szia
Igazából nem értem mi a problémád ! Azt írod nincs pénzed ügyvédre de van két házad ami ki van adva abból van pénzed jól állsz söt a család is .Senki nem segít neked??
Szerintem de ez csak jó tanács és nem bántani akarlak . 10 hónapos gyerek mellet is van élet . van bébi szitter néha és egy pár órára eltudsz menni fodrász ,körmös, stb ha van rá igényed . vagy vele együtt elmenni játszóház stb ismerkedj anyukákkal ..... de csak ha kimész egy parkba sétálni ott is össze futsz anyukákal és le is szolithatod öket ök is azért mennek . A gyes betegség ilyen .
Én is veszekedtem a párommal mikor kezdtem besokalni .De gyosrsan rá jöttem nem ö a hibás hisz ö is el van hanyagolva .irod nem beszéltek csak veszekedtek és puszit sem adtok egymásnak miért??? Te is nézz magadba tessék vele foglalkozni .Főzzél ,öltözz fel csinosan ha haza jön ,fesd ki magad és csacsogj bár miről.
mi 16 éve vagyunk együtt két gyerek .egy kamasz és egy kicsi . tudom mit beszélek.
Az a lényeg hogy magaddal és a gyerekkel foglalkozz elsö sorban természetesen mert ö ellátásra gondoskodásra szorul de ne zárd ki a párodat sem . Kérd meg ha otthon van segítsen a gyerekkel kapcsolatosan de ne ugy hogy ö azt hidje hogy segitet egy okos nö nem utasitja a férjét hanem rá veszi hogy ö segitsen vagyis azt hidje ö az okos és erös család fö.:)))
és csavarogj sokat egész nap . legyen meg a napi rutin a gyereknek is jó.
ne azon törd a fejed hogy hagyd el hanem hogy vészelitek át ezt a részét. kicsi lassan menni szaladni fog az nagyon jó lesz beszélni stb... annyi élményt ad majd a gyermek
Az enyém 2 éves és hát eszméletlen csudi lány . pedig 10 hónapig nekünk is tortura volt hasfájás sirás stb...
Köszönöm kedves utolsó . Kezdünk megint egymásra találni . Remelem meg is marad ez igy. De azt hozza teszem. Hogy most mondta megint hogy megy a barátjával inni, ahogy 2 nappal ezelőtt is es ahogy 6 nappal ezelőtt is. Es folytathatom is. Elmegy este 10 kor másnap du 1 kor jön haza tok másnaposan...
De mostmár nem érdekel, én nem veszekszik vele. Ma megkérdezte menete mondtam menj . Ennyi nincs vita :)
Foglalkozik a babával, megyunk együtt sétálni , próbál alkalmazkodni. Meglátjuk meddig tart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!