Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg nem vihetem magammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vihetem magammal a babám?

Figyelt kérdés

Pàrommal lassan 5 éve vagyunk együtt 10 hós a kislànyunk . Iszonyatosan megromlott köztünk a kapcsolat . El akarom hagyni de nem engedi hogy a babàt elvigyem.. Jogilag tényleg nem viheted magammal ? Mind a hàrman egy lakcíme vagyunk bejelentve . Nagymama hoz szeretnénk költözni . Anyagi háttér jo mármint nagyimnak. Nekem nincs keresetem. Pàrom van gyeden. Nekem csak a családi pótlék jár .

Kérem az írjon aki ért hozzà, negatív hozzászólást nem kerek igy is ki vagyok :(

2014. aug. 20. 01:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%

10-es vagyok

* ne(..) vidd sehova

Bocsi

Kicsit olyan, mintha támadnálak,npedig távol all tőlem,mcsaknazért írtam le, mert tény, és hogy gondold végig, hgy gphogy menne.. Hszen a bíróság arra nem dönt,hogy "majd valahgy megoldom"

Azért szamít ennyit a gyed, emrt az nem arról szól hivatalosan, hoyg pénzt kaptok, hanem a gyed az a gyermekgondozási díj

Tehát ha értelmezed, akkor ti bejelentettétek hvatalosan, hogy. A párod gondozza a gyereketeket, sőt erre még pénzt is vettetek fel, érezd a csavarthigy ezután pedig bejelented,nhogy amúgy csak papíron van így a pénz miatt, tehát csaltunk, és ezt hazudtuk.

Ha ő gyeden van, ami mellett nem lehet, te pedig elvieg nem dolgozol, akkor miből éltek, éltetek meg? Vagy feketén dolgozik? Anonim oldal senki olyat nem érdekel, csakszimpla kiváncsiság.

2014. aug. 20. 06:20
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
Nem bunkózni akarok,de tegnap délután még vizsgálatokra szerettél volna menni mert kistesót szeretnétek. Mi változott tegnap délután 1-től? Vagy te is egy provokálós felhasználó vagy kamu kérdésekkel?
2014. aug. 20. 07:21
 13/34 zabmester ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodj meg először, higgadjatok le mindketten, és utána beszéljétek meg, hogy mit szeretnétek. A korábbi kérdéseid alapján nekem sem tiszta, hogy egy nap alatt hogy tudtatok úgy összeveszni, hogy azonnal költözésről és gyermekelhelyezésről kelljen beszélni. Mi történt? Mert én úgy gondolom, hogy egy ilyen lépéshez valami nagyon súlyos dolognak kellett történnie, aminek általában van valami előjele is.

Nem szeretném elbagatellizálni a problémátokat, de nem lehet, hogy csak csúnyán összevesztetek? Persze ha valami durva dolog törtét, pl. kiderült, hogy a párod megcsalt, vagy ilyesmi, akkor értem, hogy nem akarsz a közelében lenni.

2014. aug. 20. 08:57
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
a gyed az nem kevesebb, mint a fizetés? vagy lehet gyed mellett dolgozni?
2014. aug. 20. 09:36
 15/34 anonim ***** válasza:
61%

A gyerek egy éves korától lehet.

Én jelenteném az államkincstár felé első körben hogy nem ő gondozza a babát, hanem dolgozik és te kéred a gyest, mindezt a háta mögött.

Majd csak ezután lépnék.

2014. aug. 20. 10:15
 16/34 A kérdező kommentje:

Huh jo sokan írtátok !

Egyáltalán nem állunk rosszul anyagilag ! Se párom sem en, vagy a csalàdunk. Nekem van 2 nyaralóm de abból csak egy van a nevemen. Páromnak szállodája van , nagy értékű családi házban élünk Debrecenben az óvárosban . Nagyimnak 3 haza van Szoboszlón , 4 egyéb vàrosban. Nekem 1 hónap múlva indul a vállalkozásom. Nem ezzel van a baj hanem azzal hogy MOST nem kapok se fizetést se semmit... Es az a ház amibe költöznek nincs a nevemen. Nem a semmire szültem gyereket ! Nem tehetek róla hogy ennyire rossz lett a kapcsolatunk napról napra rosszabb. Nem adunk egymásnak egy puszit napokig . Hetekig egy ölelést sem. Mindig vitatkozunk. A baba elott kiabalunk ami nagyon gaz nem egyszer fordult elő. Nem akarom többször . Belefáradtam. Nem igy akarok leélnie az életem, mióta megszültem a 4 fal közt ülök a babával soha semmilyen szórakozásom nincs ! Mert ha el mennek valahova előtte mindig elrontja a kevés em meg órákat vitatkozunk. Ő meg folyamatosan megy. Pl tegnap este sem volt itthon ! Sajnos elő is fordult mar hogy megütött a baba elott !! Na ezért akarom elhagyni ! De a gyerekemet nem adom ! Nem akarom el szakítani tőle , jöhet amikor akar látogatni stb. De nem akarok vele élni. Azt szeretnem ha a gyereknek jo lenne es ez nem jo !

2014. aug. 20. 11:42
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Persze utolsó nagyon jó lesz amikor egy szép nagy bírságot a kezükbe is nyombak. Valakinek el kell tartani azt a gyereket és leginkább a szülőknek kellene.
2014. aug. 20. 11:44
 18/34 A kérdező kommentje:

Dehogy kamu !

Az este borított ki megint ! Láttátok mikor írtam ki a kérdést ! Akkor ment el megint bulizni . Ezért lett elegem. De hiába fenyegetés hogy elviszem a gyereket nem azt mondja nem tehetem ezért kérdeztétek titeket !

A második babát pedig napokkal ezelőtt terveztem mert azt hittem javul köztünk a kapcsolat mire oda jutunk hogy jöhetne ... Csak fel idegesíteni megint. Es nem bírom tovább . Nyugodt életet szeretnek !

2014. aug. 20. 11:46
 19/34 A kérdező kommentje:
Jah miből élnünk. Szoboszlón szálloda , kisteherautót adunk bérbe . Meg az en hàzam is ki van adva .
2014. aug. 20. 11:48
 20/34 anonim ***** válasza:
71%

Edina, csak szólok, mert el vagy tájolódva: a gyerek apjának pontosan ugyanannyi joga van a gyerekhez, mint neked. Tudod, ketten csináltátok. Emlékezz csak vissza...

Jelen helyzetben te oda mész, ahová akarsz, de a gyereket nem viheted el tartósan sehová.

2014. aug. 20. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!