Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem vihetem magammal a babám?
Pàrommal lassan 5 éve vagyunk együtt 10 hós a kislànyunk . Iszonyatosan megromlott köztünk a kapcsolat . El akarom hagyni de nem engedi hogy a babàt elvigyem.. Jogilag tényleg nem viheted magammal ? Mind a hàrman egy lakcíme vagyunk bejelentve . Nagymama hoz szeretnénk költözni . Anyagi háttér jo mármint nagyimnak. Nekem nincs keresetem. Pàrom van gyeden. Nekem csak a családi pótlék jár .
Kérem az írjon aki ért hozzà, negatív hozzászólást nem kerek igy is ki vagyok :(
Miért lennék eltàjolódva ?? Azert kérdeztem hogy mit lehet meg mit nem .,ha ellenék alkotórésze megfogták volna a gyereket es elmentem volna vele !
Megcsinalni együtt csináltuk igen . Azóta pedig ő szarik ra en meg tanítom , etetem , itatom, nevelem, sétáltatom , játszók vele ! Ő meg megy bulizni !
*ha el lennék akkor
Elirja a gépem .
A gyerek apjának ugyanolyan joga van a gyermekhez, mint neked, attól függetlenül, hogy hogy te egyébként milyen véleménnyel vagy róla, vagy a szokásairól.
Jelen helyzetben nem viheted el a gyerekét sehová. Fordulj bírósághoz, és akkor letisztázódik a helyzet.
Hàt kedves utolsó. Olvass vissza egy kicsit !! 2 nyaralóm van mind a kettő ki van adva elég jo keresetem van. Csak az egyik nagyobb értékű ingatlan nincs a nevemen. A segélyre mondtam hogy nekem csak az jàr!
Egyébként le lehetne szállni az anyagiakról. Megmondtam hogy azzal nincs gond az egész család elég jol áll anyagilag. De ehhez nektek nem sok közöttök van. Írtam hogy az válaszoljon aki ért hozza , a negatív szarokat tartsàtok meg magatoknak vagy másoknak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!