Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg nem vihetem magammal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem vihetem magammal a babám?

Figyelt kérdés

Pàrommal lassan 5 éve vagyunk együtt 10 hós a kislànyunk . Iszonyatosan megromlott köztünk a kapcsolat . El akarom hagyni de nem engedi hogy a babàt elvigyem.. Jogilag tényleg nem viheted magammal ? Mind a hàrman egy lakcíme vagyunk bejelentve . Nagymama hoz szeretnénk költözni . Anyagi háttér jo mármint nagyimnak. Nekem nincs keresetem. Pàrom van gyeden. Nekem csak a családi pótlék jár .

Kérem az írjon aki ért hozzà, negatív hozzászólást nem kerek igy is ki vagyok :(

2014. aug. 20. 01:51
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy nem vagyunk hàzasok .
2014. aug. 20. 01:54
 2/34 anonim ***** válasza:
87%
Saját ingatlanotok van? Vagy kinél laktok?
2014. aug. 20. 02:00
 3/34 A kérdező kommentje:
Sajàt hàzunk van, illetve páromnak.
2014. aug. 20. 02:11
 4/34 anonim ***** válasza:
75%

Ha a párod van GYED-en, szerintem az nehezítő tényező, mert amúgy simán elvihetnéd a gyerekedet, te vagy az anyja, és nem külföldre vinnéd.

De a GYED arra enged következtetni, hogy ő van a gyerekkel otthon gyermekápolási díj-on..

2014. aug. 20. 02:13
 5/34 A kérdező kommentje:
Hát ez marha jó... Csak azert van ő gyeden mert nekem nem volt bejelentett munkám . A gyerekkel max 15 percet van egész nap...
2014. aug. 20. 02:14
 6/34 A kérdező kommentje:
De mi van akkor ha osszepakolok es elköltözök nagyimhoz a gyerekkel. Mit tud tenni ? Fel jelenthet ? Vagy bejelentheti a gyàmügynek? Ha igényli hogy nàla maradjon a baba mi az esélye hogy elszakitanak tőle ? Abba belehalok :( ezerszer megpróbáltuk ujra kezdeni nem megy csak bántják egymást ez a babanak sem jo..
2014. aug. 20. 02:17
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Feljelenthet, hisz Ő VAN GYEDEN VELE OTTHON (a hivatalos iratok szerint, és ő kapja a GYED-et). Ok, sejtjük, h mi miatt van ez így... de a tények meg magukért beszélnek. Egy ügyvéddel nem ártana ezt megkonzultálnod.
2014. aug. 20. 02:28
 8/34 A kérdező kommentje:
Ennyit számít az a qva GYED ? Hihetetlen ... Nincs pénzem ügyvédre
2014. aug. 20. 02:31
 9/34 anonim ***** válasza:
81%

Ezt megszívtad. Ezért nem kell fiatalon, a semmire vállalni gyereket.

Viszont. Add be a gyermekelhelyezési kérelmet, és nagy eséllyel neked fogják a kicsit megigényelni (és akkor gyest is kapsz utána), mivel ilyen kicsi gyereket csak ritkán szakítanak el az anyától. Addig viszont nem viheted el magaddal.

2014. aug. 20. 03:01
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Add be a papírokat de addig en vidd ( életvitelszerűen ) segphova.. Tehát egész nap lehettek a nagyinál, de estére menjetek haza.

Teged nem rakhat ki, be vagy jelentve, jelenleg ugyanannyi jogotok van a gyerekhez.

Ami fontos, hogy neked kell beadnod a keresetet, akkor van esélyed.

Ügyvéd nlkül viszont esélyed sincs, viszont ha nemtudsz egy ügyvédet fizetni, akkor amkkor ozzádjkerül a gyerek akkor miból szándékoznák nevelni? Az azért anál többe kerül.

2014. aug. 20. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!