Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak, csak mert megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak, csak mert megtudtam, hogy megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiderült, bevallotta kissé piásan,hogy egy évvel ezelőtt két nővel is lefeküdt. Mindkettőt ismerem. Három gyerekünk van, és sajnos kevés időnk egymásra...

Azt mondta nem jelentettek neki semmit, engem szeret,és ez csak szex volt. Kipróbált mást is, mert ő még szűz volt,mikor összejöttünk, senkije nem volt előttem..Kissé kiborultam, de nem tudom mit tegyek. Megpróbáljuk helyrehozni? Hogy bocsássam ezt meg? Vagy elváljunk?? Ti mit tennétek, vagy tettetek??? Köszi,ha írtok...

2014. aug. 3. 12:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki mást megcsaltak, ennyi erővel nem lenne házasság a földön.
2014. aug. 3. 14:54
 32/37 anonim ***** válasza:
47%
Mindenki félrekamatyol. Valaki lebukik,valaki nem. Jobb ha beletörôdsz.
2014. aug. 3. 15:51
 33/37 anonim ***** válasza:
Én jelenleg úgy érzem és gondolom,hogy igen,elválnék.Persze ha odakerülnék,igazából nem tudom,végül mi lenne a dologból,de hogy az őszinte megbocsátás nem menne,az is biztos.Túllépni a dolgon pláne nem bírnék,nekem a büszkeségem a legfontosabb.
2014. aug. 3. 16:53
 34/37 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg. Mit szeretne, mit szeretnél? Szeretnél-e vele élni? Van egy jó párterapeutám, akihez azután mentünk, hogy a férjem elköltözött egy nőhöz, majd vissza mert rájött, hogy mekkora marha volt.

Ez olyan megrázó volt neki, hogy örökre a nyakamon marad szerintem...

2014. aug. 3. 21:53
 35/37 anonim ***** válasza:

vajon hol tart ez a kapcsolat.

Itt csomó megcsalásról olvasni.

Azonban senki nem gondolkodik el azon, mit is nevezhetünk megcsalásnak. Vajon tényleg megcsalás az, ha egy másik emberrel egyszer-egyszer lefekszik az ember? Mi valójában a megcsalás. Mert az, hogy szexel valaki egy másikkal, még nem azt jelenti, hogy fel is rúgja a régi tartós kapcsolatát.

2015. márc. 13. 11:49
 36/37 anonim ***** válasza:
csak ezért meg ne tedd. remélem, még mindig együtt vagytok. Tanítani kellene , hogy a nő nagyon másra és másért van teremtve, mint a férfi. Ezt megélni nagyon nehéz. De kell. Ezzel kell együttélnünk.
2016. márc. 7. 13:31
 37/37 anonim ***** válasza:

Ne valj el

Hagyd msgad alazni!

2018. aug. 20. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!