Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak, csak mert megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak, csak mert megtudtam, hogy megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiderült, bevallotta kissé piásan,hogy egy évvel ezelőtt két nővel is lefeküdt. Mindkettőt ismerem. Három gyerekünk van, és sajnos kevés időnk egymásra...

Azt mondta nem jelentettek neki semmit, engem szeret,és ez csak szex volt. Kipróbált mást is, mert ő még szűz volt,mikor összejöttünk, senkije nem volt előttem..Kissé kiborultam, de nem tudom mit tegyek. Megpróbáljuk helyrehozni? Hogy bocsássam ezt meg? Vagy elváljunk?? Ti mit tennétek, vagy tettetek??? Köszi,ha írtok...

2014. aug. 3. 12:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
58%
Szokjatok hozzá, itt a családi témakörben vannak ilyen lepontózfétisesek :) Tessék megnézni a toplista elejét, ott van, hogy ki mennyi pontot kapott pontozásért, na aki abban magasan jár, az a ludas :)
2014. aug. 3. 12:53
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondjuk az a necces,hogy olyanokkal csalt akiket ismersz meg akikkel kapcsolatban álltok.Ezek jó pofiztak a szemedbe adott esetben közben meg a férjeddel hemperegtek,akárhogy is döntesz azokkal biztos megszakítanák minden ismeretséget.

Neked kell eldöntened,hogy mit csinálsz,én maradtam megcsalás után,de a bizalomnak annyi,egy életre megmérgezi az ilyen a kapcsolatot,már soha nem tud az ember ugyanúgy érezni mint előtte.Mindenesetre mérlegeltem,és úgy döntöttem maradok ,vezekelt is eleget érte a férjem ( a tiéd most hogy viselkedik ez után?) szerintem jobb volt túl tenni magam ezen,mint egyedülálló anyaként a filléreket tologatva élni úgy,hogy minden az én nyakamba szakad.Ha ez valamelyest megnyugtat egyébként a megcsalt asszonyok vannak többségben nem azok akik hűséges férjjel élnek.Nagyon nem.

2014. aug. 3. 13:01
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudnám megbocsátani, válnék. Egyrészt, én is úgy gondolom, hogy ha baja van, szóljon, megbeszéljük, ne más nőhöz rohanjon. Másrészt én annyira undorodnék tőle ezek után, hogy nem bírnék hozzáérni, egy ágyban feküdni vele stb... hogy más nő után jöjjön és engem....? fúj. A másik meg, hogy én tuti nem bírnám lenyelni a békát úgy, hogy ne maradjon tüske, soha többé nem bíznék benne, akárhányszor nem lenne otthon, azon járna az agyam, hogy biztos most is éppen megcsal. Így ennek semmi értelme.

Azt viszont te tudod, nálad mi fér bele. Ha továbbra is hozzá bírsz még érni, ha tényleg el tudod felejteni a dolgot, úgy, hogy nem marad tüske, meg tudsz benne bízni, nem fogod mindig azt gondolni, hogy megteszi újra, akkor bocsáss meg neki. Bár az, hogy nem csak egyszer tette meg, máris azt bizonyítja nekem, hogy igen, megteszi újra, nem egyszeri botlás.

2014. aug. 3. 13:21
 24/37 anonim ***** válasza:
90%
Minden nő azt mondja hogy sose bocsátana meg egy megcsalást,aztán amikor megtörténik,a 80%-a túl teszi magát rajta,és nem válik el.Amíg valaki nem élte át,nem tudhatja,hogy döntene ebben a helyzetben.Pontozzatok le,de ez az igazság.
2014. aug. 3. 13:34
 25/37 anonim ***** válasza:
40%

24: az meg gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy az, aki elválik nem jön ide kétségek között vergődve, hanem teszi azt, amit jónak lát?

Marha reális az életképed hallod.

2014. aug. 3. 13:38
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Engem csaltak már meg,akkor azt hittem meg tudom bocsátani tévedtem,nem vagyunk már együtt.Hülye voltam,hogy egyáltalán meg akartam probálni még folytatni a kapcsolatot,csak az időm pazaroltam....Én többé nem adnék esélyt annak aki ezt teszi velem.
2014. aug. 3. 13:43
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

23-as vagyok. Engem 2 pasi csalt meg. Az elsőnél megpróbáltam megbocsátani, mert szerelmes voltam. Kerek egy hónapig tartott, aztán kidobtam, undorodtam tőle, nem akartam hozzáérni, nem hittem neki el semmit, görcsben volt a gyomrom, mikor nem volt épp velem, hogy épp mit csinál. Volt is okom rá, megcsalt abban az egy hónapban még egyszer, bár ez csak utólag derült már ki, nem ezért dobtam. Ekkor még kamasz voltam, 18-19 éves talán, de belegondolva most is ezt érezném, ha a férjem megcsalna. Az utána következő pasival már együtt éltem, 3 éve voltunk együtt, házasságról kezdtünk beszélni, mikor kiderült, hogy előző este lenyomott egy gyorsmenetet. Nem volt mit tagadni és magyarázni, ottmaradt a zsebében a zsebkendőbe csomagolt használt koton. Egyetlen szó nélkül kiraktam a francba. Bőgött, esküdözött, magyarázkodott, könyörgött, térden állt, de nem. Ránézni is utáltam ezek után.

A férjemmel van már egy gyerekünk, tervben a második, de őt is egy szó nélkül tenném ki, ha megcsalna, nem lenne miről beszélni.

2014. aug. 3. 13:51
 28/37 anonim ***** válasza:
68%
25-ös: nem a gyakorikérdésekből indultam ki nyilvánvalóan.És igen reális.
2014. aug. 3. 14:01
 29/37 anonim ***** válasza:
7%
Nehogy elválj, a férjed nem csinált semmi rosszat! Ő is mondta, hogy csak szexről volt szó, nem jelentett a másik két nő számára semmit, ez simán belefér. Hozzátenném, hogy várható volt, hogy előbb-utóbb "megcsal", mert nem volt más nő az életében rajtad kívül.
2014. aug. 3. 14:17
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Ego. Várj pár hetet, aztán mond meg a férjednek hogy nagyon bántott a dolog, és bosszúból te is megcsaltad! Figyel majd meg hogy ő mit tesz, és ezután dönts. A megcsalás egyszerű ösztön, csak nem mindegy melyik oldalon vagy. Képzeld el a kedvenc kajád amivel tele a hűtő és csak azt ehetnéd, néha bizony elcsábul az ember egy kis ínyencségre, másra. Ilyenkor lép félre az ember! Az ember önmagával mindig elnézőbb. Voltam megcsalt, és egy világ omlott össze bennem, nem tudtam megbocsájtani! Aztán bosszúból beadtam a feleségemnek hogy van valakim, persze ez nem volt igaz, de jó volt látni milyen szarul esett neki, kicsit átélte azt a fájdalmat amit én.
2014. aug. 3. 14:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!