Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elváljak, csak mert megtudtam, hogy megcsalt a férjem?
Tegnap este kiderült, bevallotta kissé piásan,hogy egy évvel ezelőtt két nővel is lefeküdt. Mindkettőt ismerem. Három gyerekünk van, és sajnos kevés időnk egymásra...
Azt mondta nem jelentettek neki semmit, engem szeret,és ez csak szex volt. Kipróbált mást is, mert ő még szűz volt,mikor összejöttünk, senkije nem volt előttem..Kissé kiborultam, de nem tudom mit tegyek. Megpróbáljuk helyrehozni? Hogy bocsássam ezt meg? Vagy elváljunk?? Ti mit tennétek, vagy tettetek??? Köszi,ha írtok...
Két dolog van:
- Megcsalt, egy kapcsolat alapja a bizalom és az elkötelezettség - válás.
- Megcsalt, de a múltban történt dolgokat felejtsük el, mert azt már nem lehet visszafordítani - mellette maradsz.
Mérlegelj, neked melyik a tetszetősebb.
8-as: Jobbulást! :)
Én nem tudnám megbocsájtani.
Az akadékoskodóknak meg gondolom se férje se gyereke, hogy délben itt tudnak ülni a gyakori előtt. Már ha az ő logikájukat követem.
Itt azért már a két nőcske is gyönyörű...
Főleg amelyikkel napi kapcsolatban vagy.
Nem szokásom a harmadik felet hibáztatni, de ez duplán gusztustalan mint a férjed mint a csaj részéről. Az tuti hogy a kis 18ast is pofon vágnám, a következő találkozáskor köszönés helyett és megkérdezném tudja-e miért kapta...
Valaki itt is trollkodik és lepontoz mindenkit.
Vajon ki?
18.ik elég abnormális ez a lepontozás szerintem is.
Már arra is gondoltam,h valami moderátor,de azért mégsem,inkább valami hacker szórakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!