Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elváljak, csak mert megtudtam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elváljak, csak mert megtudtam, hogy megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés

Tegnap este kiderült, bevallotta kissé piásan,hogy egy évvel ezelőtt két nővel is lefeküdt. Mindkettőt ismerem. Három gyerekünk van, és sajnos kevés időnk egymásra...

Azt mondta nem jelentettek neki semmit, engem szeret,és ez csak szex volt. Kipróbált mást is, mert ő még szűz volt,mikor összejöttünk, senkije nem volt előttem..Kissé kiborultam, de nem tudom mit tegyek. Megpróbáljuk helyrehozni? Hogy bocsássam ezt meg? Vagy elváljunk?? Ti mit tennétek, vagy tettetek??? Köszi,ha írtok...

2014. aug. 3. 12:04
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
77%
Megértelek, hogy tanácstalan vagy! Helyrehozni csak akkor lehet ha mindketten akarjátok. És csak akkor ha valóban úgy gondolja, hogy ezután már nem akar más nővel lefeküdni. És csak akkor lehet helyrehozni, ha te valóban, teljes szívedből megtudsz neki bocsájtani. Ami azt is jelenti, hogy a jövőben nem vágod a fejéhez minden vita alkalmával. Ez nagyon nehéz! De mindenképpen megérné a próbát. Szerintem beszéljétek meg, hogyan tovább. Nem biztos, hogy a válás a legjobb megoldás.
2014. aug. 3. 12:09
 2/37 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mondhatom meg, hogy te mit csinálj, de a férjed az oltárnál hűséget fogadott neked és megszegte. Egy házasság alapja a bizalom, ami ezek után nem biztos, hogy sok maradt. Kérdés, hogy tudsz e továbbra is azzal a férfival élni aki eljátszotta a bizalmadat és ennyi után mondta csak el, hogy mit tett. Ott a 3 gyerek rájuk is gondolni kell, de csak értük együtt maradni és utána egy rossz házasságban élni nem érdemes, mert előbb-utóbb ők is megsínylik ezt.

A kérdés az, hogy te szereted e még a férjedet ezek után is.

2014. aug. 3. 12:13
 3/37 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem az már gáz,ha elkezdi bevallogatni a dolgokat.Lehet már rég eltervezte és ezért ivott hozzá egy kicsit.

Az a baj,h te voltál az első szexuálisan,így sokan egy idő után kíváncsiak és pótolni akarják a ki nem élt,próbálkozós fiatalságukat.

2014. aug. 3. 12:16
 4/37 anonim ***** válasza:
53%

Ezt neked kell tudni. Belefér a megcsalas, vagy sem.

Nekem egy alkalom beleférne. Az en ferjem is szűz volt, en mondtam neki, hogy meg tudnám érteni, ha ki akarná próbálni, milyen mással. Igaz, o azt mondta, nem érdekli es szamara megbocsáthatatlan a hűtlenség.

2014. aug. 3. 12:19
 5/37 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy én nagyon szeretem! vakon bíztam benne éveken át és az elmúlt egy évben képesek voltak így a szemembe nézni. Mi a harmincas éveinket tapossuk. Az egyik egy 18 éves lány, napi kapcsolatban vagyunk szinte, vele volt két alkalommal. A mások egy 40 éves nő, őt is jól ismerem, egy baráti társaságba tartozunk. És én nem sejtettem soha semmit!! Annyira megbíztam a férjemben mindig,hogy álmomban sem gondoltam volna erre soha!! Tény,hogy y gyerekek miatt nem hancúrozunk nap mint nap, de ha gongja van ez miatt,nem velem kellett volna megbeszélnie?? ÁÁÁÁ..
 6/37 anonim ***** válasza:
10%

kezd kicsit sok lenni a három gyerekes anyukból egy napra...

zenél, vajon megcsal?

melltartó volt a kocsijában, vajon megcsalt? És most egy megcsalt...

az ilyenek miatt azért felmerül bennem, hogy fele sem igaz...

7/37 anonim ***** válasza:
63%

Elválnék.

A kevés idő nem mentség arra, hogy kétszer is megcsal és a pofádba hazudik. Ne haragudj, bármennyire is szereted, ez a pasi hülyít téged. Nagyon jól tudja, hogy 3 gyerekkel nehéz neked egy ilyen döntés meghozatala, és valamilyen szinten függsz tőle, ezért keresi a szar indokokat, hogy "igazolja magát", és benned keltsen bűntudatot - nézd meg, máris magadat hibáztatod, hogy megcsalt, hiszen nem értél rá, ő meg még szűz volt, megérdemli, hogy kipróbáljon mást is, nem?

Hát nem! Értelmes, felnőtt ember képes mérlegelni a tettei súlyát! A te férjednek nem értékes annyira a család, mint 1-2 gyors numera. Neki a bizsergő farka gyakorlatilag prioritást élvez a családjával szemben, hiszen igenis felfogja, hogy a megcsalás váláshoz, a te és a gyerekek elvesztéséhez vezethet - DE NEM ÉRDEKLI!

Sőt mi több, nem bocsánatot kér, hanem ÖNIGAZOLÁST KERES, téged vádol, amiért ez megtörtént....

Nem vagyok annak a híve, hogy ez megbocsátást érdemelne. Ha egyszer tette volna meg, és utána bevallotta volna és 2 hónapon át sírva a padlón csúszva könyörögne, hogy bocsáss meg, az ő hibája - na akkor esetleg - bár akkor sem valószínű...

Aki egyszer csal, az kétszer is fog. Aki már kétszer csalt, az meg még százszor is...

Kell ez neked?

2014. aug. 3. 12:21
 8/37 anonim ***** válasza:
13%

Én is irigylem azokat, akik 3 gyerek mellett reggel fél nyolckor kocsit tudnak takarítani, meg vasárnap délben gyakorizni... (tudom, úgyis kidumálják).

NEkem is van három, mentségem, hogy én törött lábbal a traumán fekszem éppen.

2014. aug. 3. 12:22
 9/37 A kérdező kommentje:
6-os, elmész a pichába! Ha nem tetszik,ne olvasd!!
2014. aug. 3. 12:22
 10/37 A kérdező kommentje:
8-as! Ettünk, a gyerekek el vannak, és meg kicsit ide jöttem. Nem tök mindegy az neked ki hány órakor mit csinál??
2014. aug. 3. 12:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!