Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan álljak talpra, hogyan dolgozzam fel?
Ne haragudj most ezért, tudom, hogy nem ilyen választ szeretnél olvasni, de engem a gyerekemtől nem tudna visszatartani sem az,hogy drága a vonatjegy, sem pedig az, hogy a rokonság nem lát szívesen. Mellesleg kéthetente elviheted hétvégére, és egyébként jogilag meg ha anyuka költözik el a gyerekkel feleződnek a költségek, vagy ő állja az útiköltséget. Ezt pontosan nem tudom, de ha igazán érdekelne téged, már utánajártál volna. Pécs nem a világ vége, bár én a gyerekemért a világ végére is elmennék. Ismerek olyan apukát, aki nagyon messze lakik a gyermekétől és mégis amilyen gyakran csak tud megy, pedig nagyon rossz a viszonya a volt feleségével, de nem hozzá megy, hanem a gyerekéhez.
Elhiszem, hogy nehéz lehetett a feleségeddel, de nem varrhatsz mindent az ő nyakába, egy kapcsolat mindig két emberen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!