Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marcsi1978 kérdése:

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

12 évig voltam férjnél komoly gondok nagyon nem voltak a kapcsolatunkban csak részemről elmúlt a szerelem. utánna volt egy 5 éves élettársi kapcsolatom ami az elején szépnek indult de a végén nagyon elromlott:(a volt férjem visszafogadott hozzáteszem már sajnálatból is mert a volt élettársam nem egyszer megütött akkor telt be a pohár amikor megcsalt kiderült és léptem

a volt férjemmel baráti a kapcsolatunk szépen váltunk el semmi vita semmi nem volt köztünk lehet sokan azt mondják vissza menekültem lehet!az az igazság hogy ő még mindig szeret de én már nem érzek úgy szeretem mint a gyermekem apját! dolgos ember és örül hogy munka után amikor hazaér rend van meg főtt étel az asztalon de annyira el vagyok keseredve hogy nem szívből szeretem már és az aki rossz volt hozzám azután még mindig érzek valamit ti mit csinálnátok a helyemben?

2014. júl. 11. 17:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Marcsi, 36 évesen fel kéne már nőnöd.

Ha ez megvan, mondom a többit.

2014. júl. 11. 17:39
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Ne haragudj, de erre nem tudok pozitív választ írni, mert szerintem ez nem jó megoldás így, hosszú távon semmiképp. Lehet, hogy a volt férjed azt mondja, hogy csak barátok vagytok, de ha még mindig szeret, akkor biztos, hogy reménykedik is, ennek pedig biztos, hogy nem lesz jó vége. Nem normális ez a "kapcsolat".
2014. júl. 11. 17:40
 13/26 anonim ***** válasza:
Ne privizzetek, nem ismerkedem az oldalon.
2014. júl. 11. 17:43
 14/26 A kérdező kommentje:
11 lehet fel kéne nőnöm de szüleim nincsenek már sajna és a volt élettársamtól szó szerint menekültem ő meg felajánlotta h ide jöjjek! ti hová mentetek volna? amikor komoly gondd nem volt köztünk a volt férjemmel?
2014. júl. 11. 17:44
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Az rendben, hogy "hozzá menekültél", mert nem volt máshoz, de gondolom azóta már eltelt egy kis idő, tehát ideje, hogy összeszedd magad és elköltözz! Már nem vagytok egy pár, így az a normális, ha külön élitek az életeteket!
2014. júl. 11. 17:46
 16/26 A kérdező kommentje:
11 most ért véget egy rossz kapcsolatom nem ismerkedni akarok van bajom elég egyenlőre nekem nem kell kapcsolat kinek tartasz? szaladok egy új kapcsolatba?áá nem úgy neveltek a szüleim
2014. júl. 11. 17:47
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem azt mondtam, hogy most lesz kapcsolatod, de előbb utóbb valamelyikőtöknek biztos lesz! Nem élhettek így örökké!
2014. júl. 11. 17:49
 18/26 anonim ***** válasza:
90%
Egyedül élni pedig illegális. Minden főbérlő első kérdése, hogy van-e új kapcsolatod, ha nincs, kergetnek is vissza a volt férjed házába. Az, hogy a volt férjed mit hazudik magának annak ellenére, hogy világosan megmondtad az igazságot, tényleg nem a te felelősséged.
2014. júl. 11. 17:54
 19/26 A kérdező kommentje:
vagyok olyan kapcsolatba vele meg ő velem hogy ezt közöljük egymással ha lesz másik hányan élnek nyitott házasságban? bár én ezt elítélem sok ember egymás mellet él egyik megy jobbra másik balra és együtt élnek csak neki is és nekem is ennyi idősen nem bizti hogy párkapcsolata lesz mert én gyerekkel már nem bizti ennyi idősen találok párt pláne gyerekkel bár nem is keresek egyenlőre de félek késő lesz
2014. júl. 11. 17:55
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Akkor nem értem, hogy minek tetted fel a kérdést. Te már eldöntötted, hogy a volt férjednél fogtok lakni, mert neked ez így kényelmes, bárki bármit mond, nem fogadod el. Innentől kezdve nincs értelme a kérdésednek.
2014. júl. 11. 18:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!