Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Marcsi1978 kérdése:
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
12 évig voltam férjnél komoly gondok nagyon nem voltak a kapcsolatunkban csak részemről elmúlt a szerelem. utánna volt egy 5 éves élettársi kapcsolatom ami az elején szépnek indult de a végén nagyon elromlott:(a volt férjem visszafogadott hozzáteszem már sajnálatból is mert a volt élettársam nem egyszer megütött akkor telt be a pohár amikor megcsalt kiderült és léptem
a volt férjemmel baráti a kapcsolatunk szépen váltunk el semmi vita semmi nem volt köztünk lehet sokan azt mondják vissza menekültem lehet!az az igazság hogy ő még mindig szeret de én már nem érzek úgy szeretem mint a gyermekem apját! dolgos ember és örül hogy munka után amikor hazaér rend van meg főtt étel az asztalon de annyira el vagyok keseredve hogy nem szívből szeretem már és az aki rossz volt hozzám azután még mindig érzek valamit ti mit csinálnátok a helyemben?
Egy bunkóhoz ne menj vissza, a volt férjedtől elfogadhatsz szívességet, köthetsz vele megállapodást, de ne higgye, hogy szerelmes vagy belé.
2014. júl. 11. 17:21
2/26 anonim válasza:
Én elmennék dolgozni és fenntartanám magam. A volt élettársadat abban a pillanatban hagytam volna ott, hogy először megütött, a volt férjedet meg nem használnám ki!
2014. júl. 11. 17:27
3/26 A kérdező kommentje:
tudja hogy nem szeretem és elfogadta de olyan nehéz hirtelen ez úgy szólít ahogy régen! a nagyfiam is örül hogy itt vagyunk de én mégis kétségek között vagyok
2014. júl. 11. 17:29
4/26 A kérdező kommentje:
nem használom ki a volt férjemet mért használnám ki? besegítek anyagilag is!
2014. júl. 11. 17:30
5/26 anonim válasza:
Ha nem használod ki és nem szereted, akkor minek vagy vele???
2014. júl. 11. 17:31
6/26 A kérdező kommentje:
és megmondtam neki az elején barátilag ha befogad jövök ha nem nem azt mondta oké gyere
2014. júl. 11. 17:31
7/26 A kérdező kommentje:
pfff nem vagyok vele!!! csak együtt élünk mind 2 barát!
2014. júl. 11. 17:33
8/26 A kérdező kommentje:
én anyagilag nem függök tőlle csak ő megsajnál engem én meg őt 10 órát dolgozik mire hazaér minden rendben énis sajnáltam mert egyedül élt legénylakás:) kitakarítottam minden és így neki is ok meg nekem is csak nem tom volt e valaki ilyen helyzetben!
2014. júl. 11. 17:35
9/26 anonim válasza:
Szerintem nem normális dolog, ha 2 felnőtt, akik elváltak, együtt élnek. Mi lesz, ha megismersz valakit, vagy esetleg ő ismer meg valakit? Akkor majd éldegéltek hármasban? Ez semmiképp sem normális helyzet, főleg úgy, hogy ő még érez irántad valamit!
2014. júl. 11. 17:36
10/26 A kérdező kommentje:
de kérlek pozitív válaszokat ha lehet mert ígyis most össze vagyok zavarodva hogy mit csináljak:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!