Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
12 évig voltam férjnél komoly gondok nagyon nem voltak a kapcsolatunkban csak részemről elmúlt a szerelem. utánna volt egy 5 éves élettársi kapcsolatom ami az elején szépnek indult de a végén nagyon elromlott:(a volt férjem visszafogadott hozzáteszem már sajnálatból is mert a volt élettársam nem egyszer megütött akkor telt be a pohár amikor megcsalt kiderült és léptem
a volt férjemmel baráti a kapcsolatunk szépen váltunk el semmi vita semmi nem volt köztünk lehet sokan azt mondják vissza menekültem lehet!az az igazság hogy ő még mindig szeret de én már nem érzek úgy szeretem mint a gyermekem apját! dolgos ember és örül hogy munka után amikor hazaér rend van meg főtt étel az asztalon de annyira el vagyok keseredve hogy nem szívből szeretem már és az aki rossz volt hozzám azután még mindig érzek valamit ti mit csinálnátok a helyemben?
Kérdező!
Hát nem sok gerinced van, az egyszer biztos!!
A normális párodat otthagytad egy tipikus rosszfiúért.
Azután amikor párszor jól pofán vágott, akkor meg visszasunnyogtál az exedhez, aki volt olyan hülye, hogy befogadott.
Vele szexelsz esténként, de még gondolatban is megcsalod, mert közben a másik pasi után ácsingózol.
Miért ennyire gyagyák a nők, hogy az kell nekik, aki másnaponként kékre veri??!!!
Kedves Marcsi.
Egyet kel ertenem az elottem szolokkal,hogy teljesen ertelmetlen volt feltenned itt a kerdest. Kivancsian olvastam vegig a hozzaszolasokat,hatha talalok valakit aki majd jovahagyja a dontesed. Egyetlen oka van annak hogy egy ezt a kerdest nyivanosan feltetted,es az az hogy egy gyenge,gyava no vagy. Te meg-gyozted magad arrol hogy ez igy helyes,es azzal hogy mindenkinek ellent mondasz csak erositeni akarod a dontesed. A velemenyunket kerted,hat itt van. Semmi esetre sem helyes hogy a volt ferjeddel elj. Emocionalisan es anyagilag fuggsz tole,es ezt az erzest nemcsak neki adod at hanem a gyermekednek is. Ennek a kovetkezmenye sulyosabb lehet mind gondolnad,ugyhogy ha gondolod keress fel privatban es beszelgethetunk.
27/N
Te is tudod mi a helyes lėpės..mėgse azt csinälod!!nem fogja itt senki se azt mondani persze ez igy jó.Neked ez mért jó nem értem!?én nem függnék senkitől sem azt csinálnám ami nekem jó és ez nem az!!
De a te életed úgy éled ahogy te akarod!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!