Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem elég "anyukás" a viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég "anyukás" a viselkedésem? Nem vagyok anyának való! Férjem már válni akar a hòbortos kamasz viselkedésem miatt!

Figyelt kérdés
Ekezet nelkul irok bocsi,csak mobilrol vagyok. Szoval 35 eves anyuka vagyok egy 15 eves nagylanyom egy 7 eves kisfiam es egy 4 eves kislanyom van. A szuleim arra neveltek,hogy mindig azt tegyem amit jonak latok,ami nekem fobtos,ha szeretnek valamit abban ne gatoljanak masok. Egy szabadakaratu,laza,de hatarozott anyuka vagyok,nem az a tipus,aki agyon tutujgatja a gyerekeit. Elegge lazado,harcos tipus vagyok mai napig,olyan lazado fajta,meg most is szeretek bulizni,fesztivalozni. Nagyon szeretem a zenet,tancot is szoktam tanitani. A problema forrasa : fel eve vettem magamnak egy fejhallgatot,amin rendszeresen hallgatok zenet,meg akkor is,ha a gyerekeim velem vannak. Tulajdonkeppen mindig a nyakamon hordom,es ha van kedvem feltolom a fejemre es zenet hallgatok. Peldaul multkor vonaton utaztunk,akkor szinte vegig,neha csak egy-egy szamot,ezert mindig rajta van a nyakamon szinte. Gyerekeket egy idoben zavarta de elmagyaraztam nekik es most mar elfogadjak. Otthon sosem szoktam akkor csak a gyerekeimmel foglalkozom. Ferjemet kiakasztja hobortos viselkedesem sokat veszekszunk emiatt,hogy miert kell nekem 3 gyerek mellett zenet hallgatnom,en meg azt mondom hogy nehogy mar azert mert anya vagyok meg ne lehessen zenet hallgatni,ma mar valassal fenyegetozott,csak hogy en mar ott tartok,hogyha ennyire nem tud elfogadni,akkor menjen is,viszlat. Teljesen megvaltozott,mar fesztivalozni sem akar,hat en meg igen,nem akarok miatta megvaltozni,es gyerekesnek tartom,hogy miert nem tudja elfogadni a fejhallgatot,es azt,hogy zenet hallgatok hozzateszem nem allandoan. Mar a nagylanyt is ellenem forditotta aki mellesleg eddig mindig azt mondta,hogy milyen jo,hogy az o anyukaja ilyen jofej es laza,most meg azt mondja mennyire nem vagyok anyukas. De ez sem erdekel majd kesobb megbeszelem vele,azt is szanalmasnak tartom hogy meg a gyereknek is fecseg. Szerintetek kinek van igaza?
2014. jún. 30. 23:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
meg mindig a magad baromsagat hajtod,te azt varod el hogy itt mindenki neked adjon igazat? gondolkozz mar el miert nem akkor elted az eleted mikor meg nem volt gyereked? igen akartetszik akarnem egy anyanak a nap 24 orajaban anyanak kell lennie!!
2014. júl. 1. 16:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

értem, szóval mindenkinek kuss és fogadjanak el téged és tűrjék a hülyeségedet, viszont te nem vagy hajlandó engedni a gyerekes dolgaidból

mondd, minek kellett neked család?

2014. júl. 1. 16:34
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nem hiszem,hogy azzal tonkretennek egy csaladi programot mondjuk allatkert,mert en meghallgatok egy zenet,ami kb 3 perc."

Nem tudom elképzelni, hogy állatkertben vagyok, és hirtelen rám tör a vágy, hogy most azonnal meg kell hallgatnom egy számot. Pedig imádom a zenét.

Jó, hogy téged arra neveltek, hogy mindent lehet, de a gyerekeidet meg pont arra neveled, hogy azt is fogadják el, aki pofátlan, szemét tuskó, csak mert joga van hozzá.

2014. júl. 1. 17:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Jaj hagyjuk már ezt a fiatalos laza anyuka vagyok dolgot. Én meglátnálak 3 gyerekkel és egy fejhallgatóval magadba mélyedve, miközben a gyerekeid mondhatnak neked amit gondolnak, inkább hülyének néznélek. Te ettől kiéled magad?
2014. júl. 1. 17:41
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
A zenehallgatás neked egyértelműen fontosabb, mint a férjed vagy a gyerekeid. Nincs ezzel semmi baj, csak majd ne csodálkozz, ha a férjed elpereli őket tőled, és te ott maradsz egyedül a kis fülhallgatódal. Megéri?!
2014. júl. 1. 18:30
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem az a baj hogy magadra is akarsz időt szakítani ( szerintem kell is, mert egy nő nem csak anyuka, ezzel egyetértek).

Csakhogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha te elvárod hogy elfogadjanak és tiszteljenek ( azért mert olyan vagy amilyen)akkor miből gondolod, hogy ez fordítva nem így működik?

Nincs a 24 órából 3 olyan perc, amikor tényleg csak magad vagy, és azt zenehallgatással tölthetnéd?

Te nem vagy hajlandó alkalmazkodni, a vágyaidat azonnal ki akarod elégíteni, azonban elvárod, hogy hozzád, a személyiségedhez, a hóbortjaidhoz a másik 4 ember feltétel nélkül igen ( ha nem, fel is út, le is út, ugye).

Ismerek egy pasit, akinek éppen ez a mottója, ami a tiéd is - éppen válunk( bár szerintem félreértelmezed a szüleid mondandóját).

2014. júl. 5. 22:18
 27/27 anonim ***** válasza:
A válásig elég hosszú az út, és nem egy zenehallgatás váltja ki! Más van háttérben, gondolkodj el rajta!
2014. júl. 15. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!