Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég "anyukás" a viselkedésem? Nem vagyok anyának való! Férjem már válni akar a hòbortos kamasz viselkedésem miatt!
értem, szóval mindenkinek kuss és fogadjanak el téged és tűrjék a hülyeségedet, viszont te nem vagy hajlandó engedni a gyerekes dolgaidból
mondd, minek kellett neked család?
"Nem hiszem,hogy azzal tonkretennek egy csaladi programot mondjuk allatkert,mert en meghallgatok egy zenet,ami kb 3 perc."
Nem tudom elképzelni, hogy állatkertben vagyok, és hirtelen rám tör a vágy, hogy most azonnal meg kell hallgatnom egy számot. Pedig imádom a zenét.
Jó, hogy téged arra neveltek, hogy mindent lehet, de a gyerekeidet meg pont arra neveled, hogy azt is fogadják el, aki pofátlan, szemét tuskó, csak mert joga van hozzá.
Nem az a baj hogy magadra is akarsz időt szakítani ( szerintem kell is, mert egy nő nem csak anyuka, ezzel egyetértek).
Csakhogy mindennek megvan a maga helye és ideje. Ha te elvárod hogy elfogadjanak és tiszteljenek ( azért mert olyan vagy amilyen)akkor miből gondolod, hogy ez fordítva nem így működik?
Nincs a 24 órából 3 olyan perc, amikor tényleg csak magad vagy, és azt zenehallgatással tölthetnéd?
Te nem vagy hajlandó alkalmazkodni, a vágyaidat azonnal ki akarod elégíteni, azonban elvárod, hogy hozzád, a személyiségedhez, a hóbortjaidhoz a másik 4 ember feltétel nélkül igen ( ha nem, fel is út, le is út, ugye).
Ismerek egy pasit, akinek éppen ez a mottója, ami a tiéd is - éppen válunk( bár szerintem félreértelmezed a szüleid mondandóját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!