Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem elég "anyukás" a viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég "anyukás" a viselkedésem? Nem vagyok anyának való! Férjem már válni akar a hòbortos kamasz viselkedésem miatt!

Figyelt kérdés
Ekezet nelkul irok bocsi,csak mobilrol vagyok. Szoval 35 eves anyuka vagyok egy 15 eves nagylanyom egy 7 eves kisfiam es egy 4 eves kislanyom van. A szuleim arra neveltek,hogy mindig azt tegyem amit jonak latok,ami nekem fobtos,ha szeretnek valamit abban ne gatoljanak masok. Egy szabadakaratu,laza,de hatarozott anyuka vagyok,nem az a tipus,aki agyon tutujgatja a gyerekeit. Elegge lazado,harcos tipus vagyok mai napig,olyan lazado fajta,meg most is szeretek bulizni,fesztivalozni. Nagyon szeretem a zenet,tancot is szoktam tanitani. A problema forrasa : fel eve vettem magamnak egy fejhallgatot,amin rendszeresen hallgatok zenet,meg akkor is,ha a gyerekeim velem vannak. Tulajdonkeppen mindig a nyakamon hordom,es ha van kedvem feltolom a fejemre es zenet hallgatok. Peldaul multkor vonaton utaztunk,akkor szinte vegig,neha csak egy-egy szamot,ezert mindig rajta van a nyakamon szinte. Gyerekeket egy idoben zavarta de elmagyaraztam nekik es most mar elfogadjak. Otthon sosem szoktam akkor csak a gyerekeimmel foglalkozom. Ferjemet kiakasztja hobortos viselkedesem sokat veszekszunk emiatt,hogy miert kell nekem 3 gyerek mellett zenet hallgatnom,en meg azt mondom hogy nehogy mar azert mert anya vagyok meg ne lehessen zenet hallgatni,ma mar valassal fenyegetozott,csak hogy en mar ott tartok,hogyha ennyire nem tud elfogadni,akkor menjen is,viszlat. Teljesen megvaltozott,mar fesztivalozni sem akar,hat en meg igen,nem akarok miatta megvaltozni,es gyerekesnek tartom,hogy miert nem tudja elfogadni a fejhallgatot,es azt,hogy zenet hallgatok hozzateszem nem allandoan. Mar a nagylanyt is ellenem forditotta aki mellesleg eddig mindig azt mondta,hogy milyen jo,hogy az o anyukaja ilyen jofej es laza,most meg azt mondja mennyire nem vagyok anyukas. De ez sem erdekel majd kesobb megbeszelem vele,azt is szanalmasnak tartom hogy meg a gyereknek is fecseg. Szerintetek kinek van igaza?
2014. jún. 30. 23:35
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%
Férjednek van igaza. Jó nagy tapló vagy te, nem hóbortos...
2014. júl. 1. 05:37
 12/27 anonim ***** válasza:
78%

Már a szüleid el cseszték a nevelésed. "Mindig azt tegyem, amit jónak látok, abban ne gátoljanak mások"

Egy feleség, és anya NEM teheti állandóan azt, ami csak neki fontos. A család igényei fontosabbak, mint a te hóbortjaid. Gondolom, a fesztiválozás nálad nem egy komolyzenei koncertet jelent, hanem ahol "csápolhatsz" a kamaszokkal. Ebből már régen ki kellett volna nőnöd.

A férjednek van igaza. Ha elválik tőled, akkor a gyerekek nem veled, hanem vele fognak maradni. Akkor teheted azt, ami neked fontos.

2014. júl. 1. 06:17
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de vannak gyerekeid akiket zavar, köztük egy 4 éves is, akire még nagyon oda kell figyelni. De megszokták és szerencsétlenek elfogadták. Ez nem hóbortos és fiatalos, hanem önző. Nekem 4 éves a fiam, eszembe nem lenne egy úton, ahol annyi kis kérdése van, kizárni őt. Én fiatalos és sajnos nagyon hóbortos vagyok, de ezek nekem nem férnének bele.
2014. júl. 1. 07:34
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

En erosen igyekeznek odafigyelni a zene helyett a 15 eves lanyomra, aki epp olyan korban van, hogy nagyon kell neki a segitseg, iranyitas. De megnezem, hatha volt mostanaban olyan kerdes, hogy "anyukam csak zenet hallgat, minket elhanyagol, ezert itt kerdezem meg, hogy...."

Hm?

2014. júl. 1. 07:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Fejhallgatózas es zenehallgatás tényleg nem egy es ugyanaz! Lehet zenet hallgatni otthon is, persze nem olyan hangerőn, hogy az zavarja a családodat. Fesztivalozni gyerekekkel vagy Nélkülük gondoltad? És nem érzed magad kicsit kellemetlenül a sok 16-20 éves kozt? Persze nagylanyod már pont abban a korban van, hogy akár mehetne is - na de a szüleivel? Ha pedig Nélkülük...ravinne a lelek, hogy egy szutyok fesztivalert lepasszold a gyerekeket, es elverd egy balatoni csaladi nyaralás árát? Ez most komoly?
2014. júl. 1. 07:59
 16/27 anonim ***** válasza:
9%

"Ekezet nelkul irok bocsi,csak mobilrol vagyok."

Eddog olvastam, a többit a csakis kérdésed alapján válaszolom. Mobilról IS lehet ékezettel írni, az nem téma, csak akarni kell.

A hóbortos viselkedésed annak idején eléggé megdelejezhette, ha képes volt feleségül venni. De ha ez a viselkedés idővel nem ért és nem módosult, akkor van igazság a szavaiban. Egy hóbortos viselkedés egy 16 évesnél életkori sajátosság és kedves vonás lehet, míg egy 35 évesnél ugyanez már személyiségzavar-szintű probléma is lehet.

Egyébként pedig egy másik nő van a háttérben, és/vagy a pasid egy szánalmas nárcisztikus féreg, aki kitalálta, hogy ő még fiatal és nagykan (akkor is előbb-utóbb bejön a friss pipihusi), és csak ürügyet keres arra, hogy elválhasson tőled.

2014. júl. 1. 08:50
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem csodálom, hogy válni akar, de szerintem ez talán egy kamu kérdés.
2014. júl. 1. 09:10
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Vannak alapvető normák társaságban kulturált emberek közt, ebből a legfontosabb, hogy elteszek mindent, ami a kommunikációt gátolja: kiveszem a fülest, hogy halljam amit mond, leveszem a napszemüvegem, hogy az illető szemébe tudjak nézni, kiveszem a rágóm, hogy érthető legyen a beszédem stb...

Ezek mind a tisztelet jele, azt jelzem vele, hogy érdekel mit mondasz, kíváncsi vagyok rád.

Szóval egyszerűen szimpla neveletlenség és érzéketlenség, ha másokkal vagy és benthagyod a fülest.

A gyerekek pedig nem megértették, hanem beletörődtek, szimplán rádhagyták. Kérdezd csak meg tőlük most, hogy mit szólnának, ha kidobnád a fülest. Szerintem egyik se ellenkezne.

Fogod még bánni, amikor majd a lányod 16 évesen terhesen jön haza, és kiderül, hogy 25x kért, hogy vidd el nőgyógyászhoz, csak épp nem hallottad, mert a témát nem a fülhallgató mellett ordítva akarta felhozni.

Én is válnék a férjed helyében, ha leszarnád a gyerekek lelki világát. Fesztiválra se mennék veled, ha folyton úgyis csak a saját zenéd hallgatnád és nem tudnánk beszélgetni.

Itt az egyetlen aki gyerekesen viselkedik, az te vagy.

Vicces, hogy a családod 4 tagja mond valamit, és te még el se gondolkozol azon, hogy talán igazuk lehet. Már a 4 éves is értelmesebb nálad.

2014. júl. 1. 09:55
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

én is azt gondolom, hogy itt talán egy kicsit neked kéne engedni. Legalább ha mentek valahova a gyerekekkel, akkor ne legyen rajtad, illetve otthon is csak néha, mert biztos, hogy rosszul esik nekik. És tényleg az lesz, hogy nem fognak veled beszélgetni, mert minek, anya zenét hallgat.

"De ez sem erdekel majd kesobb megbeszelem vele,azt is szanalmasnak tartom hogy meg a gyereknek is fecseg."

Látod, szerintem ez is azt mutatja, hogy már most jobb a kapcsolatuk, mind neked és a lányodnak pl., mert ők jobban el tudnak beszélgetni, mindegy, miről, egyet értenek, és te ki leszel zárva. Nem szép igen, hogy erről beszél velük, de itt most te húzhatod a rövidebbet...

Ráadásul balesetveszélyes is, hogy folyton rajtad van az a nagy fejhallgató.

Én is imádom a zenét, imádok táncolni, de azért van egy határ, amíg mást nem bántok meg ezzel. Persze, légy önmagad, de gondolom ő is feleséget szeretne, nem egy fejhallgatós konszuélát ...

2014. júl. 1. 10:31
 20/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Itt szo sincs arrol,hogy nem foglalkozom a gyerekeimmel,igenis beszelgetek,jatszom,tanulok veluk,otthon mindig hangosan szol a zene,akkor csak nekik szentelem a figyelmemet. Egyszeruen arrol van szo hogy en nem akarok "csak" anyuka lenni 0-24-ben szeretnem elni adott esetben a sajat eletemet is. En letisztaztam ezt a ferjemmel az elejen,aki ezt vallalta mikor elvett. Hajlando vagyok bizonyos dolgokban engedni,de az elni akarasombol egyszeruen nem akarok es nem tudok. Zavar hogy meg akar valtoztatni. Volt nekem eleg onertekelesi zavarom,hat most mar nincs vagy igy szeret vagy sehogy es kesz. Nem hiszem,hogy azzal tonkretennek egy csaladi programot mondjuk allatkert,mert en meghallgatok egy zenet,ami kb 3 perc. A gyerekek elfogadtak amugy se tudnak mit csinalni,vannak dolgok,amit el kell fogadniuk es kesz. Nehogy mar azert mert ok nem akarjsk meg ne hallgassak meg egy zenet. De ettol meg szeretem oket es ok is engem en nem tartom magam rossz anyanak. A nagylany is tud velem beszelgetni ugyanugy...

nem ertem most ezzel mi a baj. A ferjemnek mondtam hogy ha akarja hasznalhatok fulhallgatot fejhallgato helyett ha zavarja erre azt mondja hogy neki mindegy. Hat akkor legyen mindegy konyorogni nem fogok. Csak hogy tudjatok a lanyom orul hogy fiatalos es jofej anyukaja van,ha meg akar PONT AKKKOR kerdezni valamit amikor en zenet hallgatok,akkor szol es meghallgatom az,hogy zenet hallgatok nem azt jelenti hogy nem lehet velem beszelni,es nem abban a 3 percben fognak elzulleni amikor elmegyunk a boltba es en meghallgatok egy zenet.

Ebben mi a rossz?

2014. júl. 1. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!