Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem elég "anyukás" a viselkedésem? Nem vagyok anyának való! Férjem már válni akar a hòbortos kamasz viselkedésem miatt!
Ha a férjed így gondolja, akkor teljesen mindegy, hogy mi itt mit mondunk, hiszen vele élsz, nem velünk.
Mellesleg ha úgy hallgatod a zenéz, hogy közben meghallod, ha a gyerekek szólnak hozzád a másik szobából, akkor nincs ezzel semmi gond. A gond ott kezdődik, ha a zene "kivesz" téged ebből a világból, és kiabálni kell, vagy megrázni a vállad, ha akarnak tőled valamit.
De ismétlem, hiába adunk itt neked igazad, maximum az önérzetednek fog jót tenni, hogy nem te vagy a hibás, de semmiben nem fog változni a férjed tőlünk.
"fel eve vettem magamnak egy fejhallgatot,amin rendszeresen hallgatok zenet,meg akkor is,ha a gyerekeim velem vannak. (...) Otthon sosem szoktam akkor csak a gyerekeimmel foglalkozom"
Namost akkor a gyerekekkel foglalkozol vagy feltolod a füledre és zenét hallgatsz?
Szerintem sincs gond a zenehallgatással, ha nem megy a családi élet rovására, de akár hallgathatod rendes hangszóróból is, háttérzeneként, és akkor a gyerekeidre és a férjedre is több figyelmet fordíthatsz.
Én mindig azt mondom, hogy ha az egyik házastárs megjegyez valamit, hogy nem jó, nem érzi így jól magát, akkor arra akkor is oda kell figyelni, ha saját véleményünk szerint maguknak van igaza.
Anya vagyok (40) én is, és imádom a zenét én is. Én is szoktam zenét hallgatni, de nem úgy ahogy te. Ahogy te csinálod, hogy állandó jelleggel a füleden a fülhallgató nem csak egészségtelen, de a lehető legpofátlan viselkedés ha vannak körülötted. Ez nem lazaság, nem vagányság, hanem szimpla neveletlen viselkedés. Persze, hogy zavarja a családodat, mert ezzel csak azt mutatod, hogy nagy ívben tojsz mások érzelmeire, viselkedésére. Jóformán beszélgetni sem lehet veled..
Én a férjednek adok igazat. Tudod a zene hallgatásnak is megvan a maga ideje. Csak, hogy tudd: A gyerekeidet ma is zavarja, nem fogadták el (csak te hiszed azt) egyszerűen csak rájöttek, hogy semmit nem tudnak tenni ellene..
Nem kell jósnak lennem, hogy megmondjam: Ha így marad a helyzet 1-2 év és a gyerekeid a hello-n kívül nem fognak veled kommunikálni.
Egyrészt szerintem tök jó, hogy fiatalos vagy, maradj is mindig ilyen.
Fülhallgatóból viszont gyerek mellé és nyilvános helyre az úgynevezett akusztikusan nyitott rendszerű fülhallgató ajánlott, amelyik beengedi a környezeti zajokat is. Az akusztikusan zárt rendszerű fülhallgató csak akkor javallott, ha egyedül vagy védett térben, zárt szobában. A zárt fülhallgatóval ugyanis nem tudod a környezetedet érzékelni, és ez könnyen vezethet balesethez, vagy bűnözői célponttá váláshoz. A gyerekek jelenléte ezt annyival bonyolítja, hogy magadon kívül rájuk is figyelned kell.
Szerintem a fülhallgató használat társaságban nem hóbortos dolog, hanem szimpla parasztság.
Pont, hogy otthon lenne oké, hogy zenét hallgatsz, gondolom, nem csak ültök és nézitek egymást, mindenki el van foglalva a saját dolgával.
Ez sima bunkóság, nem fiatalosság meg lázadás meg minden.
Ez pofátlanság. A 14 éves húgom csinálja ezt, mindenhol, még a családi ebéden is ott lóg a füles a nyakában.
"Gyerekeket egy idoben zavarta de elmagyaraztam nekik es most mar elfogadjak"
Vagy csak eltűrik. Engem ha valami zavar, azt max eltűrni tudom, főleg egy ilyen dolgot.
Ahogy már előttem mondták: ez nem bohókásság, ez pofátlanság a környezeteddel szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!