Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem elég "anyukás" a viselkedé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég "anyukás" a viselkedésem? Nem vagyok anyának való! Férjem már válni akar a hòbortos kamasz viselkedésem miatt!

Figyelt kérdés
Ekezet nelkul irok bocsi,csak mobilrol vagyok. Szoval 35 eves anyuka vagyok egy 15 eves nagylanyom egy 7 eves kisfiam es egy 4 eves kislanyom van. A szuleim arra neveltek,hogy mindig azt tegyem amit jonak latok,ami nekem fobtos,ha szeretnek valamit abban ne gatoljanak masok. Egy szabadakaratu,laza,de hatarozott anyuka vagyok,nem az a tipus,aki agyon tutujgatja a gyerekeit. Elegge lazado,harcos tipus vagyok mai napig,olyan lazado fajta,meg most is szeretek bulizni,fesztivalozni. Nagyon szeretem a zenet,tancot is szoktam tanitani. A problema forrasa : fel eve vettem magamnak egy fejhallgatot,amin rendszeresen hallgatok zenet,meg akkor is,ha a gyerekeim velem vannak. Tulajdonkeppen mindig a nyakamon hordom,es ha van kedvem feltolom a fejemre es zenet hallgatok. Peldaul multkor vonaton utaztunk,akkor szinte vegig,neha csak egy-egy szamot,ezert mindig rajta van a nyakamon szinte. Gyerekeket egy idoben zavarta de elmagyaraztam nekik es most mar elfogadjak. Otthon sosem szoktam akkor csak a gyerekeimmel foglalkozom. Ferjemet kiakasztja hobortos viselkedesem sokat veszekszunk emiatt,hogy miert kell nekem 3 gyerek mellett zenet hallgatnom,en meg azt mondom hogy nehogy mar azert mert anya vagyok meg ne lehessen zenet hallgatni,ma mar valassal fenyegetozott,csak hogy en mar ott tartok,hogyha ennyire nem tud elfogadni,akkor menjen is,viszlat. Teljesen megvaltozott,mar fesztivalozni sem akar,hat en meg igen,nem akarok miatta megvaltozni,es gyerekesnek tartom,hogy miert nem tudja elfogadni a fejhallgatot,es azt,hogy zenet hallgatok hozzateszem nem allandoan. Mar a nagylanyt is ellenem forditotta aki mellesleg eddig mindig azt mondta,hogy milyen jo,hogy az o anyukaja ilyen jofej es laza,most meg azt mondja mennyire nem vagyok anyukas. De ez sem erdekel majd kesobb megbeszelem vele,azt is szanalmasnak tartom hogy meg a gyereknek is fecseg. Szerintetek kinek van igaza?
2014. jún. 30. 23:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
96%

Ha a férjed így gondolja, akkor teljesen mindegy, hogy mi itt mit mondunk, hiszen vele élsz, nem velünk.

Mellesleg ha úgy hallgatod a zenéz, hogy közben meghallod, ha a gyerekek szólnak hozzád a másik szobából, akkor nincs ezzel semmi gond. A gond ott kezdődik, ha a zene "kivesz" téged ebből a világból, és kiabálni kell, vagy megrázni a vállad, ha akarnak tőled valamit.

De ismétlem, hiába adunk itt neked igazad, maximum az önérzetednek fog jót tenni, hogy nem te vagy a hibás, de semmiben nem fog változni a férjed tőlünk.

2014. jún. 30. 23:44
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

"fel eve vettem magamnak egy fejhallgatot,amin rendszeresen hallgatok zenet,meg akkor is,ha a gyerekeim velem vannak. (...) Otthon sosem szoktam akkor csak a gyerekeimmel foglalkozom"

Namost akkor a gyerekekkel foglalkozol vagy feltolod a füledre és zenét hallgatsz?

Szerintem sincs gond a zenehallgatással, ha nem megy a családi élet rovására, de akár hallgathatod rendes hangszóróból is, háttérzeneként, és akkor a gyerekeidre és a férjedre is több figyelmet fordíthatsz.

Én mindig azt mondom, hogy ha az egyik házastárs megjegyez valamit, hogy nem jó, nem érzi így jól magát, akkor arra akkor is oda kell figyelni, ha saját véleményünk szerint maguknak van igaza.

2014. júl. 1. 00:01
 3/27 anonim ***** válasza:
99%

Anya vagyok (40) én is, és imádom a zenét én is. Én is szoktam zenét hallgatni, de nem úgy ahogy te. Ahogy te csinálod, hogy állandó jelleggel a füleden a fülhallgató nem csak egészségtelen, de a lehető legpofátlan viselkedés ha vannak körülötted. Ez nem lazaság, nem vagányság, hanem szimpla neveletlen viselkedés. Persze, hogy zavarja a családodat, mert ezzel csak azt mutatod, hogy nagy ívben tojsz mások érzelmeire, viselkedésére. Jóformán beszélgetni sem lehet veled..

Én a férjednek adok igazat. Tudod a zene hallgatásnak is megvan a maga ideje. Csak, hogy tudd: A gyerekeidet ma is zavarja, nem fogadták el (csak te hiszed azt) egyszerűen csak rájöttek, hogy semmit nem tudnak tenni ellene..

Nem kell jósnak lennem, hogy megmondjam: Ha így marad a helyzet 1-2 év és a gyerekeid a hello-n kívül nem fognak veled kommunikálni.

2014. júl. 1. 00:04
 4/27 anonim ***** válasza:
99%

Egyrészt szerintem tök jó, hogy fiatalos vagy, maradj is mindig ilyen.

Fülhallgatóból viszont gyerek mellé és nyilvános helyre az úgynevezett akusztikusan nyitott rendszerű fülhallgató ajánlott, amelyik beengedi a környezeti zajokat is. Az akusztikusan zárt rendszerű fülhallgató csak akkor javallott, ha egyedül vagy védett térben, zárt szobában. A zárt fülhallgatóval ugyanis nem tudod a környezetedet érzékelni, és ez könnyen vezethet balesethez, vagy bűnözői célponttá váláshoz. A gyerekek jelenléte ezt annyival bonyolítja, hogy magadon kívül rájuk is figyelned kell.

2014. júl. 1. 00:08
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A fejhallgatóval az a gond, hogy feltolod és kizárod a külvilágot, ergo nem figyelsz a családra és izolálod magad.
2014. júl. 1. 00:09
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15 évesen nagyon rosszul esett volna, ha az anyukám nem figyel rám, hanem inkább csak a saját kis zenéje érdekli, ha kizárt volna az életéből, mert te ezt csinálod. Főképp, ha kisebb a gyerek... Nem számíthatnak rád, és ez szomorú.
2014. júl. 1. 00:18
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a fülhallgató használat társaságban nem hóbortos dolog, hanem szimpla parasztság.

Pont, hogy otthon lenne oké, hogy zenét hallgatsz, gondolom, nem csak ültök és nézitek egymást, mindenki el van foglalva a saját dolgával.

Ez sima bunkóság, nem fiatalosság meg lázadás meg minden.

2014. júl. 1. 00:26
 8/27 anonim ***** válasza:
98%

Ez pofátlanság. A 14 éves húgom csinálja ezt, mindenhol, még a családi ebéden is ott lóg a füles a nyakában.

"Gyerekeket egy idoben zavarta de elmagyaraztam nekik es most mar elfogadjak"

Vagy csak eltűrik. Engem ha valami zavar, azt max eltűrni tudom, főleg egy ilyen dolgot.

Ahogy már előttem mondták: ez nem bohókásság, ez pofátlanság a környezeteddel szemben.

2014. júl. 1. 01:40
 9/27 anonim ***** válasza:
97%
Vannak dolgok amikben fel kellene nőnőd már a "három gyerek mellé". Nem fiatalosnak hat, hanem nemtörődöm nek a viselkedésed. Nem a zene a baj, nem hogy kikapcsol, s foglalkozol magaddal, a pihenéseddel vagy a "hóbortoddal". Ez kell mindenkinek. Handm hogy előtérbe tolod "aggreszívan" az akaratod, s nem érdekel a többi. Anya vagy, nem csak szimplán egy ember... Az anyának előtérbe a gyerekeit kell/ene helyezni, s a hóbortot ahhoz igazítani, nem pedig fordítva. A fesztivál sem gáz, bár attól függ hogy mit és hogyan intézel ezzel... Asszem neked kár volt a gyerek, a család olyan korán... Buliztál volna kb 30 ig azt lehet lenne egy jó családod azóta. Szerintem ha nem lépsz ezz ami van elcseszed.
2014. júl. 1. 03:30
 10/27 anonim ***** válasza:
97%
Amit te "lazasagnak ".hivsz az nem mas mint pofatlan neveletlen bunkosag a ferjed ha valni keszul jol teszi.. A gyerekeidet viszont szivbol sajnalom hogy ilyen tusko anyjuk van
2014. júl. 1. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!