Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megteheti ezt a párom exneje?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megteheti ezt a párom exneje?

Figyelt kérdés

Már nem bírtam tovább, és a századik pofátlan, arra irányuló kísérlete után, hogy minél jobban kihasználja a páromat, elküldtem melegebb éghajlatra.

Nem voltam túl kedves, és ő ezt rettenetesen zokon vette. :)

Ez még nem lenne gond, de most azzal fenyegetőzik, hogy eltiltat engem bírósági úton az ő közös gyereküktől. Ezt indok nélkül, vagy arra hivatkozva, hogy ő utál engem, nem teheti meg, ugye?

Sajnos azt is kinézem belőle, hogy megvádol azzal, hogy én veszélyeztetem/verem/zaklatom a gyereket. Ha ilyet tesz, akkor elhiszik bemondásra, vagy pedig vizsgálják az ügyet? Van pszichológusi szakvélemény, illetve megkérdezik a gyereket is az ellenem felhozott vádakról?(5 éves a kiscsaj.)Ilyen esetben nekem kell bizonyítanom az ártatlanságomat, vagy pedig neki a bűnösségemet?

Én komolyan nem értem, képes a gyerekkel zsarolni ahelyett hogy örülne neki, hogy jól kijövök a lányával meg hogy szeretjük egymást.

2014. jún. 6. 08:52
1 2 3
 11/28 Őszödi Ferenc ***** válasza:
78%

1. Ha az ember lánya olyan férfiembert választ, aki egyszer már leszerepelt ebben a témában, akkor gondolja végig, mivel jár a döntése

2. A váláskor volt egy vagyonmegosztás, ahol a bíróság elmondta, mit, kinek, hogyan kell fizetnie - hogy el ne felejtsék, még egy papírt is kaptak róla (bírósági határozat)

3. Az exfeleség fenyegetőzése megmosolyogtató, komolyan venni nem kell

2014. jún. 6. 10:44
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

azert egyesek tenyleg nem tudjak hol a hatar.

a kovetkezo mi lesz, vegye az exferj a kotont, mert a "gyerekek erdeke", hogy ne legyen tobb ehes szaj?

2014. jún. 6. 10:47
 13/28 anonim ***** válasza:
37%

A munkahelyére is bemész kiosztani, ha a főnökével összetűzésbe kerül?

És nem megbántani akarlak...

Bevállaltad a pasit exnejjel, gyerekkel...feltehetően nem most lett ilyen a kapcsolatuk...

Én se a férfi, se az exnő helyében nem tűrném, hogy e gy külsős beleszóljon...ott volt egy házasság, lett egy gyerek, örök kötelék.

2014. jún. 6. 10:59
 14/28 A kérdező kommentje:
Nekem úgy fáj, amikor valaki azt mondja, hogy nekem nincs jogom ebbe beleszólni. Én másképp látom. Miért ne lenne hozzá közöm? Közös az életünk, engem is érint a dolog, és már miért kellene szó nélkül hagynom, hogy bárki megpróbálja ilyen pofátlanul kihasználni? Oké, az exe szült neki egy gyereket. Szuper. De ez még nem jogosítja fel arra, hogy a párommal akarja fizettetni az új lagziját. Attól, hogy valaki gyereket szül, még nem kerül automatikusan a gyermektelen nők meg mindenki más fölé, nem kerül semmiféle erkölcsi magaslatra pusztán azért, mert neki gyereke van. Gyerekkel együtt is ugyanaz a szar ember, mint aki gyerek nélkül volt. Nem kell ezt az anyaság-dolgot ennyire túlmisztifikálni.
2014. jún. 6. 11:05
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

A nő miatt ne aggódj, ez nem így megy.

Nekem a váláskor az ex-feleség próbált valami ocsmány pedofil szálat felépíteni, az azért kicsit keményebb ügy, de hát az is hamvába hullt.

(Mondjuk ezzel aztán véglegesen el is vágott mindenféle érdemi szálat.)

Inkább a pároddal kellene beszélned, hogy ne legyen lelkifurdalása a válás miatt....

A gyereket meg támogassa direktben, fizesse be nyári táborba, vegyen neki, amire szüksége van, vagy nyisson a nevére valami megtakarítási számlát: ezek garantáltan az ő érdekét szolgálják.

2014. jún. 6. 11:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem teheti meg, csak beszél a levegőbe, hogy megfélemlítsen.
2014. jún. 6. 11:26
 17/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem azért írtam, hogy fájjon...

De ettől még tény.

Ahogy kettőtök dolgaihoz meg már az exnek nem lesz kösze...

Az anyaságról, meg hogy a férfinek milyen kötelességei vannak a gyereke anyja felé...beszélgessünk, ha majd közös gyereketek lesz:)

2014. jún. 6. 11:33
 18/28 A kérdező kommentje:

#17,

én tényleg nem akarok vitát nyitni erről, meg tudom, hogy nagyon sarkítva fogalmazok, de: szerinted egy apa kötelességei közé tartozik, hogy a gyereke anyjának a következő lagziját kifizesse?

2014. jún. 6. 11:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Mar hogyne lenne joga a Kerdezonek beleszolni, maskor nem az elvalt nok a legveresszajubbak a hazassagi vagyonkozosseget illetoen? Nahat akkor most nem a kozosbol adja az exnejnek a ferj?

AZert alljon mar meg a menet, nemhogy tollasnak nezi a hatat a ferjnek de mar komplett parnagyarat akar ra alapitani.

2014. jún. 6. 11:46
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

természetesen nincs ilyen kötelessége:) hacsak nem akarja ő fizetni...de ez megint más kérdés...

ne engedd be a közös életetekbe ezeket a dolgokat...bízd rá, hogy intézze az exével a dolgait...persze ha kérdezi a véleményed az más...de ne legyen ebből otthon feszültség, meg cirkusz köztetek, csajok között...ne "puffogj" rajta...

2014. jún. 6. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!