Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megteheti ezt a követelőzést?
Párom rendesen fizeti minden hónapban a volt feleségének a gyerektartás díjat,a nő egy ideje azt mondta,hogy jó lenne ha többet fizetne,mert kevesli a pénzt,most meg kitalálta hogy a gyerek minden nagyobb kiadását közösen kellene fizetniük.
Azt hozzáteszem,hogy amiben megállapodtak gyerekláthatásban a bíróságon,azt a gyerek anyja nem mindig tudja/nem akarja biztosítani.Azzal nincs gond,hogy több gyerektartást kért a nő,de az,hogy már most a nagyobb közös költséggel is csak pénzt akarjon kicsikarni!Ezt kicsit soknak találom.
Ha valami kell a gyereknek, apuka vegye meg, de a pénzt ne adja oda!
A láthatást pedig hajtsa be, ha anyuka kekeckedik, bíróság!
Tőlem biztos nem kapna pénzt a gyerektartáson kívül. Persze időközönként vennék neki valamit aminek örülne.
De mivel megkapja a gyerektartást oldja meg abból.
Ez az én véleményem
Nálunk úgy volt, hogy a minden második hétvégés láthatás ha valamiért elmaradt pl osztálykirándulás, akkor szóltunk apának és akkor két egymást követő hétvége volt.
Az apának jár az az idő (én mint elvált szülők gyermeke mondom, hogy az nagyon kevés idő így is).
És én is azt mondom, hogy csak azt fizesse ki az apa, amit meg tud venni neki ott a gyereknek. Felesbe semmit (ilyen exxel) de pl az is megoldás lehet, hogy mondjuk jár 2 szakköre s abból az egyiket teljesen ő állja, de csak számla ellenében (én rakja el az apa a számlát, mert ha bíróságra kell menni, akkor az apának kell bizonyítania, hogy ő volt olyan jófej és a gyerektartáson felül fizetett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!