Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1, Ha még nem váltunk el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1, Ha még nem váltunk el megteheti a férjem, hogy a céges részvényét eladja? 2, Elmondása szerint megtette, vagyonmegosztáskor kérhetem a felét?

Figyelt kérdés
Most kapott osztalékot.3, Brókerház a napokban utal neki pénzt, vagyonmegosztáskor a fele az enyém, igaz, de mi van ha elkölti?
2013. dec. 21. 21:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Kicsit összetettebben írhatnál.
2013. dec. 21. 21:16
 2/17 anonim ***** válasza:
Igen, nem, nem.
2013. dec. 21. 21:21
 3/17 A kérdező kommentje:
A férjemnek vett részvényeket 8 évvel ezelőtt.Most válik és azt mondta eladta még a válás megkezdése előtt. Megteheti? Egy brókerháztól levelet kaptunk, hogy kifizetés történik a nevére. Mi van ha ezt is elkölti még a válás előtt és közli nincs pénz. Megteheti? Kisemmizhet? vagyonmegosztáskor kérhetem a felét?
2013. dec. 21. 21:23
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Folyamatban van a vagyonmegosztas? Ettol fugg.
2013. dec. 21. 21:25
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
ez olyan, mintha a fizetésének a felét akarnád elkérni...
2013. dec. 21. 21:27
 6/17 A kérdező kommentje:
A papírok vannak beadva a járásbíróságra. Minden megtakarításunk a férjem nevén van, Ő kezelte a pénzünket. :(
2013. dec. 21. 21:32
 7/17 anonim ***** válasza:
57%

Attól, hogy a nem tetsző válaszokat törölteted,

még nem lesz a tiéd a férjed külön vagyona!!!

2013. dec. 21. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:

A házasságkötésetek előtt vagy utána vette a részvényeket? Ez fontos lenne a történet szempontjából.

Ha azt mondja, elköltöttétek az érte kapott pénzt, és te nem tudod bizonyítani az ellenkezőjét, akkor ilyen módon kimentheti sajnos. Felélt vagyon 0, így a fele is 0.

2013. dec. 21. 21:59
 9/17 A kérdező kommentje:
A házasság kötésünk után vette 26 éve vagyunk házasok, mindig Ő kezelte a pénzt. Én naiv nem gondoltam ide jutunk, szerettem és hittem neki.
2013. dec. 21. 22:03
 10/17 A kérdező kommentje:
7/9 Minden az Ő nevén van, miről beszélsz??? 26 évi házasság. Milyen külön vagyon??? A közös pénzünket kezelte!!!
2013. dec. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!