Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom túltenni magam a szakításon? Hogyan tudnék kiszeretni belőle, ha egyszer Ő a mindenem?
Ha Ő a mindened, ahogy irtad, soha nem fogod elfeledni és minden kapcsolatodban őt keresed majd . Lehet családod idővel,de Ő ÖRÖKRE A SZIVEDBEN MARAD és titokban sokszor gondolsz rá, hogy talán vele jobb lehetne minden.
Velem történik ez ,tudom nem a legjobb vigasz de 20 éve már és még nem mult el a szerelmem iránta .
Kedves utolsó, köszönöm a bíztatást!
20 év nam is nagy idő :( Igazad van Ő az első gondolatom reggel, az utolsó este. És még egész nap, meg éjjel ha felébredek. De rteménykedek. Végülis szeret még, ha nem is ugy mint rég, de keress, felhív, barátok vagyunk. Talán 20 év mulva ujra összejön:) Nem igaz :)Fő a pozitív hozzáállás :) az meg van!!!
10 év múlva már csak röhögni fogsz magadon, hogy mekkora idióta voltál, így kikészíteni magad egy pasi miatt....
az első lépés talán az lehetne, hogy abbahagyod ezt a szánalmas önsajnálatot, amit művelsz.
én még mindig szerelmes vagyok a barátomba és két éve ismerem és két éve ugyahonolyan szerelmes vagyok belé, sőt még jobban mint valaha, de sajnos, ő nem szerelmes belém, csak kíván..de nekem ez kevés..nem tudok tőle szabadulni, három négy hónapig bírom és utána újra próbálkozok nála..de hiába..nem tudom mikor jön el az új szerelem, úgy érzem soha.
és ő az egyetlen férfi akire vágyom.
de majd csak jön.....veled is igy lesz
ja és mindenkinél van sokkal jobb!
N/28
Februárban szakított velem, utána derült ki, hogy terhes vagyok, aztán elvetéltem, de megvádolt, hogy hazudok! :( Utána meghalt az édesapja és nagyon szenvedett, megsajnáltam, próbáltam közeledni hozzá, ő megköszönte, de utána írt egy levelet, hogy köztünk vége és ne próbálkozzak... Nem tudom felfogni, nem tudok belenyugodni!!! Azóta volt egy rövid kapcsolatom, ha annak lehet nevezni, de nem illettünk össze, ez nagyon hamar kiderült (és amúgy is az exet szeretem). Egy barátnőm elmesélte, hogy azt mondta állítólag, hogy szeretett, de megingott bennem a bizalma és soha többé nem tud bennem bízni! Nem bírom tovább, esélyt se adott, hogy bizonyítsak... :(
Eleinte barátok voltunk 1-2 évig. Nagyon mély barátság alakult ki közöttünk, mindent megbeszéltünk, az én pasi- és az ő nőügyeit is (bár neki nem igazán voltak). Aztán végül azt is a szememre hányta, hogy sok pasival voltam együtt, meg le is k***ázott, igaz a veszekedés hevében sok mindent képes mondani az ember, én is sértegettem, bevallom és eddig fajult... :( A másik az, hogy mindig azt akarta rámkenni, hogy én hazudok! Meg előtte nekem amolyan "nagymenő" pasijaim voltak és ő azokra is azt mondta, hogy csak kitalálom, hogy velük voltam, hazudok... Ilyet nem tudom miért találna ki egyetlen nő is, de mindegy... Egyszer kifejtette, hogy nem hiszi, hogy ilyen nagypályások egy ilyen nővel foglalkoznának, mint én. Nem vagyok egy modell alkat, van rajtam pár kg plussz, de szép arcú, intelligens, művelt lány vagyok...mások szerint is! :) Szóval talán emiatt kezdtek velem ezek a pasik...:S Ő meg mindenre azt mondta, hogy olyan hihetetlen és biztos hazudok... :(
Kitartás, remélem neked több szerencséd lesz, mint nekem!
Kedves Kérdező!
Próbáld túl tenni magad!
Én is szakítotam volna már pár butaságért barátommal.De rájöttem hogy nélküle nincs élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!