Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi volt a leghosszabb idő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a leghosszabb idő, ami alatt túljutottatok lelkileg a váláson/szakításon? Miért?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 12:20
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Kb egy hét.

És azért, mert eddig a nagyobb kapcsolataimból én léptem ki, pofára összesen kétszer ejtettek, de azok nem voltak elmélyült nagy szerelmek, csak kezdődgettek.

2011. jún. 9. 12:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kapcsolatomból léptem ki, mert már nem törődött velem. 3 év kellett hozzá, hogy ne utáljam, és gondtalanul tudjak neki köszönni. Iszonyú 3 év volt, mindig vágytam vissza hozzá, majd mire nagyjából túljutottam rajta, elkezdtünk újra beszélni, és elmondta hogy újra akarja kezdeni... 3év szünet után, mire én már nagyjából túlléptem. Életem legnehezebb döntése volt, hogy visszamejek e vagy ne, mert a mai napig szeretem, de nem mentem vissza hozzá, és örülök neki, mert tudom, sosem jönnénk ki jól,és továbbra is csak megbántana. 23L
2011. jún. 9. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Leghosszabb idő? Két nap. Ha már egyszer megértünk a szakításra, akkor nincs min siránkozni utána. Szép volt, elmúlt, ennyi volt. Ha meg csúnyán ért véget a dolog, örültem hogy végre vége van.
2011. jún. 9. 12:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 2 évtizeden át cipeltem magammal a bánatot, csak akkor múlt el végérvényesen illetve fordult át más érzésbe mikor szegény meghalt.
2011. jún. 9. 12:48
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
2,5 ev .de mar megbantam hogy neki adtam az eletembol 2,5 evet.mert az annyat valasztotta ,de ha azt nezzuk ,en dobtam , igy jart
2011. jún. 9. 12:49
 6/10 anonim ***** válasza:
én 3és fél éve szenvedek...és még sokáig is fogok.Az ember csak ugy nem felejti el élete legnagyobb és legszebb szerelmét.Csakhát,2kulonbozo uton indultunk el.Mind2en másra vágytunk,és mire rájottunk,hogy mennyire fontosak vagyunk 1másnak,már késo volt.5évig tartott a szerelmunk,míg 1utt voltunk.Azota is verem a fejem a falba,hogy rosszul dontottem akkor.Már késo...
2011. jún. 9. 12:59
 7/10 napietus ***** válasza:

válás nem volt, remélem nem is lesz. szakításon kb. egy hét volt a leghosszabb idő. pedig mindig én szakítottam, és sztem ez a nehezebb, kimondani, amit ki kell.

29/N

2011. jún. 9. 13:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem teljesen más történtem van, kiléptem egy kapcsolatból ami eléggé megromlott, az első 1-2 hónap maga volt a tökély, buli pasik barátnőzés szabad voltam azt csináltam amit akartam.

Majd ezt már meguntam és hiányzott a szerelmem és kb még rá 10hónapig mindig hiányzott nem bírtam a hiányát csak nehezen.Neki már lett párja hamar.

Na de hogy megbántam-e a szakítást nem tudom mert annyira pórázon voltam tartva hogy bele untam.

2011. jún. 9. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy kb 7 éves kapcsolat végén inkább az viselt meg, hogy belegondoltam, hogy miért nem korábban küldtem a hapsit a búsba... hülyeség volt azt képzelnem, hogy valaha is figyelmesebb lesz velem, évek óta magányosnak éreztem mellette magam. A lelkemnek akkor az fájt jobban, hogy miért nem találkoztam valakivel, aki megérdemli, hogy szeressem.

Azután egy rövidebb kapcsolat végén, mikor velem szakítottak, 1-2 napig bőgtem és ennyi. Agyilag nem volt a helyén a srác, nem hagyta magát megismerni, nem akart megismerni, végülis jobb nem erőltetni.

Ami tényleg fájdalmas számomra, a megvalósulatlan szerelmek. 2-3 éveket is képes vagyok olyan után bőgni, akit alig láttam, vagy akár csak internetről képen láttam. Egyik ilyet úgy tudom csak elfelejteni, ha pár év után jön a következő. Nem ismerem őket, igazán alig tudok róluk valamit, de nem tudok rosszat képzelni, csak azt, hogy tökéletesen összeillenénk. De ezt nem tudom bizonyítani sem cáfolni, így marad a gyötrődés. Van még rajtam kívül ilyen ember? Nem hiszem.

Tehát a válaszom 2-3 év...

2011. jún. 9. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:

A válásom óta kicsit több, mint egy év telt el, és most érzem úgy, hogy túlvagyok rajta. Pici gyerekünk van, így gyakran találkozunk, de már nem okoz fájdalmat. Az is igaz, ha száz évig élek sem fogom megérteni a döntését, de ez már nem az én dolgom. Az én részemet (elfogadás) elvégeztem. Most már a magam életével foglalkozom, és nevelem a csöppségemet. Szép életünk van, bár nem mentes a nehézségektől. Nyugalom, békesség van bennem.

Tovább léptem.

2011. jún. 12. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!