Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon?
Figyelt kérdés
Már 7 hónapja,hogy külön vagyunk,38 hetes terhes voltam,amikor elhagyott.Ahogy telik az idő én egyre rosszabbul érzem magam.Nagyon hiányzik,és nagyon sajnálom a picinket,hogy ebbe a helyzetbe született.A volt párom csak a mostani nőjével foglalkozik,mellettünk elmegy az utcán.Szinte havonta egyszer nézi meg a bébit,a nő megmondta,hogy én nem hívhatom,nem beszélhetek vele,mert őt idegesíti.Miért szól bele?Egyszerüen nagyon bánt,hogy nem foglalkozik velünk.Mit tegyek,hogy észrevegye magát?Amíg nem jöttek össze mindenben lehetett rá számítani,mindennap jött,soha nem viselkedett így,hogyan lehetne megváltoztatni ezt az egészet?És én még vagyok olyan hülye,hogy még mindig szeretem.2009. júl. 5. 14:47
1/14 anonim válasza:
Hú hát erre mondják, hogy: így jártál.
Felejtsd el.
3/14 anonim válasza:
Amíg ez a nő befolyásolja, nem sok jót várhatsz tőle. Van esetleg egy másik lehetőség. Ha anyósod elérhető és irányodban nem ellenséges, látogasd mg a babáddal és mond el neki a bánatodat. Talán az unokát látva beszél a fiával. Vagy esetleg a volt párod tetvérével /ha van/ ugyezt a módszert megpróbálni.
4/14 anonim válasza:
Ha képes volt terhesen elhagyni, meg sem érdemel titeket.....Ne törődj vele, hagyd a francba, jobbat érdemelsz...
5/14 anonim válasza:
Egyet gondolj végig. Egy dolog, hogy régen úgy érezted megbízható, és hogy most az a nő befolyásolja. De Téged vajon tudna befolyásolni bárki is úgy, hogy havonta nézz rá a gyermekedre? Gondolom kizárt. Úgyhogy ez nem magyarázat, ez nem csak annak a nőnek a hibája. Ez a volt párodat jellemzi, és megbocsáthatatlan, hogy nem érdekli a saját gyermeke! Ezt ne feledd el, és ne próbáld magadnak bárhogy is kimagyarázni, mert becsapod magad. Hiányzik, mert azóta nem szerettél senkit. Majd ha jön valaki, elfelejted. Ez persze tudom, hogy nem ilyen könnyű, de a babádra koncentrálj és ne feledd azt, amit mondtam.
6/14 anonim válasza:
Tiszta sor,nem szeret téged. Nem kellesz neki se te se a gyereke. Nem tudsz ezzel mit csinálni, erőltetned nem szabad, a másik nő annál inkább lovallja ellenetek. Az eslő hozzászóló pedig nem bunkó, egyszerűen kimondta az igazad. Sajnálom a helyzetedet, próbálj túllépni, és összeszedni a magad, a picinek szüksége van egy életerős talpraesett anyura. És hidd el, egy ilyen apa hiánya miatt, a pici nem fog hátrányt szendvedni.
7/14 anonim válasza:
Ugyanazt mondom. Felejtsd el. Békességben neveld a gyerekedet. Biztos lesz új szerelmed, meg még újabb. Arra ügyelj hogy a gyereked a tiéd, és kész.
8/14 anonim válasza:
Úr Isten! Azt hittem én vagyok az egyetlen hülye a világon, de mégsem! Én most 17 hetes terhes vagyok, a párom néhány héttel ezelőtt költözött el, bár én mondtam neki, hogy húzzzon el, mert mocsok volt, de a kisujját sem mozdította, hogy helyre hozza a dolgokat. Egyre rosszabb nekem is, pedig azt hittem ahogy telik az idő csak jobb lesz. Kiderült volt közbe egy nője is , akivel csalt, most már nincs meg, de ebbe is teljesen bele vagyok betegedve. Szinte folyamatosan sírnék én sem tudom mi lehetne a megoldás és a sok fájdalom ellenére én is szeretem. Szerintem mi mindketten őrültek vagyunk. Az ilyen férfiak azt érdemelnék, hogy ha jönnek az utcán szembeköpjük, vagy még azt sem... Nincs kedved írni nekem? Talán tudnánk a lelket egymásba tartani.
9/14 anonim válasza:
Bőven vannak ilyen nők, mint te ketten. Szóval akiket otthagytak készülő gyerekkel, vagy akárhogy. Ti vagytok az okai! Miért kell nektek egy hapsi, mint rózsának a karó, miért nem tudtok mgállni a magatok lábán? Azt hiszed, olyan jó az, ha nem elég a gyerekedre mosni, meg takarítani, még a férjedre is? A pénzt meg elissza, meg nem engedi neked okosan beosztani, hanem vitázik veled, hogy már beleőrülsz? Javaslom nektek, ha írtok egymásnak, és jól összebarátkoztok, Elvis Presley dalával alapítsátok meg a Heartbreak Hotel-t. Magyarul: Megtört Szívek Hotel. Most ez csúfoskodásnak hangzik, de az is. Álljatok már a lábatokra, nem kell kornyadoznotok valaki után, hanem megtalálni a saját valótokat, és élni. Nehezségek vannak is, meg lesznek is, de erősek vagytok, felvállaljátok és leküzditek őket. Aztán majd akad ey igazán jó hapsi is valahol. Na, hajrá.
10/14 anonim válasza:
15:21 Nem vagy Te egy KICSIT megkeseredett? Pszichológussal kéne esetleg konzultálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!