Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam egy szakításon? Nagyon fáj.

Figyelt kérdés
Nem sokat voltunk együtt mégis nagyon megszerettem ezt a lányt. 3 hétig. A történet a következő: Közös ismerősök alapján összejöttünk, én beleszerettem majd egyik nap azt mondta ő is. Aztán most csütörtökön "megtört" kicsit. Nem úgy viselkedett velem. Szerveztünk neki egy születésnapi bulit, úgy voltam hogy majd ott talán vissza szerzem azt amit elveszítettem. Tegnap volt a buli. Megvettem az ajándékot odamentem hozzá, oda akartam neki adni és ennyit mondott: " neeee ne!! most akartalak kidobni nem fogadom el" aztán elvittem a buliba, mert az rám volt bízva. Mondta a bulin hogy vagy szünetet kér vagy legyen vége. Aztán kiderült csak értem akart szünetet és hogy egy másik srácot szeret. Az exét, aki csütörtökön felhívta. Összeállt a kép és a lány előttem telefonált a csávóval hogy "jujj de jó gyere itt vagyok mindjárt egyedül leszek, egyedül gyere mert komoly dologról akarok beszélni" . Nekem ő volt az első olyan kapcsolatom ami olyan részben komoly volt, hogy ismertem a szüleit meg az anyja megszeretett nagyon, és ilyenek. Hogy legyen ezen túl??:S
2011. márc. 27. 08:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Keress valakit, és vidd el bulizni, vagy csapódj oda egy társasághoz,a lényeg, hogy ne gondolj rá.

Arra gondolj, hogy ő nyilván jólérzi magát te meg szívsz miatta..

Ha szarul volna már keresett volna, de eleve le lettél koptatva már a bulin, rááadásul tök megalázó módon.

Szerintem nincs miről beszélni, legyen önérzeted, és kerekedj felül a dolgon.

Ezt még kikosarazásnak sem lehet hívni, egyszerűen hülyét csinált belőled aljas módon.

2011. márc. 27. 08:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem a csaj hiányzik vagyis ő is.. hanem hogy életrészemmé vált hogy megyek hozzá írok neki felhívom .. és ez most így páff eltűnt ez hiányzik:SS próbálok kikapcsolódni de nagyon nehéz:S
2011. márc. 27. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Pedig ez van. Fogadd el, ne sajnáld magad. Keress gyorsan új barátnőt. Azzal el tudod felejteni gyorsabban.
2011. márc. 27. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen szöveg az már, hogy "most akartalak kidobni nem fogadom el"? Ez a csaj tök bunkó, felejtsd el és azért se legyen rossz kedved miatta! Ha azt látja, hogy egy ilyen kis bunkón könnyen túltetted magad, akkor nem lesz annyira elszállva magától.
2011. márc. 27. 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem 8 hónap után szakított a barátnőm.

3 hét az nem idő.

Engem is nagyon szerettek a szülei, megszoktam, hogy mindig jártam hozzájuk. Sajnos a lány már nem szeret.

2011. márc. 27. 10:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, talán most valamivel könnyebb :)
2011. márc. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!