Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam egy szakításon? Nagyon fáj.
Figyelt kérdés
Nem sokat voltunk együtt mégis nagyon megszerettem ezt a lányt. 3 hétig. A történet a következő: Közös ismerősök alapján összejöttünk, én beleszerettem majd egyik nap azt mondta ő is. Aztán most csütörtökön "megtört" kicsit. Nem úgy viselkedett velem. Szerveztünk neki egy születésnapi bulit, úgy voltam hogy majd ott talán vissza szerzem azt amit elveszítettem. Tegnap volt a buli. Megvettem az ajándékot odamentem hozzá, oda akartam neki adni és ennyit mondott: " neeee ne!! most akartalak kidobni nem fogadom el" aztán elvittem a buliba, mert az rám volt bízva. Mondta a bulin hogy vagy szünetet kér vagy legyen vége. Aztán kiderült csak értem akart szünetet és hogy egy másik srácot szeret. Az exét, aki csütörtökön felhívta. Összeállt a kép és a lány előttem telefonált a csávóval hogy "jujj de jó gyere itt vagyok mindjárt egyedül leszek, egyedül gyere mert komoly dologról akarok beszélni" . Nekem ő volt az első olyan kapcsolatom ami olyan részben komoly volt, hogy ismertem a szüleit meg az anyja megszeretett nagyon, és ilyenek. Hogy legyen ezen túl??:S2011. márc. 27. 08:39
1/6 anonim válasza:
Keress valakit, és vidd el bulizni, vagy csapódj oda egy társasághoz,a lényeg, hogy ne gondolj rá.
Arra gondolj, hogy ő nyilván jólérzi magát te meg szívsz miatta..
Ha szarul volna már keresett volna, de eleve le lettél koptatva már a bulin, rááadásul tök megalázó módon.
Szerintem nincs miről beszélni, legyen önérzeted, és kerekedj felül a dolgon.
Ezt még kikosarazásnak sem lehet hívni, egyszerűen hülyét csinált belőled aljas módon.
2/6 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem a csaj hiányzik vagyis ő is.. hanem hogy életrészemmé vált hogy megyek hozzá írok neki felhívom .. és ez most így páff eltűnt ez hiányzik:SS próbálok kikapcsolódni de nagyon nehéz:S
2011. márc. 27. 08:56
3/6 anonim válasza:
Pedig ez van. Fogadd el, ne sajnáld magad. Keress gyorsan új barátnőt. Azzal el tudod felejteni gyorsabban.
4/6 anonim válasza:
Milyen szöveg az már, hogy "most akartalak kidobni nem fogadom el"? Ez a csaj tök bunkó, felejtsd el és azért se legyen rossz kedved miatta! Ha azt látja, hogy egy ilyen kis bunkón könnyen túltetted magad, akkor nem lesz annyira elszállva magától.
5/6 anonim válasza:
Velem 8 hónap után szakított a barátnőm.
3 hét az nem idő.
Engem is nagyon szerettek a szülei, megszoktam, hogy mindig jártam hozzájuk. Sajnos a lány már nem szeret.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, talán most valamivel könnyebb :)
2011. márc. 27. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!