Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam a szakításon?

Figyelt kérdés

Annyira rossz, még ennyire sosem készültem ki, pedig még egy hónapig sem jártunk :( Mikor a két éves kapcsolatom ért véget, az sem viselt meg ennyire...

Szoval volt ez a fiu, akivel mindennél jobban szerettem volna összejönni, össze is jöttünk, minden szép és jó volt, soha nem veszekedtünk, beleszerettem, és éreztem, hogy ő is szeret engem, ill. a barátai is mindig ezt mondták. De tegnap.. egyszerűen nem tudom mi történt vele :( Már amikor odaértem hozzá, akkor is nagyon ideges volt, amire azt mondta én idegesítettem fel, de hát nem is csináltam semmit :( nem lehetett vele erről beszélni, csak mondta hogy nem vagyok normális, és nem akar velem lenni, és soha többé nem beszél velem, én azóta hívtam de nem veszi fel a telefont sem. Mit tegyek?

2009. ápr. 4. 09:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Nem mondta meg h miért mond ilyeneket hogy nem vagy normális ?:O Nem lehet h vki vmi csúnya pletykát terjesztett rólad?
2009. ápr. 4. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, el kell, hogy szomorítsalak...A leírásodból úgy néz ki, hogy ez a srác szépen kihasznált, csak egy gyáva barom, és mindezt nem volt képes a szemedbe mondani, ezért inkább leteremtett. Nem úgy tűnik, mintha valaha is szeretett volna, még ha mondta is (nekem is mondták csak úgy, tapasztalat, hogy nagyon is lehetséges). A barátai meg most mondják el, hogy csak becsapott? Felejtsd el, ne hívogasd, egy hónap tényleg nem a világ, csak gondolom már nagyon beleélted magad. Sajnos nem tudtam több értékeset tanácsolni, de meglátásom szerint ez a helyzet, és ennek fényében talán könnyebb lesz azt mondani rá, hogy meg sem érdemelt Téged. Szorítok, hogy gyorsan menjen a felejtés:(
2009. ápr. 4. 09:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Lehet csak azért volt velem, hogy lefeküdjek vele? Nem tettem meg ugyan, lehet ezért lett annyira ideges. Egyébként sokszor arról beszéltünk, hogy mikor és hogyan csináljuk :( De én nem ilyennek ismertem meg, hanem egy rendes, aranyos srácnak. És mindenki mondta, hogy örülhetek, hogy találtam egy ilyen fiút. És tényleg mindenkinek azt mondta, hogy sokáig szeretne velem lenni, és nekem is. AKkor nem értem mi történt vele egy délután alatt. :(
2009. ápr. 4. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ez így nem mehet.Igenis tartozik neked annyival,hogy elmondja,miért tette ezt! Egy rosszindulatú pletyka esetleg,de ezt is,ha most józan ésszel átgondolom,nem ki kellene borulni és lehordani a barátnőmet,hanem megbeszélni vele a dolgokat.
2009. ápr. 4. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
gbcsy?
2009. ápr. 4. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
micsoda? gbcsy?
2009. ápr. 4. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Így van, kihasznált!!!!

Annyi bőr sem volt a volt barátodnak a pofáján hogy legalább a szemedbe mondja az igazságot, ilyen fiúért nem fájjon a szíved, rengeteg normális pasi van még a világon, szard le az ilyen tapló pancserokat....

18/F

2009. ápr. 4. 10:50
 8/12 A kérdező kommentje:

áááá de annyira fáj, mert nekem senki más nem kell csak ő :( de hát nem tudok mit csinálni sajnos. semmi másra nem is tudok gondolni, csak rá... :'( meghaloook

egyébként egy csaj mondta neki, hogy ne foglalkozzon velem, mert ilyen meg olyan vagyok, pedig még életében nem beszélt velem. :S

De még mindig nem tudom mi a valódi oka a viselkedésének, és hogy így megváltozott hirtelen :(

2009. ápr. 4. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
09:41-es vagyok. Nekem is volt hasonló tapasztalatom, csak jelentősen rövidebb "kapcsolatban"... Mi már nyárra is terveztünk (február volt), szemrebbenés nélkül hazudozott mindenkinek, hogy mennyire szeret, meg ilyesmik. Ja, és amikor szakítottunk (??), msn-en láttam, hogy szomorú volt, írtam neki, és mondta, hogy talán nekem tudnom kéne erről. És erre elmondta, hogy valójában csak kihasznált. Szerintem ne várd meg, amíg ezt így elmondja, mert megalázó, ez egy bunkó.
2009. ápr. 4. 11:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Lehet igazatok van, és nem kellene, hogy szomorú legyek miatta, de hát nem tudok mit csinálni :( De nagyot csalódtam benne, én nem ilyennek gondoltam:( Mások is azt mondták, hogy nem olyan, hogy kihasználná a lányokat és szórakozna velük, és ők is nagyot csalódnának benne, ha mégis .. és tessék :(
2009. ápr. 4. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!