Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem tul magam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tul magam egy szakitáson?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást,de sajnos nem lehetünk együtt és ez rövidtávon nagyon ki fog csinálni mindkettőnket de hosszu távon meg igy lenne a legjobb. nincsenek barátaim faluban lakom mindeki utál egésznap itthon ülök csak ő van nekem. mert ha kitudnék mozdulni valamivel jobb lenne. de igy hogy? kérlek segitsetek
2010. júl. 4. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
ital. kefélj sokat.
2010. júl. 4. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki a falubol.Hany eves vagy?Miert nem lehettek egyutt?
2010. júl. 4. 20:24
 3/4 anonim válasza:
nagyon átérzem a helyzeted csak nem falun lakom meg nem utál mindenki de az érzés ugyanaz mert kb én is igy vok bnömmel figyel ezt most komolyan 1 joint mindent megold mással nem tok segíteni sajnos.
2010. júl. 4. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:

egy szakítás mindig nagyon nehéz és fájdalmas,ha tiszteled a másik felet,de ugyanakkor rádöbbensz,hogy az ilyen pillanatokért érdemes élni,mert megtanulod élni az életet,és rájössz,milyen nehéz is az....

felejteni nehéz....én nemrég szakítottam a barátommal,és sokáig én is magam alatt voltam

menj különböző programokra,barátaiddal,barátnőiddel...

2010. júl. 4. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!