Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon?
Figyelt kérdés
Már 7 hónapja,hogy külön vagyunk,38 hetes terhes voltam,amikor elhagyott.Ahogy telik az idő én egyre rosszabbul érzem magam.Nagyon hiányzik,és nagyon sajnálom a picinket,hogy ebbe a helyzetbe született.A volt párom csak a mostani nőjével foglalkozik,mellettünk elmegy az utcán.Szinte havonta egyszer nézi meg a bébit,a nő megmondta,hogy én nem hívhatom,nem beszélhetek vele,mert őt idegesíti.Miért szól bele?Egyszerüen nagyon bánt,hogy nem foglalkozik velünk.Mit tegyek,hogy észrevegye magát?Amíg nem jöttek össze mindenben lehetett rá számítani,mindennap jött,soha nem viselkedett így,hogyan lehetne megváltoztatni ezt az egészet?És én még vagyok olyan hülye,hogy még mindig szeretem.
Az én párom a lányunk születése után 10 nappal lépett le. 1 év alatt kb. 4-szer látta. A kicsim március 10-én volt 1 éves, akkor eljött, azóta igéri, hogy jön húsvétkor, gyereknapra, pünkösdkor. Túltettem magam rajta, mert akárhányszor kértem,hogy jöjjön látogassa a lányát, mindig csak igérgetett, de sosem ér ide. Úgy nevelem a lányom, hogy nincs apja. Még gyerektartást sem kapok, úgyhogy azt osztom be, amink van. Segitségem nincs.
Nem a pénz miatt szültem és nem is azért akarom, hogy jöjjön az apja, hogy pénzt adjon. Hanem azért mert a gyereknek szüksége lenne apára is, de csak megcsinálni volt könnyű. A férfiak mind megijednek a felelősségtől.
2009. júl. 15. 14:18
12/14 anonim válasza:
SZIA.ÉN IS EBBEN A CIPŐBEN JÁROK MINT TE,CSAK ÉN MÉG CSAK MOST VAGYOK 25 HETES KISMAMA.PÁROM LASSAN 3 HÓNAPJA HAGYOTT ITT MINKET.NEKEM VAN EGY FIAM IS AZ ELŐZŐ KAPCSOLATOMBÓL.NÁLUNK A HELYZET AZ HOGY ITT LAKUNK EGY FALUBAN ÉS MINDENNAP BESZÉLÜNK,PERSZE MINDENRŐL CSAK A BABÁRÓL NEM NAGYON.PEDIG ANNYIRA SZERETTE VOLNA.....!!!MOST SZÓRAKOZNI JÁR ÉS BULIZNI,PEDIG SOHA EGY VASAT AZELŐTT KI NEM DOBOTT VOLNA AZ ABLAKON ILYENEKRE.ÁLLITOLAG VALAMI KIS RIBANC UTÁN SZALADGÁL,DE NEM TUDOM A RÉSZLETEKET.ÉN ISNAGYON SZERETEM MÉG MINDIG ÉS REMÉLEM ÉSZHEZ TÉR AMIG NEM SZÜLÖK.NÁLUNK AZ APASÁGIT SEM IRTA MÉG ALÁ.AZT MONDTA MAJD AKKOR IRJA ALÁ HA Ő AZT MONDJA.NEM TUDOM MI LESZ VELEM IS,HANEM JÖN VISSZA.ÉN MARHA VISSZAVÁROM,PEDIG OLYAN SZEMÉT LETT VELEM IS.JÓ LENNE ELFELEJTENI DE NEM MEGY!SAJNOS NEM TUDOK TANÁCSOT ADNI NEKED,DE LÁTOD NEM CSAK TE VAGY EBBEN A CIPŐBEN!ÉN ABBAN REMÉNYKEDEK HOGY MEG JÖN AZ ESZE,VAGY AHOGY TELIK AZ IDŐ EL FELEJTEM.
2009. júl. 15. 15:59
13/14 anonim válasza:
Jézusom, szegénykém, annyira sajnállak:(((
Hogy van képe egy férfinak ilyet tenni? Még a vadállatokban s van a gyermekük iránt némi ösztön, hogy nem dobja el, na de emberben hogy nincsen....
Valahogy próbálj meg elmenni emelt fővel a ffi mellett, nem kell lealacsonyodni az ő szintjére... KI fogsz belőle lábalni, hidd el, csak rettentő mély fájdalom az, hogy egy gyermekkel megajándékoztad, és semmi veszi...:(
(Hát én személy szerint megverettetném XDXD, de nem csak viccelek)
2009. júl. 15. 18:34
14/14 anonim válasza:
nagyon sajnállak.Próbáld azért időnként elérni, és tudtára adni folyamatosan mennyire szereted. Nekem ez bejött, igaz baba nem volt.Keress egy bizalmas barátot, barátnőt aki közvetít köztetek, és segít. sok sikert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!