Kezdek kiszeretni a feleségemből! Mit csináljak?
Azt vettem észre hogy már nem úgy szeretem ahogy régen. Már alig beszélek vele. Nem tudom hogy ő észre vette vagy nem de ezt nem akarom. Bármit csak ezt ne. Van már két gyerekünk is és azért se lenne jó szétmenni. Bármit csinálok nem úgy szeretem mint régen és ez nagyon zavar mert ő nem csinált semmit csak én vagyok a hülye. Már nem érzem őt annyira fontosnak és ez marhára rosszul esik...szeretni akarom de nem tudom hogy mit csináljak. Ezzel még lehet valamit kezdeni?
30/F
Szia!
Persze, hogy lehet. Könnyen lehet, hogy egy sima hullámvölgy az egész.
Az oké, hogy vele most nehéz, de nélküle milyen lenne? El tudod képzelni a mindennapjaidat nélküle?
A szerelem nem tart orokke..legalabbis ezt mondjak, bar en a paromat mar 10 eve ugyanugy szeretem, szal szerelmes vok bele:)
Persze nalunk is voltak hullamvolgyek, olyanok is h szerettem es utaltam is egyszerre. De itt ez a lenyeg, sztem ez nalad is csak egy hullamvolgy.
Nyugi, elmulik es ugyanugy szeretni fogod, valoszinuleg:)
Mondjuk ez a kozos program stb. dolog amit az elottem szolo emlit, jo otlet, jobban osszehoz titeket:)
Sok sikert!:)
Milyen okból adódik ez az érzésed?
Történt valami, veszekedés, vagy kiábrándultság?
Nem lehet az, hogy csak fáradt vagy, vagy túl sokat dolgozol?Ilyenkor összeszoktak kuszálódni a gondolatok, érzelmek.
Egyébként én azt ajánlom, hogy menjetek el együtt valahova kettesben, akár több napra is. Ahogy gondoljátok,de töltsetek együtt több időt. És beszélgessetek, sok mindenről. Hallgassátok meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!