Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválok a férjemtől, már nem érzem azt, hogy szeretném, nincs meg a vonzalom. Viszont ő nem akar válni. Hogy lehet ezt a helyzetet jól kezelni?
Sok csalódás és hazugság juttatott ide. Már mostanra ő mindent nagyon megbánt, de számomra már késő, lassan 3 éve várok arra, hogy észhez térjen és tiszteljen, becsüljön meg minket, a feleségét és a gyermekét. Nem tudok felejteni, olyan sok bántás és sértés történt köztünk, nemcsak a férjem részéről, én is hibás vagyok, hogy idejutottunk, mert beletörődtem és nem harcoltam eléggé, hamar feladtam, belefáradtam a sok könyörgésbe, hogy beszéljünk a gondokról, értsük meg egymást, kössünk kompromisszumot....
Most elhatároztam, hogy új életet kezdek, mert már belefásultam a mindennapokba, a reménykedésbe, hogy jobb lesz. Viszont a férjem teljesen kiborult, hogy elszakítom tőle a gyermekét és nem neveljük fel közösen, holott nincs egy dolog sem, amit csak ő csinálna a kicsivel. Mindent én csinálok és már 2 évesen nem is hagyja az apjának. Nem tud a gyerekkel bánni, türelmetlen sokszor, velem is. Viszont sajnálom, mert nem a szomszédba költözök, 150 km-re kaptam munkát.
Hogy értessem meg vele, hogy külön lesz a legjobb, mert én már nem akarok tenni semmit a házasságunkért kiábrándultam belőle, mint férfiből, mint családapából. Elmúlhatott a szerelem, pedig imádtam őt, de már azt se szeretem, ha megcsókol, vagy hozzámér. Annyira szemétnek érzem magam, de nem tudok parancsolni az érzéseimnek, egyszerűen már nem kívánom őt és így gyötrelem élni, 28 évesen még fiatal vagyok a boldogtalansághoz.
Viszont ő azt állítja, hogy imád minket, bár sokszor más szűrhető le a tetteiből. Lelkiismeret furdalásom van, hogy így elutasítom és el akarom őt hagyni, amikor ő a családjával szeretne maradni és a gyermekét felnevelni.
11:39-esnek:
Miért ő lenne a szemét. 3 év azért elég sok idő ahhoz,hogy valakiről kiderüljön,tud-e ő is tenni azért,hogy boldog család legyenek. Aki 3 év után nem tud a 2 éves kislányához türelmes lenni(a feleségéhez sem),megalázza,a szemébe hazudik a párjának,az vajon milyen ember lehet.És persze folyamatosan bocsássuk meg neki és sajnáljuk és csináljunk úgy mintha minden rendben lenne,mert egy családnak kell lenni,aztán telnek az évek és rájönni,hogy mennyire gyűlölöd az életedet. És ő miért nem gondol arra,hogy elengedhetne? Hogy ő hibázott és,hogy mostmár tényleg nem is érdemli meg,hogy 100-adik esélyt kapjon?? Nem,neki ez így teljesen megfelel,mert csak magára gondol,nem rád és a kicsire sem.
A válásba sem megy bele,pedig a kislánynak is jobb lenne,ha nem évekig pereskednétek. Ő nem törődik csak saját magával. Én sosem csinálnám ezt a férjemmel,ha elválnánk,hogy nem akarok elválni....
Állj a sarkadra és alakíts ki magatoknak egy nyugodt,boldog életet,amire büszke lehetsz és csak magatokkal törődj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!