Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi jarna nekem ha vele torteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jarna nekem ha vele tortenik valami?

Figyelt kérdés

Ket eve vagyunk egyutt. Meg hazas de mar zajlik a valas. Csak 3 honapja vagyunk egyutt igazan, addig a felesegevel el es a ket gyerekkel. Vegre sikerult lezarnia a hazassagat es osszekoltozttunk.

Sajnos most a munkaja miatt egy veszelyes helyre kell utaznia. Bar o nyugtatni probal de en megis nagyon felek. Terhes vagyok es ha vele valami tortenik mi lesz velem egyedul egy gyerekkel? Ha nem utazik akkor elveszitheti a munkajat, amit imad! A gyerekunk orokolne valamit? Talan onzoen hangzik, de o is az!

Ugy erzem fontosabb neki a munkaja mint en es a szuletendo gyereke.

Sajnos a csaladom semmiben sem tamogat, a kapcsolatunkat is ellenzik. Valasztas ele allitottak es en ot valasztottam.

2014. jún. 3. 12:33
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
62%

nem is dolgozol?

hány éves vagy?

a gyerekkel akarod megfogni?

ha veletörténik valami, akkor te munka/bevétel nélkül mit csinálsz?

2014. jún. 3. 12:59
 22/44 anonim ***** válasza:
52%

Szóval nem dolgozol, nincs semmid és egy olyan férfira bízod az életed és a gyereked jövőjét, aki csak azért van veled, mert 2 év után az asszony megunta ezt a helyzetet és kidobta?

Hidd el a párod sose hagyta volna ott a feleségét, ha az nem adja be a válópert.

2014. jún. 3. 12:59
 23/44 anonim ***** válasza:
97%

kérlek ne pontozzatok le, amiért leírom, DE:

- attól függetlenül, hogy milyen erkölcsileg a kérdező (ezt most nem minősíteném) a születendő gyermekre nézve azért tehet valamit (hiszen az a házasságon kívül születendő kisbaba nem igazán tehet arról, hogy a szülei milyenek...)

Szóval CSAK a jogi részéhez szólnék hozzá:

az apuka (függetlenül attól, hogy házasságban él!) TEGYEN APAI ELISMERŐ NYILATKOZATOT a születendő gyermek tekintetében.

Nincs más teendő, csak bemenni a lakóhely szerint illetékes önkormányzat anyakönyvi hivatalához és ott megtenni ezt az ún. teljes hatályú apai elismerő nyilatkozatot.

Ha az apával valami baj történne (pl. meghalna) akkor a kisbaba is örökölhetne utána.

(ebben az esetben a gyámhivatal rendel ki számára eseti ún. magzati gondnokot, aki eljár helyette, tehát NEM az anya, akinek egyébként az örökléshez nem lenne semmi köze, JOGOSAN).

2014. jún. 3. 13:00
 24/44 anonim ***** válasza:
41%

"Valoszinuleg egy jol mukodo hazassagbol nem szallt volna ki"

Tudod angyalka egy rosszul működő házasságból nem két év alatt, hanem két hónap alatt száll ki az ember.

Téged d.ni szeretett, fő a változatosság. Sose fogsz felérni a feleségéhez. Sose fogsz tudni úgy főzni, nem leszel olyan jó anya stb.

Ő kényszerűségből hagyta el a családját, úgyhogy az önámítást hanyagold.

2014. jún. 3. 13:02
 25/44 anonim ***** válasza:
70%

..előző vagyok: még annyit tennék hozzá a kérdezőnek címzeve: ebben az esetben az örökös nagykorúságáig NEM hozzáférhető az örökség, tehát erre alapozni szerencsére nem lehet és ez így van jól.

A baba élveszületése után a gyámhivatal fogja a nagykorúságáig felügyelni az örökségét és nem nagyon szoktak tekintettel lenni az anyai sirámokra.

2014. jún. 3. 13:02
 26/44 anonim ***** válasza:
...bocs, 23-as voltam (25. válasszal)
2014. jún. 3. 13:03
 27/44 anonim ***** válasza:
61%
istenem és ilyen lények lesznek anyák.... Az ilyenek miatt ítélik el a női nemet. Pedig ez nem nő, csak egy haszonleső ribizlibokor!
2014. jún. 3. 13:03
 28/44 anonim ***** válasza:
38%

"Sose fogsz felérni a feleségéhez. Sose fogsz tudni úgy főzni, nem leszel olyan jó anya stb. "

Huh, kedves valaszado, nem vagy piskóta. Esetleg szinten makulátlan ex feleség?

2014. jún. 3. 13:04
 29/44 A kérdező kommentje:

En mar voltam bent az onkormanyzatba es megerdeklodtem.

De a paromnak most nincs ideje bejonni, majd ha vissza jott (csutortok hajnalba utazik).

Nem a felesege dobta ki, a parom mar nem szerette es ezert lett vege a hazasaguknak! Sokan valnak el es egy rossz hazasagot 10 gyerek sem tart ossze. Nem tudom miert itelkeztek, nem tettunk semmi rosszat . Napo ta szazak valnak es eskudnek meg!!

2014. jún. 3. 13:06
 30/44 anonim ***** válasza:
67%

"Ha nem utazik akkor elveszitheti a munkajat, amit imad!"

És akkor nem értem, miért nevezed önzőnek? Ha elveszítené a munkáját, akkor ki tartana el benneteket? Amúgy a gyereke az örököse, de neked semmi nem járna, mivel hivatalosan nincs közötök egymáshoz.

2014. jún. 3. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!