Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jarna nekem ha vele tortenik valami?
Ket eve vagyunk egyutt. Meg hazas de mar zajlik a valas. Csak 3 honapja vagyunk egyutt igazan, addig a felesegevel el es a ket gyerekkel. Vegre sikerult lezarnia a hazassagat es osszekoltozttunk.
Sajnos most a munkaja miatt egy veszelyes helyre kell utaznia. Bar o nyugtatni probal de en megis nagyon felek. Terhes vagyok es ha vele valami tortenik mi lesz velem egyedul egy gyerekkel? Ha nem utazik akkor elveszitheti a munkajat, amit imad! A gyerekunk orokolne valamit? Talan onzoen hangzik, de o is az!
Ugy erzem fontosabb neki a munkaja mint en es a szuletendo gyereke.
Sajnos a csaladom semmiben sem tamogat, a kapcsolatunkat is ellenzik. Valasztas ele allitottak es en ot valasztottam.
Semmi. Jogilag semmi közötök nincs egymáshoz.
Viszont nagyon nagy hiba volt ilyen gyorsan összehozni egy közös gyereket.
Te semmit, a gyerek egy gyerekrészt
Amígy a felesége a felesége, addig ő is örököl, még haszonélvezetet is.
El is vált? Amennyiben nem, te semmit nem örökölsz. A gyereketek örököl 1/3reszt, amennyiben van apasagi nyilatkozat.
Masodik!
2 eve vannak egyutt.
együtt se voltatok, de már terhes lettél?
felelősségteljes emberek a javából
tán a veszélyes országban is van egy nője?
"ha vele valami tortenik mi lesz velem egyedul egy gyerekkel" - kedveském ugyanaz lesz veled, mint a feleségének a másik két gyerekkel ... sőt, te még jobban jársz az egy gyerekkel
nézd, el nem ítéllek, de miért kérdez az ilyen és ilyent?
De rosszindulatúak vagytok. Ráadásul az értő olvasas se megy.
Elso mondat: "Ket eve vagyunk egyutt" Tehat nem harom hónapos a kapcsolat, hanem harom hónapja elnek egyutt.
Nektk nem jutna eszetekbe terhesen, hogy ha a partok valami veszélye munkára készül, mi lesz veletek meg a gyerekkel?
Ha házas akkor tök mindegy hány éve szeretők...
Még zajlik a válás, élettárs nem örököl, ha nincs végndelet
2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!