Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi összeg járna nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi összeg járna nekem gyermekem után?

Figyelt kérdés
a volt párom terhességem 10 hetétől el hagyott és semmiképpen nem hajlandó támogatni és fel venni a kapcsolatot velem nagyon nehéz eltartani a gyermekem aki már 7 hónapos. Annak érdekében hogy segítsen mindig nem tett semmit ezért feljelentettem nem rég. Meg is történt az első tárgyalás bele egyezett hogy övé a gyermek. Én 15.000 forintot kértem a bírónőtől amire azt a választ kaptam hogy szerinte reális az összeg. És a volt párom bele egyezett hogy szerinte is. De a következő tárgyaláson dől el a pontos összeg fizetése. Aztán kaptam egy válasz levelet amibe ö felebezett mivel tanul még és nem hajlandó ennyi összeget ki fizetni csak 8000 ezret havi bejövetele pedig 100.000-ft az édesanyának ö pedig 41.145ft-ot kap mivel édesapja elhunyt. Én pedig nagyon félek hogy, megítélik neki a 8000-ret én nekem 39000-ftbol kell eltartani a gyermekem és magam de szüleimet is segíteni akkor? Sokan mondják hogy szerintük még a 20.000 is meg kellene kapnom ha ennyi a havi bejövetelük. (egy aggódó anyuka :( )
2013. márc. 19. 20:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha neki csak 41.000.- Ft a jövedelme, akkor ennek 20 %- a csak 8.000.- Ft. Ettől többet nem fognak megítélni. Az anyukájától nem kérhetsz gyerektartást. Nem kellett volna felelőtlenül gyereket szülni., ha neked nincs semmi jövedelmed. Ha lejár a Gyes, akkor miből akarod eltartani a babádat?
2013. márc. 19. 20:54
 2/25 anonim ***** válasza:
67%

A 15e nel tobb is realis lenne.

AlTalaban a fizetes 15-25%-a , egy gyerekre.

De ez egyenenkent sok dologtol valtozhat...

2013. márc. 19. 20:57
 3/25 A kérdező kommentje:
nem az anyjától várom el :) és ö szerette volna a legjobban a gyermeket de ez a téma nem ide tartozik és akkor mért ítélte meg nekem a bírónő a min 15000-ret ?
2013. márc. 19. 20:57
 4/25 anonim ***** válasza:
69%

Az apanak nincs keresete?

Az nahyszulo jovedelmehez semmi koze az egesznek..

Elozo

2013. márc. 19. 20:58
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező Te hány éves vagy?
2013. márc. 19. 21:00
 6/25 A kérdező kommentje:
nincs emiatt ment el tovább tanulni hogy, ne menjen el dolgozni, és még az előzőnek üzenem hogy dolgozni fogok ;) mert lesz munkám.
2013. márc. 19. 21:01
 7/25 A kérdező kommentje:
én 23
2013. márc. 19. 21:01
 8/25 anonim ***** válasza:
85%

A nagyszülő jövedelme nem számít, mint ahogy a te szüleid jövedelme sem.

Havi 41.145Ft árvaságiból nem fognak 8000Ft-nál többet megítélni A 15000Ft -ba valószinűleg azért ment bele a bíró mert úgy vette, hogy ő ajánl annyit. 20.000Ft meg végkép nem ítél meg, az a 50%-a.

2013. márc. 19. 21:08
 9/25 anonim ***** válasza:
55%
Az anyja miért akarta annyira ababát mit gondolt ki fogja eltartani?vagyis miböl??
2013. márc. 19. 21:42
 10/25 anonim ***** válasza:
40%

Ha ő nagyon szerette volna a babát, akkor 10 hetesen miért hagyott el, a terhesség legelején, amikor még te is dönthettél volna másképpen...

Kicsit olyan ez a sztori, mintha kiderült volna, hogy terhes vagy, és lelépett az apuka, DE ez lényegtelen.

Lényegében igen, 8 ezer forint gyerektartás a reális, hogyha az ő jövedelmét tekintjük, a bíróság ennyit fog megítélni. Esetleg ezen felül próbáld vele megbeszélni, hogy mondjuk havonta vegyen egy csomag pelenkát, vagy ilyesmi.

2013. márc. 19. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!