Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi összeg járna nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi összeg járna nekem gyermekem után?

Figyelt kérdés
a volt párom terhességem 10 hetétől el hagyott és semmiképpen nem hajlandó támogatni és fel venni a kapcsolatot velem nagyon nehéz eltartani a gyermekem aki már 7 hónapos. Annak érdekében hogy segítsen mindig nem tett semmit ezért feljelentettem nem rég. Meg is történt az első tárgyalás bele egyezett hogy övé a gyermek. Én 15.000 forintot kértem a bírónőtől amire azt a választ kaptam hogy szerinte reális az összeg. És a volt párom bele egyezett hogy szerinte is. De a következő tárgyaláson dől el a pontos összeg fizetése. Aztán kaptam egy válasz levelet amibe ö felebezett mivel tanul még és nem hajlandó ennyi összeget ki fizetni csak 8000 ezret havi bejövetele pedig 100.000-ft az édesanyának ö pedig 41.145ft-ot kap mivel édesapja elhunyt. Én pedig nagyon félek hogy, megítélik neki a 8000-ret én nekem 39000-ftbol kell eltartani a gyermekem és magam de szüleimet is segíteni akkor? Sokan mondják hogy szerintük még a 20.000 is meg kellene kapnom ha ennyi a havi bejövetelük. (egy aggódó anyuka :( )
2013. márc. 19. 20:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Off. Utolso, en pont ugyanígy jártam. Kicsit nevetséges es egyben sokkoló élmény, amikor a ferfi, aki térden állva könyörög, hogy próbálkozzatok a babával es sírva fakad minden egyes menstruaciokor 10-11 hetesen egyszer csak közli, hogy mégsem érett a gyerekvállalás ra es lelép..... Van ilyen, sajnos. Kérdező, a gyermektartas maximum a kötelezett jövedelmének 50 százaléka lehet, de egy gyermekre nem szoktak megítélni, a 20-25 százalék az elfogadott. Lehet fix plusz százalékot is kérni, pl 20%, de minimum 10 e forint.
2013. márc. 20. 06:06
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem fognak ennél többet megítélni. És ne is ítéljenek meg, valamiből az apjának is élni kell. A bíróságot meg nem érdekli, hogy az ő anyjának mennyi a jövedelme.

Hogy őszinte legyek én nem is értelek. A nyomorba szülted ezt a gyereket, szinte egy filléretek sincs.

4 órás meló nincs a közeletekben?

Van pár tipp, hogy hogyan lehet ezt olcsón kihozni, ezzel még talán tudok segíteni, hátha könnyebb lenne.

2013. márc. 20. 08:09
 13/25 anonim ***** válasza:

Pedig 40.000 Ft után 8000 Ft jár.

Okulásként a többi olvasónak: egyébként könyöröghetne bárki, hogy szüljek, ha nincs mire. Ha egyik félnek sincs keresete, és 5000 Ft-on megy a vita.... És akik azt mondják, hogy az anyagiak nem fontosak...

2013. márc. 20. 08:12
 14/25 anonim ***** válasza:
Ha 20%-ot kérsz a jövedelméből nem összeget akkor ha emelkedik a bevétele te is többet kapsz.
2013. márc. 20. 08:47
 15/25 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a komenteket de tegnapi tárgyalás során 20.000-ret ítéltek meg :) mivel az eltartlyanának nagy összegbejövetele van :) és neki semmi kiadása : még,hogy nem veszik figyelembe :) köszönöm
2013. márc. 21. 08:21
 16/25 anonim ***** válasza:
60%
Max akkor ha kiskorú az apa, de különben nem vennék figyelembe.
2013. márc. 21. 08:57
 17/25 anonim ***** válasza:

Jah, hogy meg az apanak van eltartoja...igy mar mas a gyerek felvese, ezt az "aprocska" tenyt elfelejtetted kozolni...

Amugy ha csak az osszeget nezem, ez sem annyira sok, realis, ha nme nezzuk a beveteleket...

2013. márc. 21. 09:18
 18/25 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó, hogy mi reális vagy mi sem az anya az alanyi jogon járó gyest pluszt családiból akarja magát és a gyereket is eltartani, akkor ő még a gyereke pénzét is magára költi nem a gyerekre.
2013. márc. 21. 09:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Felreertettel, ugy ertettem, hogy nem sok, ha nem nezzuk az apa bevetelet, mert azert a 2 ember 141000 ftbol meg 20 at lead tartasdijra, azert akkor nem sok marad...

20 e annyira nem sok...ha minden atlagos gyerek koltsegeit tekintjuk, pedig ugye nem az apanak kell teljesen eltartani a gyereket, hanem felesben az anyaval...

De nem ertem en sem, hogy a semmire, semmi jovedelemre, hogy lehet gyereket vallalni, amikor 5000 ft-on ment a gorcsoles

Nem akartam nyiltan biralni, mert melysegesen felhaborit az emberek felelotlensege, de ezzel sajnos senkin nem segitek.

2013. márc. 21. 09:37
 20/25 A kérdező kommentje:
nálatok így megy :D ? szégyelld megad :)
2013. márc. 21. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!