Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi összeg járna nekem gyermekem után?
Szia!
Nem fognak ennél többet megítélni. És ne is ítéljenek meg, valamiből az apjának is élni kell. A bíróságot meg nem érdekli, hogy az ő anyjának mennyi a jövedelme.
Hogy őszinte legyek én nem is értelek. A nyomorba szülted ezt a gyereket, szinte egy filléretek sincs.
4 órás meló nincs a közeletekben?
Van pár tipp, hogy hogyan lehet ezt olcsón kihozni, ezzel még talán tudok segíteni, hátha könnyebb lenne.
Pedig 40.000 Ft után 8000 Ft jár.
Okulásként a többi olvasónak: egyébként könyöröghetne bárki, hogy szüljek, ha nincs mire. Ha egyik félnek sincs keresete, és 5000 Ft-on megy a vita.... És akik azt mondják, hogy az anyagiak nem fontosak...
Jah, hogy meg az apanak van eltartoja...igy mar mas a gyerek felvese, ezt az "aprocska" tenyt elfelejtetted kozolni...
Amugy ha csak az osszeget nezem, ez sem annyira sok, realis, ha nme nezzuk a beveteleket...
Felreertettel, ugy ertettem, hogy nem sok, ha nem nezzuk az apa bevetelet, mert azert a 2 ember 141000 ftbol meg 20 at lead tartasdijra, azert akkor nem sok marad...
20 e annyira nem sok...ha minden atlagos gyerek koltsegeit tekintjuk, pedig ugye nem az apanak kell teljesen eltartani a gyereket, hanem felesben az anyaval...
De nem ertem en sem, hogy a semmire, semmi jovedelemre, hogy lehet gyereket vallalni, amikor 5000 ft-on ment a gorcsoles
Nem akartam nyiltan biralni, mert melysegesen felhaborit az emberek felelotlensege, de ezzel sajnos senkin nem segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!