A kérdésem a következő: 44 éves vagyok,5 gyermekem van. Szeretném leköttetni a petevezetéket. Kérvényezni kell tudom, de hova kinek kell írni. Nekem is fizetni kell a műtét árát, mennyi az összeg? Ki kell várni a fél évet a műtétre?
Vagy a haziorvosodhoz menjel el, vagy egy nogyogyaszati rendelesre a korhazba, akar holnap, hogy minel elobb tullegyel rajta.
Ha privatban is eltudnal menni, akkor szerintem nagyon gyorsan meglehet a mutet. Teged kivizsgalnak, a gyerekeknek meg gondolom a szuletesi anyakonyvi kivonatat kerik. En igy tudom elkepzelni.
Szoval privatban biztosan gyorsabb, es egyszerubb lenne.
De, holnap menjel be a nogyogyaszatra, es kerdezd meg pontosan, surgesd meg oket!
Kulonben milyen fel evet kellene kivarnod?
Eddig próbáltam előkutatni a törvényi hivatkozást, nem igazán jártam sikerrel. Pár évvel ezelőtt az alkotmány bíróság megsemmisítette az egészségügyi tv bizonyos rendelkezéseit. Azóta elméletileg egyetlen dologhoz kötött a beavatkozás, a 18 éves életkor elérése. (nincs a korábbi életkorhoz és meglévő gyerekekhez kötött korlát) A kétszer 3 hónap (26 éves korig 2 X 6 hónap) gondolkodási idő igaz, ettől csak egészségügyi okból lehet eltekinteni. Az összeget nem tudom, de úgy tudom van a műtétnek térítési díja. Nőgyógyásznál kellene a pontos részleteknek utána érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!